0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=VCUlC3l7PcQ

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp1:

Ioly - ? yahoo_17  
Цвете - 11.09 yahoo_17
goldfin.ch - 25.09 yahoo_17
Галионди - 27.09 yahoo_17
Foveri - 28.09 yahoo_17
Renito86 - 28.09 yahoo_17
bebeshori - 30.09 yahoo_17
Tedyemo - ? yahoo_17
Zhelanie - ? yahoo_17 

ЛОВУВАЩИ  :eggsperm:  

Fe  :crossfingers:  

Chin :crossfingers:
Ahiito :crossfingers:
Женя :crossfingers:  
mariq_81 :crossfingers:  
dgina :crossfingers:

ВИДЯЛИ   ЗА МЕСЕЦ Септември  :  :cheerleader: :cloud9: :babyflips:  

Elenа B  :stroller: :sucky:

Добро утро мили шъркелчета! :D
Пускам темичката, тъй като отново съм ранобудна :wink:, а и не се уговорихме кой ще е тази седмица :wink:
Дано да се изпълни с много положителни емоции и тестчета :D
А сега на кафенце и закуска, че ми прималява нещо :wink:

Лека и спорна седмица от мен! Иииии за всички в нужда :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:  

« Последна редакция: Септември 21, 2010, 09:22:56 am от petqst »
*
Добро утро и от мен!И аз се въртях да видя нова тема и тъкмо се бях засилила да пусна и Петенцето ме преварила :lol:
Честита нова темичка,щъркелчета.Много искам да е успешна и да има много поводи за усмивки :goodluck: :bfp: :crossfingers:
Пете,сядам до теб на трапезата  :hungry:
Хубав старт на седмицата,а за ловуващите все още шарени :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
ПП Пете,линийките добре ли са или да ги намаля още,че до вчера и незнаех как :oops:

*
Добро утро на всички.
Да ни е честита новата тема. Дано се напълни само с +++++++ тестчета.
Пете отново страхотна трапеза. Сядам и аз на масата.
Е момичета пожелавам ви хубава седмица. На мен обучението ми приключи и сега отново трябва да се връщам в офиса при шефа :(, който прилича повече на жена пред цикъл. :)  Нямате си напредстава какъв е само. Ама стига съм ви занимавала с това.

ПП: Пете, Мони и всички бременилки, кога вече мога да пускам и аз вирусчета за другите?

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Честита нова темичка и от мен :) пожелавам и аз като Мони и Пети да се напълни с много +++ резултати.
Петинка мерси за закуската :) Айде и аз цоп до Монката на трапезата  :D
Лек и ползотворен ден и от мен милички и на всички едно душче от вирусчета :)
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

До скоро :)

ПП: Туци когато си готова мила :) То не мисля че има определен срок(да ме поправи някой ако греша)..
*
добро утро момичета .
Петенце  благодаря ти за новата темичка .Дано се изпълни само с хубави новини .
И закуската е страхотна присъединявам се към вас момичета на масата .
Цопвам се разбира се и във вирусчетата  :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:-Благодаря вииииииииииииииииииии!!!
Лека и усмихната седмица на всички.

П.П -Пете преместете ме в очакващи на 28.09.
Честита нова темичка,Пете благодаря за което и за трапезата,гледам глад те мори иххиххихих  :lol: :lol: :lol:.
 Туци точно както ти го е казала Сари,когато си готова тогава ;).
Желая на всички много положителни тестчета и усмивки,дано вече всяка една се сдобие с така мечтаното бебенце ;).
 Чакам ви с огромно нетърпение в другата темичка,вие си знаете коя е тя ;)))).
Ето и аз да дам от нашия прашец  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
добро утро и от мен и успешна седмица на всички:) аз да кажа че също сме в чакащите вече, но да си призная незнам кога ще реша да направя тест :?
Добро утро и от мен!
Пете благодаря за новата темичка-дано наистина се напълни само с +++ тестчета и закуската,която си спретнала,но май ще се въздържа от нея,че мисля да сваля няколко килца.
Оказа се ,че когато съм в отпуска по-нямам време да ви чета отколкото като съм на работа,но това може би е заради пътуването,което изкочи,но вече ще съм по-често на линия.
Сега да се отчета:ходихме до Пловдив и потретихме спермограмата на милото.Този път направихме разширене при д-р Даскалова.Заключението е нормозооспермия,но ни препоръча инсеминация,което ме уплаши доста в началото,то и все още ми е мъгляво какво да предприемем от тук на татък.Може би ще изчакаме 2-3 месеца и ако няма до тогава резултат ще се насочим на някъде.
Иначе гледам,че съм при ловуващите и скачам под вирусите,че тази седмица ще откриваме сезона,малко с отчаяние ама пък да видим може този месец да ни излезе късмета.
Оффф май много се разприказвах.Айде да ви оставя на мира.
Лек ден на всички!

