0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте и от мен момичета, нещо напоследък наистина повечето от нас ни нахлуват все е дни такива мрачни мисли, но да ви кажа честно аз съм оптимистка и зная, че за всяка от нас ще има слънчеви дни, че всяка от нас ще има заслуженото щастие след толкова мрачни мисли, чувства и . оф незная, но всичко ще се оправи, всичко ще е наред. Ще дойде един ден, в който ще си спомняме за тези тъжни мигове  ще ни обливат, но мимолетно тези мигове на тъга, но ще виждаме щастието до нас - погледнете половинките си, помислете и за тях, помислете за всички хора, които ви обичат и са до вас и в добро и в зло, помислете как се чувстват те, не бъдете егуисти, бъдете всеотдайни. На мен тази всеотдайност понякога ми тежи, но ме изпълва с още повече щастие и усмивки, само като си помисля, че правя живота на другите поне малко па-щастлив.
Това е момичета обичам ви много и знайте, че моето рамо е винаги близо до вас и винаги можете да поплачете на него, естествено ще се радвам повече ако е от радст, а не от тъга  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Жени, златна си ... правиш ни щастливи, че те познаваме, макар и виртуално ... за сега  :hug2:
Жениииии  :good_post:
всички трябва да вземаме пример от теб мила ,толкова борбена и силна, всички ще си имаме беборанчета вярвам в това

Вярвам!!!!
*
Добро утро момичета.

Поднасям ви закуската и изчезвам на работа.

Май някои до късно е празнувал вчерашния празник. :D
Хайде успешен ден. Ето и малко вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро щъркеланки :)

Туци, благодаря за чудесната закуска. Веднага се обслужвам :) и е гмуркам под вирусчетата ти! Та белким ме прихванат! :balk_183:
На всички желая прекрасен ден и много усмивки  :balk_62:

*
Добро утро и от мен! :D
Туси, благодарности за трапезката, мила! :wink: Веднага си хапвам и пиивам :wink:
Жени, много правилно си го казала! Дано всички скоро да вземат пример от теб и да не униват! :wink:
Лек и спорен ден, милички! И хайде отчети няма ли вече??? :?
И от мен за всички -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро и от мен моичета .
Туцинка ,мерси за закуската и за вирусите и аз като Галето се цопвам в тях ,дано са ми на късмет . :a_cat_06: :a_cat_06:Пете и малко във твойте се цопвам .Благодаряяяяяяяяяяяяяяяяя
Лек ден на всички .
« Последна редакция: Септември 23, 2010, 08:22:19 am от foveri »
*
Здравейте ми ли Щъркелчета!
Отдавна не съм писала...просто нямах нищо за казване,но искам да знаете че ви наблюдавах и стисках палци за всяка една от вас!
Много ми се искаше края на тази седмица да споделя хубава новина,да се похваля с ярки две черти...да предам еуфорията която ме тресеше няколко дни..но уви.
Поне мога да се оплача...и знам че ще ме разберете и няма да ме упрекнете.
След като една седмица след Ову започнаха твърде показателни симптоми,различни от всичко останало(до там че не можех даже зъбите да си измия) няколко дни преди датата на М реших да си направа тестче и беше с втора бледа черта!Знаех че не трябва да се радвам мн мн и че още е рано,но...хубавите мисли бързи ме завладяха!После направих още едно пак със същата бледа черта и реших да си чакам дата и после да споделя с всички вас!Уви...вчера(деня преди М)всичко което чувствах предните дни изведнъж секна,просто като се събудих и нямаше нищо!И днес просто гадината дойде-точно навреме!И секна всички надежди!
Знам че не трябва да се правят предварително тестове...точно поради тази причина...но всичко беше толкова силно като усещане,БТ беше толкова показателна...че не можех да греша,знаех че е станало...само за малко обаче.
Надявам се да не съм ви отегчила и поста ми не е прекалено дълъг,но просто трябваше да споделя...
Ден два ще ми е криво и после продължавам с опитите!
Благодаря че ви има и хубав ден на всички!

*
Здравейте ми ли Щъркелчета!
Отдавна не съм писала...

Ех, миличка, много жалко ... Наистина перфектна графика osi_9
Но щом е започнало да се случва, значи съвсем скоро ще стане и чудото. Не спирай с опитите, докато тялото помни, така става по-лесно.
Прегръдки!

Хубав ден на всички!
Добро утро и от мен!
Туци мерси за кафенцето,веднага си пийвам.
Мерси за вирусчетата на всички и под тях се цопвам.
Шкембелинке съжалявам мила за това,което се е случило.Хубаво е да споделяш,това което ти тежи ,така мъката се преодолява по-лесно.Нали всички за това сме тука за да се подкрепяме и вдъхваме кураж.Не се отчайвай миличка и на нашата улица ще изгрее слънце. :bighug:
Лек ден на всички и само положителни мисли и емоции!

