0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте мишчицииии. Сарии  :happy_birthday_1: Да си много здрава и мноооого щастлива. Тортата е прекрасна- ти ли я направи  :P

Аз още нямам вещица, но днес аптеката е моя-утре тест и начало на Дуфастон.
Иначе и днес съм на работа и мноооого ми омръзна вечеееее.

Хубав почивен ден, но който ще почива. На работещите като мен и Сари лека работа и до скоро.

Чин, нещо ми се губи, а графиката й също я няма ??????  :crossfingers:

До скоро мацуранкииии

*
Добро утро дами!
Първо ,едни голямо  :hbirth: :flower: Сари.Много здраве и любов-Другото си на път да го гушнеш,и много семейно щастие!Веднага взимам от тортата с малки сладки пантофки :D
Йолито, :wink:
Пете,сядам и на закуска ,чеее :D :hungry:
ето и малко пъстри вируси с много любов за вас :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Лек ден
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 10:48:27 am от moniks_s »

*
Добър ден сладуркииии
Саричка  :happy_birthday_1: :jump12: :music22: :balk_12: :balk_21: :balk_21: да си много здрава, много щастлива, винаги усмихната и... ние се радваме, че те познаваме дори и виртуално  :D
Пете, какво да кажа, освен че закуската е отново перфектна
Йолито хайде, че тоя цикъл би рекордите  :wink:
Теди страхотна графика мила, чакаме хубави новини с 2 черти  :D
Мария успех миличка, дано не преминавате към другата схема  :wink:
За всички да не ви изброявам, че ще изпусна някоя/  :crossfingers: :bighug:
*
Привет момичета.
Саричка  :happy_birthday_1: Да си жива и здрава, много щастлива и обичана.
Петенце както винаги страхотна закуска си поднесла. Сядам че се събудих гладна.
Мария, много  :crossfingers:
Теди чакаме хубави новини след няколко дена.
Момичета пожелавам ви много хубав ден. Ако съм пропуснала някой се извинявам. Поздрави на всички и малко  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Саричка Честит Рожден Ден,бъди много щастлива,обичана ,желана, и винаги постигай целите в живота с лекота :))).Целувки и прегръдки ;).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Айде и аз да се включа.То вече е за добър ден.
Пете мерси за масата.Аз продължавам да си взимам само кафенце.
Сара  :happy_birthday_1: .Пожелавам ти от тук на татък само хубави моменти да съпътсват ежедневието ти.
Цопвам се под вирусчетата,че още  :pleasantry: и тичам да се подготвям,че довочера ще имам гости.
На всички ви желая приятен и изпълнен с емоции ден!
П.П Теди късмет миличка-страхотна графика :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: 
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 13:14:59 pm от mariq_81 »

Сара, честит рожден ден и от мен :happy_birthday_1: нека щастието те съпътства винаги!

Аз днес съм кълбо от нерви...ужас
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Хапиииии Бърдей Сари !  :happy_birthday_1: :drunk: :drunk: :drunk: :party:
Желая ти много много щастие и само положителни емоции ! :D
Тортата е страхотна! А ако ти си я правила...майстор!

Момичета, много хубав ден ви желая и хайде някой да бие барабана с  :bfp1: :bighug:
( май май...знам кой ще е  :D )
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 13:19:20 pm от Raissa777 »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Сари, честит рожден ден и от мен! Нека всичките ти мечти да стават реалност ден по ден - целия ти живот! Много щастлива да си и страшно много обичана!  new_birthday  :party::occasion13:
Йолитооооо  :bighug: :bighug: :bighug: пия бейлис миличка!!! Чакам днес да видя дали ще почерпиш или ще се скатаеш!  :cuddle:
*
Саричка,

Милички, благодаря ви, че ме мислите от време на време. Целувам Ви всички

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Привет, сладурки!

Пете, ти все по-гладна ставаш и все по-хубави закуски сервираш :wink:
Мария, хващайте го това яйце, няма къде да мърда ...

Сарииии, ЧРД, бъди много много щастлива :ballons:

Хубава събота на всички!
Дали утре няма да е деня за  :bfp:
*
Здравейте, не пиша много, но ви наглеждам по диагонал.
Сарич, честит рожден ден, пожелавам ти да си много щастлива, времето да мине бързо и скоро да се срещнеш с мъжа, заемащ най-голямата длъжност в живота ти- първородния ти син.
Весело прекарване на рождения ден.
На всички прекрасен и бебеносен ден. :bighug:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Благодаря на всички ви :) Много сте мили..Ех,искаше ми се да правя и аз такива торти но уви.. :) Иначе се очертава днес да е хубав ден :) Поне засега има много слънце -дано така да е и живота ми занапред :) Лек ден ви пожелавам милички-аз отивам малко на покупки за мен :) Дано новата седмица ни донесе много усмихнати моменти :) и за чакащите малко вирусчета  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Добър вечер и от мен! :D
Сарии, жива и здрава да си мила! Много любов и късмет от мен! Весел празник!
Мария, стискам палци! :wink:
А за закуските, моля, моля! И аз искам като стана да има нещо сервирано, амааааа цъ! :D Щом съм първа ми е ред :wink:
Прегръдки на всички! :D
goldfin, щях да питам как са нещата обаче видях графиката :( стискам палци скоро да не се срещаш пак с гадината :crossfingers: стискам и на всички чакащи :bighug:
*
Теди, миличка имаш много хубава графика. Напомня ми на моята. Имаш много стиснати палчета да продължаваш с тази температура и да ни се похвалиш с хубав резултат.  :D

*
Добро утро поспаланки :)
Чоки, видях те, че надничаааш! Как си миличка??
Сари, аз с малко закъснение се включвам, но дори и позакъсняла, исках да ти кажа  :hbirth: Да си здрава и много щастлива!!  :hug2:
Йоли, направи ли теста?? Много дълго го откара този твоя цикъл! Дано теста да оправдае дължината!  :wink:  :bfp: :crossfingers:
Момичета-кокичета, от мен слънчева Неделя и една лека закусчица!  :lol:

*
Eхааааа, Добро утро, сладуранки!
Ето, че днес и трапезата е сервирана /то аз доката си копна нивата- хихихих/ :wink:
Благодаря ти Гале! :D
То при нас неделята е дъждовна, амаа - дано да ви е прекрасна! :D
Хайде и за нуждаещите се -   :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
*
Еее Гале супер трапеза мила!Взимам си от всичко и чакам Йоли да докладва  :bighug: :bfp:
Теди,графиката ти наистина е обещаваща  :crossfingers:
Стискам палци за всички :crossfingers: :bfp:
Чао засега после ще надникна дано има хубави новини
Ако си нямате никой в предвид може аз да пусна темата утре :wink:
и малко и от нас :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро банда!
Ами аз докато ви избера закуската и тя Галето ме изпреварила. Е, друг път ще ядете от моите банички  :D
Добре съм Гале, пак се вкарах в разни филми, ама нищо, все някога ще ми дойде акъла в главата  :D
Днес със затаен дъх чакам новини от Йоли  :crossfingers: Направо вече нямам търпение  osi_15

Пожелавам на цялата банда хубава и спокойна неделя.