0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро, сладурки!
Слагам трапезата, че да не останете гладни :wink:

На Желание, добре си ни дошла и скоро да ни се похвалиш с добрата новина! :wink:
Спорен вторник ииии :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро и от мен.
Пете добре че вече си сложила масата да се наредя на нея и да закуся, че голям :hungry:.
От мен хубав ден и  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро ранобуднички и поспаланки :)
Пете, благодаря за закуската!! Страхотно изглежда  :)
Веднага си поемам въздух и се гурвам под вирусчетата на Петето и на Туци!  :balk_183:
Желание, добре дошла при нас!  :welcome_1:
Аз се надявам тези няколко дена да успея да си почина малко, че миналата седмица, уж не работих, пък телефона ми не спря! И после като се върнах на работа, все едно не бях почивала!
На всички спокоен ден!  :flower:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро :) Мерси за закуската Пети-супер е . :) Туци щедра си много с тези вируси-браво мила :):) Галенце уж и аз да съм почивка ама с моята работа все ме търсят за това онова-та си казах защо се правя на луда..По добре да си ходя там и поне да не ме притесняват у нас :)
Лек ден и от мен милички и да идва по-бързо края на седмицата да си починем отново  :oops:
Ето и нашата доза сутрешни вирусчета :)  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро на всички работливки!
Момичета благодаря за палците,но този месец отново не се получи вече незнам какво да мисля.... но няма да ви товаря с мрачни мисли!
 :balk_145: :balk_136: :balk_146:
Прегръщам ви силно и ви желая успех  :D

Добро утро сладурчета!
Веднага сядам на трапезката на Петето
Желание :welcome3: дано не се задържаш много тук при щъркелчетата а да се приместиш в бренелската темичка
Еха колко много вируси-Пете,Сари,Туцка благодаря ви взимам си от всички по малко  :) :a_cat_06:
БЖИ не се отчаивай мила новия улов наближава дано е успешен  :bighug:
Йоли къде си слънчице? Хайде покажи се вече
Хубав ден сладкишчета !

Вярвам!!!!
Добро утро!
Леле Пете пак сън не си спала.Взимам си кафенеце и изчезвам,че като гледам закуската и май ще ми се провали опита за диета.Но виж от вирусите няма да откажа-веднага се цопвам,че тази седмица ни трябват.
Желание добре дошла и да не се задържаш много тук.
Бжи миличка не се отчавай.Нали знаеш-нов месец,нови надежди.
Аз упорито продължавам да си почивам и да ви наглеждам.
Лек ден на всички!

*
Добро утро и от мен милички,
Желание добре дошла и както са ти писали момичетата и аз ти пожелавам да не се задържаш в нашата тема, а да ходиш при тумбестите  :lol: :lol: :lol:
Благодаря за вирусчетата момичета-Сари,Туци и на теб пете отново за страхотната трапезка.
БЖИ отчаянието и сълзите не помагат миличка, нов цикъл-нов късмет  :wink:
Лек ден сладурки и утре пак сме почивка  :D
Жени, мисълта че утре сме почивка ме крепи да изкарам днес :? много ми е умряло...

Като гледам списъка с очакващите, май тия дни ще имаме много (надявам се) поводи за радост, стискам палци момичета! :bfp: :bfp: :bfp:
Слънчица, здравейте :) Може да не е много топло, ама навън така хубаво грее слънчице още от сутринта, че направо се отвях в съзнанието си към далечни местенца с бели пясъци :)

Пете, благодаря за хубавата закуска и че ме премести в горния списък :)

Ние обаче с любимия заминаваме баш на 24-ти в Турция и сигурно няма да мога да пиша много-много, но ако има хубава вест, първи ще научите :) :)

Бжи, не се отчайвай, ако не в този цикъл, то в следващия ще стане! :)

Йоли... липсваш ни!

:shower:  :D

Здравейте и от мен.

Благодаря за вирусчетата..все пак ще се цопна..макар да ми се струва загубена кауза.. :)
Бжи, мила. С теб сме и дано следващият път се случи най-хубавото :)