Здравейте, слънчица  :bighug:
Минавам да ви погледна как сте и дали няма прекрасни изненади :) Днес и утре сме на работа и после последни приготовления за подписването ;)
И все пак искам да ви "облея" с нашите вирусчета и да ви кажа, че сте страхотни и и благодаря, че ви има. Силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички и ето обещаните  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: Целувки на всички!
*
Здравейте милички, Туцка благодаря за масичката  :wink:, Шкембе какво да ти кажа миличка, освен да продължавате с опитите и евентуално да се консултираш за някакъв прогестеронов препарат за задържане, но щом един път е станало, пак ще стане  :)
Тони ха така подготвяйте се -трябва да има сватби и бебета  :D :D :D или бебета и сватби  :wink: :lol:
И аз да се цопна под вирусите, че мъжа ми все казва, досега не стана по естествен път, но он.ткакто ползваме презервативи току виж съм била призханела  :lol: :lol: :lol: - подиграва ми се, ама то така какво други ни остана, освен да се забавляваме и присмиваме на мъката си  :D
Лек ден сладички и много стиснати палци за всички, които имат нужда
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро мили мои щъркелчета, да ви нагледам и да ви пусна и аз малко розови вирусчета, докато имам още. ;) за всички вас с много обич:
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
shkembelina - не се отчйвай, аз колко ранни тестчета съм правила и колко са били положителни и накрая пак ме е чакала гадната вещица... но то явно и търпение се иска, колкото и да ни е трудно. :bighug: :bighug:
Лек ден милички, и само хубави новини да ви чакат от сега нантък. :bighug: :crossfingers: :bfp:
<br />[/url][img]http://ticker
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте и от мен мили мои щъркелски приятелки. Туци благодаря за страхотната закуска, от която въпреки усилията за диета ще се възползвам.

Жени колко прекрасно звучи поста ти. Снежи миличка, и това ще мине.Но всяка една от нас знае, че след униването идва нов месец, с нови сили, с нови надежди и вълнения и така... Зная, че и при теб ще е така-поунивай и после...и ти също си кандидат-мама и освен настяща и бъдеща.Чу лииииииииии???? Тони това е тоолкова хубава емоция- ще качиш после снимки в snimka.bg да ти се порадваме.
Шкембенце, мила и аз бях така през Май, ден-два ти даваме да ти е криво и после- пак на ринга.Гушкам те  :bighug:
Хубав и слънчев ден от мен, много стиснати палчета и до скоро.Обичкам виииии

Шкембелина,  :bighug:, скоро ще стане наистина, няма да се отказваш! :)

*
Благодаря на всички за подкрепата и милите думи! :bighug: :bighug: :bighug:

След като си тръгне вещицата мисля да отида на лекар,за да видя какво ще каже,въпреки че като спомена че от 7-8 месеца правим опити и реагират така все едно излишно драматизирам!
Освен това съм от Бс и  е всеизвестно че тук нямаме лекари!

Но каквото и да стане  ние си продължаваме  с опитите!
Лека вечер!

*
Здравейте момичета!
Шкембенце,за жалост повечето сме минали по този път,но.....гушкам те и кураж
Успех на всички ловуващи и малко вирусотерапия още шарена :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

...като спомена че от 7-8 месеца правим опити и реагират така все едно излишно драматизирам!
Освен това съм от Бс и  е всеизвестно че тук нямаме лекари!

Шкембелинке значи сме съгражданки.
Миличка напълно те разбирам.И аз като тръгнах миналата година сериозно по лекари навсякъде чувах,че много прибързвам,то не ставало от днес за утре,а колко лекари смених за няколко месеца не е истина.
А че нямаме лекари в Бургас наистина е всеизвестно.Ако мога да ти помогна с нещо драскай някой ред ще се радвам.

*
Шкембелина, незнам дали ако ти кажа съжалавям ще се почувстваш по-добре. Пожелавам ти това да е първото и последно подобно преживяване. Дано следващия път всичко да е наред. Много силно те  :bighug:
Тони, пожелавам ти да изживееш един прекрасен ден и от тук нататък дните ти да бъдат изпълнени само с положителни емоции.
Момичета винаги съм се ядосвала на изказвания от рода на: Е какво толкова, опитвате едва от няколко месеца. То не става от веднъж. Или пък айде да не е толкова трудно да се направи едно бебе. И двете крайности са много неприятни. Все пак отиваш на доктор да провериш дали всичко е наред, а не да ти каже, че са минали само няколко месеца. :x
Ох спирам с лошите мисли. Пожелавам ви много хубава вечер. И дано всичките ви желания да се сбъднат в най-скоро време. Искрено ви го желая. Целувам ви и ви  :bighug:

*
Добро утро, слънца :D
Хайде на закуска :D

Шкембелина, мила, няма отчайване! Само напред, докато не се получи :wink:
Тони, ще чакаме снимчици, мила! Най-прекрасен ден ти пожелавам!
Момичета, прегръщам ви всички, милички!
И за тези в нужда -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: