Parsi, и мойте имат такива периоди - търсят и реват за този, който го няма, но в яслата нямаме проблеми. Да не говорим, че понякога страшно много съм се изнервяла, защото примерно искат и двамата мама да ги обуе или тати да ги свали от колата, а когато закъсняваме сутрин (както обикновено) направо излизам извън кожата си. Обаче това е положението, стискам зъби и се надявам бързо да им мине.
Мише, сядай в колата, хич не му мисли много. Аз ако не карах, незнам какво щях да правя. С двойна количка въобще не мога да се кача на градски транспорт, а и много по-бързо стигам с колата. Караш си бавно и спокойно и не ти пука, ако свиркат
Мидж, говори с директорката. Не са те хората, които трябва да ти кажат кога да захранваш. Мед и аз не бях дала като тръгнаха и бях предупредила. Все пак детето ти не е експериментално животно да си пробваш, ако да де алергия, тогава да не дават. Когато ти прецениш тогава. Аз не съм дала орехи и какао, трябва ли да пробвам и тогава да кажа. Ще ме извиняват. Ако искаш вземи си бележка от личната с тези храни, които не си дала и я дай на сестрите, тогава няма как да не се съобразят (с какаото направих така аз).
Ето примерно меню в нашата ясла:
З: Попара с масло и сирене, нектар, в 10ч ябълка
Обяд: Супа телешко месо, огретен-картофи, салата моркови
Сл: Кисел нектар, бисквити с овесени ядки
З: Бутер питка с извара, пр.мляко, в 10ч. грозде
Обяд: крем супа картофи+крутони, зеле с пилешко месо, домат
Сл: Филия с пастет (масло+кашкавал) краставица, айрян
За сряда бях писала вчера
За днес:
З: Филия с пастет (масло и яйце) пр.мляко, в 10ч.грозде
Обяд:Супа млечна+сирене, пиле паприкаш, домат
СЛ:Грис халва, кисело мляко
З: Милинки, айрян, в 10ч. праскови
Обяд:Супа риба, картофени кюфтета, шопска салата
Сл: Мюсли, бисквита, ябълка, пр.мляко
В скобичките е това, което дават на мойте. Днес сутринта от вратата ме посрещнаха с думите, че има пастет и дали ще ядат филия с масло и яйце.