*
Добро утро щъркеланки :)

Петенце, благодаря за темичката! И за закуската!!! Страхотно изглежда!
Аз най-после успях да отворя сайта на зачатие, цели 3 дена не се отвори, много ми липсвахте!
Йоленце, благодаря ти, че поне си почати с мен във ФБ!
Сарииии, честити ти сини гащета!  :sleepingbabyboy:
На всички пожелавам приятен ден с положителни емоции!  :wink:
ПС Ние приключихме с лова, още 7 дена до истината! :)

*
Здравейте, момичета!
Благодаря за хубавите пожелания и стиснатите палци надявам се не сте ги пуснали и не сте ме забравили нищо че ме няма в списъците  :)
Да ви кажа тази сутрин прокървих пак розова кръвчица  :?
Незнам какво става вече .... гърдите ги усещам а и видимо са по едри освен това хем болят хем сърбят  8O  :oops:
Не правих тест исках да видя предвид че днес ми е датата на Ц дали ще ми дойде или не! Благодаря за всичко момичета!

Добър ден, сладурки :)
Искрено пожелавам на всички, усилията ви да се възнаградят с прекрасни пухкави :babyflips:
Ние все още неискаме да си кажем дали сме сини или розови гащички, затова пускам от всичко да има  :pink_dust_1: :green_dust_1:  :pink_dust_1::green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:, пък може и да е заразно ;)
:hello2: сладурки!
Да ние честита новата темичка на Петето,да се напълни с много  :bfp: :bfp:благодаря и за прекрасната закуска
Бжи продължаваме да стискаме палчета  :crossfingers: :bfp:
Много късмет на ловуващите и много стиснати палчета на нечакащите
Спорен ден на всички ииии усмихнат
Целувки на всички  :balk_104:

Вярвам!!!!
*
Мони, всичко е ОК, мила :wink:
Туци, те момичетата са ти отговорили, така си е, когато ти си пожелаеш - пускааай :D
Бжи, не сме те забравили, мила! :wink: Стискаме палци и още как! :wink:
Благодаря на всички, че споделяте до къде сте! :D
Списъкът е актуализиран, до момента :wink:
Приятен ден! :D
*
Здравейте щъркелчета да ни е честита новата тема и да се напълни с много нови положителни тестове и новини!!!
Приятен ден и спорна седмица на всички много стиснати палци за всички и много ви прегръщам и целувам :D
Здравейте милички,

Желая много слънчева и щастлива седмичка :)

Аз не зная дали съм в ловуващи..или Нечакащи..но положението е недобро :(:(
П.С. Откакто правим опити за бебче(почти 6 месеца), цикълът ми с измени..нямам силно изявена ову..абе нещо се повредих...дали си го внушавам само..незнам :(. Дано всичко завърши добре....

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Здравейте прекрасни Дами ,

Минавам да пожелая мноооого хубава седмица с още повече хубави новини ! :D
Ето малко и от мен...
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Здравейте момичета,
Много бих желала да ме включите във вашата групичка, за да си даваме взаимно кураж.
Ние напражихме първо инсе днес на естествен цикъл и ми беше доста притеснено. Сега очакваме да мине времето до теста, което ще ми се стори като векове...
Здравейте момичета,
Много бих желала да ме включите във вашата групичка, за да си даваме взаимно кураж.
Ние напражихме първо инсе днес на естествен цикъл и ми беше доста притеснено. Сега очакваме да мине времето до теста, което ще ми се стори като векове...

Добре дошла, стискам палци това да е първото и последно инсе, и след няколко дена да видиш +++ :)

*
Привет момичета.
zhelanie, добре дошла мила. Аз също ти пожелавам това да е първата и последна процедура от този вид. Дано бързо се похвалиш с хубави новини.
Бжи, мила продължавам да стискам палци и на теб. И на всички останали разбира се.
Аз момичета честно да си кажа помислих, че за да почна да пускам вируси трябва да са минали критичните месеци. :oops: Ама щом е когато си реша, почвам да пускам и аз.
Ето първите ми вирусчета за всички  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Хубава вечер ви пожелавам. :D

Привет, хубавици ;) Пете, благодаря, че си ме сложила в списъка. И да знаеш, че нищо, че не писах сутринта, определено се възползвах от хубавата закуска :D (добро прасе, добро прасе). Аз на 25-ти чакам да ми дойде, ако може въобще да не идва де :)

Добре дошла на Желание, бързо да се мести в бременелската тема :)
Ренито, не си се повредила, сигурно от емоциите се е попроменил цикълът ти..
Tucy, колкото повече, толкова повече (вирусчета в случая) :) :)

Успех на всички. Усещам, че тази седмица ще е прекрасна!