Здравейте милички щъркелчета. Ето ме и мен, не че не ви чета, но пак съм сама в офиса и ... зор голям. Благодаря ви, че ме мислите. Обичам ви много. Да ни е честита новата темичка и дано ръката на
Петето е мнооого лека и да има бум на
Женичка, новините са страхотни и ей сега ще се изтъркулят тези 2 месеца и ще дойде времето за първото и последно инсе за теб.
Желание и бързо да ти се "наложи" да минеш на другия бряг- т.е бременелската темичка.
Туци така мила, така свиквай да ръсиш с вируси, че има ооооще време да ни заразяваш.
БЖИ съжалявам и се надявам другият месец да е ТВОЯ.
Бебешориии недей да тъжиш за мене-ето мееееее, а скоро и в Заратаааааа. Юпи,юпи йееее .
Раиска мила кога е ДЕНЯТ?
Рени понеже аз никога не съм имала редовен МЦ и нищо немога да кажа за това твое "разтройване на М" . Момичета-кокичета на всички, които имат нужда от палци- имате ги.
А за мен... аз не искам да ходя при моя доки- нещо съм разочарована от него.Ще изчакам до края на тази седмица, ще си пусна един тест контролно и както обичам да казвам "ще си предпиша" един Дуфастон за предизвикване.Като стигна до Стара Загора другият месец ще ида на контролен преглед / в Пловдив /да видим какво ще кажат. Много ми е натоварено и мисля, че ще изперкам. Този пост го пиша някъде от 9,30часа и ей на - май го завърших.Обичам ви кифлички.
Голдфин- тук съъъъм