Здравейте и от мен момичета, нещо напоследък наистина повечето от нас ни нахлуват все е дни такива мрачни мисли, но да ви кажа честно аз съм оптимистка и зная, че за всяка от нас ще има слънчеви дни, че всяка от нас ще има заслуженото щастие след толкова мрачни мисли, чувства и . оф незная, но всичко ще се оправи, всичко ще е наред. Ще дойде един ден, в който ще си спомняме за тези тъжни мигове ще ни обливат, но мимолетно тези мигове на тъга, но ще виждаме щастието до нас - погледнете половинките си, помислете и за тях, помислете за всички хора, които ви обичат и са до вас и в добро и в зло, помислете как се чувстват те, не бъдете егуисти, бъдете всеотдайни. На мен тази всеотдайност понякога ми тежи, но ме изпълва с още повече щастие и усмивки, само като си помисля, че правя живота на другите поне малко па-щастлив.
Това е момичета обичам ви много и знайте, че моето рамо е винаги близо до вас и винаги можете да поплачете на него, естествено ще се радвам повече ако е от радст, а не от тъга