0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Чак не мога да повярвам,че няма още кафе по това време!!!
Хайде бързо да го слагам и да бягам на работа.
Аз днес си посрещам мъжо вече след като разбира се ову беше снощи. :wink:

П.П. Едновременно сме пиасли с Петя,но нищо нека има за цял ден.
  <br />
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от нас :) Успешен ден на всички..Милички много са хубави закуските -имаме си за цял ден :) Айде и от нас малко вирусчета и до после
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Добор утро момичета
Пете ,Тити -благодарности за страхотните закуски които сте нинаправили.
благодаря и за вирусчетата на Сара и Петя -веднага се възползвам и се  :balk_183: :balk_183:
На всички пожелавам успешен петък .
*
Добро утро щъркелчета, Тити , Пете благодарности за масичките  :D
Стерче то не останало ей как бързо времето лети, леко раждане мличка  :D
Шкембе за жалост повечето лекари обичат да се изказват неподготвени, на мен един местен док. ми каза, че мъжа ми изневерява, щом аз съм имала дете значи проблема е в него и като ме пита какво работи, направо направи заключението  :o 8O
На всички много стискам палци и приятен петък  :wink: Лек ден
Добро утро!
Айде и аз да се възползвам от кафенцето -благодаря на Петето и Туци.
Цопвам се задължително под вирусчетата и вече нямам търпение за прегледа довечера да видим какво ще каже доки.
Лек ден и  :crossfingers: на всички.

Мария, стискам палци за прегледа! и аз съм на клостил, обаче при мен ову дойде по- рано от предписанието на опаковката :? добре че доки предупреди си бях взела тестове...то не че е гаранция...ама да видим... :crossfingers:
и аз съм на клостил, обаче при мен ову дойде по- рано от предписанието на опаковката :? добре че доки предупреди си бях взела тестове...то не че е гаранция...ама да видим... :crossfingers:

Да ти кажа аз установих,че с клостил или без него ову си ми е между 16-18 ден и за това правя тестовете по-късно.Макар,че си права,че с тоя клостил не е гаранция че тестовете въобще ще отчетат.Този месец увеличихме дозата и се стреснах,че сме изпуснали момента(то с тия пътувания дето се събраха няколко дена),но явно беше фалшива тревога.

*
Привет, момичета,

Е, днес ще се отдадем на хапване и кафенца, точно като за петък, мерсииииииии!

Тити, то не се знае, посрещнете се подобаващо, пък може зайко да изскочи ...
Мария, успех на прегледа, явно сега е момента.
Теди, ако правилно си определила ову, май е време за тест.
Мушкам се и аз под вирусите, макар че графиката ми тръгва много странно този месец.

Слънчев ден на всички!
Прегръдки от мен, и за тези, които са се изпокрили - Марина, Шоколадче, Оливия, Радостинка, Гардже ...

Стерче, Диана, Раиса, затаили сме дъх ...
и аз съм на клостил, обаче при мен ову дойде по- рано от предписанието на опаковката :? добре че доки предупреди си бях взела тестове...то не че е гаранция...ама да видим... :crossfingers:

Да ти кажа аз установих,че с клостил или без него ову си ми е между 16-18 ден и за това правя тестовете по-късно.Макар,че си права,че с тоя клостил не е гаранция че тестовете въобще ще отчетат.Този месец увеличихме дозата и се стреснах,че сме изпуснали момента(то с тия пътувания дето се събраха няколко дена),но явно беше фалшива тревога.

нали ще споделиш резултат от прегледа, да стискаме още повече палци:)

Снежи, днес трябва да има вещица...по принцип на 28 трябва да направя тест, ако до тогава няма, обаче незнам дали ще имам смелост :oops: аз затова и не казах кога ще се престраша...
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
на мен един местен док. ми каза, че мъжа ми изневерява, щом аз съм имала дете значи проблема е в него и като ме пита какво работи, направо направи заключението  :o 8O

Може би има лист със скала - "най-палуващите професии"  :lol:

Много  :bighug: за всички скатавки, надявам се четете по мъничко за да мога да ви пратя  :balk_21: :balk_21: :balk_21:

Успех на всички ! Малко от нас, докато можем   :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Здравейте момичета,
Пожелавам на всички много положителни емоции, особено през почивните дни.

Шкембенце, мила .. имах същото изживяване през май(беше първият ни месец на сериозни опити..имах две чертички..и изведнъж вещица..)..преживях го и сега съм с нови сили :) Прегръщам те многооо и те мисля, да знаеш :)

Женичка, убедила съм се, че тези хора не са добре..

Целувки на всички

*
Шкембенце, мила .. имах същото изживяване през май(беше първият ни месец на сериозни опити..имах две чертички..и изведнъж вещица..)..преживях го и сега съм с нови сили :) Прегръщам те многооо и те мисля, да знаеш :)

Целувки на всички

Благодаря ти Рени!
Аз също го преживях или поне се опитвам, но то друго просто не ми остава!Още ми домъчнява като се сетя,но не както вчера!
Продължавам с опитите,няма как!
И все пак ,мисля тези дни да отида пак на АГ,за да видя какво ще каже!

Целувки от мен!
 Хубав и усмихнат ден на всички!

П.С.Рени,гледах снимките,наистина си страхотна булка!Бъдете мн щастливи!!! :balk_21:

Благодаря ти мила, а по въпроса с АГ..и аз май скоро ще ходя..че като гледам няма да дойде скоро.. :(

нали ще споделиш резултат от прегледа, да стискаме още повече палци:)

Aми ето го и резултата от прегледа-както винаги "идеален фоликул"-22 мм,който трябва да се спука до края на седмицата.От утре си започвам пак дуфастона и ако и този месец няма бебе от другия сменяме схемата на клостила.Абе уж все "идеални фоликули",а резултат няма. osi_7
Ами това е -наглеждайте ме.

*
Добро утро, щъркелчета! :D
Хайде да ви поднесе закуската, че ме гони глад :wink:

Лека и приятна събота!
Мария, спокойствие и няма да го мислиш все са ми казвали хората, ама то като влезе перото :D ще стискам палци този път да имаш най- различни мисли от единствените досега и както не се надяваш да се получи :crossfingers: :bighug:

добро утро на всички :lol:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
 Имам рожден ден днес и да ви почерпя с малко тортичка :) благодаря на всички за цялата подкрепа която съм получила в сайта :) леле спирам че ще се разчувствам много ...Обичам ви и да сте живи и здрави и да се радвате на децата си.От мен лек ден-отивам на работа :):)
*
Добро утро и от мен момичета .
Петенце ,както винаги си нисложила страхотна закуска ,Благодаря ти .
Сара  :occasion13: :occasion13: :party: .Благодаря ти за почерпката .Да си жива здрава и много щастлива .
Мария за тебе много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:.Всичко ще е наред само спокойствие .
Леки почивни дни за всички .
Добро утро на всички,

Сари, честит рожден ден. Да си много здрава, щастлива и обичана мама на най-хубавото бебенце. Весел празник и слънчев ден, особено днес !

Мария, чудесен фоликул..вие си действайте със сърчицата, пък то си знае работата..няма къде да ходи яйчицето.. :) Стискам палци

На всички желая много хубава почивка :):)