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте милички щъркелчета. Ето ме и мен, не че не ви чета, но пак съм сама в офиса и ... зор голям. Благодаря ви, че ме мислите. Обичам ви много. Да ни е честита новата темичка и дано ръката на Петето е мнооого лека и да има бум на  :bfp:
Женичка, новините са страхотни и ей сега ще се изтъркулят тези 2 месеца и ще дойде времето за първото и последно инсе за теб.
Желание  :welcome_1: и бързо да ти се "наложи" да минеш на другия бряг- т.е бременелската темичка. Туци така мила, така свиквай да ръсиш с вируси, че има ооооще време да ни заразяваш.БЖИ съжалявам и се надявам другият месец да е ТВОЯ.
Бебешориии недей да тъжиш за мене-ето мееееее, а скоро и в Заратаааааа. Юпи,юпи йееее .Раиска  мила кога е ДЕНЯТ? Рени понеже аз никога не съм имала редовен МЦ и нищо немога да кажа за това твое "разтройване на М" . Момичета-кокичета на всички, които имат нужда от палци- имате ги.
А за мен... аз не искам да ходя при моя доки- нещо съм разочарована от него.Ще изчакам до края на тази седмица, ще си пусна един тест контролно и както обичам да казвам "ще си предпиша" един Дуфастон за предизвикване.Като стигна до Стара Загора другият месец ще ида на контролен преглед / в Пловдив /да видим какво ще кажат. Много ми е натоварено и мисля, че ще изперкам. Този пост го пиша някъде от 9,30часа и ей на - май го завърших.Обичам ви кифлички.
Голдфин- тук съъъъм  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Еее Йоленце време беше !!!  :bighug: :bighug: :bighug:
Ще се подредят нещата, сигурна съм...сега идва ред на въпроса "КОГА по дяволите ???"  :lol: и тук вече аз замлъквам...
Мисля че на теб бая ти се събра/събира напоследък, та трябва малко да се погрижиш за психо - комфорта си. То свадби, тестове, работа, сега и местене...много стрес е !
Претоварваш се слънце...внимавай моля те да не се разболееш. Според мен - каквото можеш поотложи го, за да ти е по-леко. Иначе може да изперкаш. Много целувки!
А нашия ден...няма да е скоро  :D

Успех на всички! Не се давайте на отрицателните емоции , моля ви !
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*
Добро утро, поспаланки! :wink:
Аз ли отново съм най-ранобудната??? :D
Хайде ставайте, че кафенцето ще изтине :wink:
Заповядайте:

Йолинко, радвам се, че отново пишеш, мила! Дано поне като дойдете в Зарата да се успокоите и намалите малко товара си! :wink:
Раискаа, то не остана при теб :wink: денят ще е когато госпожицата каже :wink:
Прекрасен празничен ден на всички :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Е добро утро приятелки!
Първо да кажа,че много ама много се радвам ,че такъв позитивен човек като Йо се завърна в ятото.Йолич душко ,дай малко пауза ,че то много стрес ....Чакам те да пишеш хубави неща,а и скоро да се видим :wink: :bighug:
Женка,Рени,БЖИ,Желание,Фовчо,Бебешорчо, goldfin.ch,mariq_81 абе всички  :lol:много ви гушкам и чакам да чета радостни постове :crossfingers: yahoo_17
СНежи,нещо не пишеш аз виждам 8)
Оливче,денят наближава :crossfingers:
Пете,веднага сядам  :hungry:
и най-вече :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро и честит национален празник, щъркелчета!

На всички пожелавам спокоен ден  :D

:bighug:

*
Добро утро ,щъркелчета сладки .
Честит празник на всички .
Петенце мерси мила за кафето и плодовата салата -страхотни са.
Има  и вирусчета благодаря на Петето и Монито веднага се цопвам  :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:.
Лек ден на всички
Добро утро  :D
Еха каква трапезка  :hungry:
Как сте милички ? Ураааа днес е почивен ден , е аз съм си на работа  :x но поне до обяд
Райсче наближава срещата с бебкааа  :bori_020:
Йолчо ами затъжвам се бе мило така като те няма,ураааа скоро ще си тук,ще се успокоиш  и дано си бременеем заедно  :balk_110:
Мончи  :bighug:
 Весел ден на всички

« Последна редакция: Септември 22, 2010, 09:35:17 am от bebeshori »

Вярвам!!!!
Добро утро!
Минавам да си взема от кафенцето на Петето,но закуската е пропускам.Бързо се  :a_cat_06: във вирусите и  :crossfingers: на всички ви - чакащи,ловуващи и бременелки.
Лек и приятен ден!

*
Привет, милите ми  :grouphug:

СНежи,нещо не пишеш аз виждам 8)
Не пиша, защото нещо не ми идват позитивни мисли напоследък ... Все повече се затвърждава усещането в мен, че нещата не се получават. Дори вече ми е трудно да приема и повярвам, че би могло да се случи още веднъж. Както казва майка ми - твоето дете си е цяло чудо, че го има (слава богу).

Иначе много се радвам на това приятно обгрижване в щъркеловата тема от нашите така любими кандидат-мами :D Прегръщам ви, милички.

А пък вие, НЕочакващи, във вас ми е надеждата, да ми върнете вярата, че чудесата все още се случват. Стискам много палци, това да стане още тази седмица, и да видим много  :bfp: