Яна, много съжалявам, дано Вики оздравее бързо!
Нинче, ако мислиш, че Дари е готова, можеш спокойно да я пуснеш без памперс на ясла, никой няма да ти я върне, просто ще и занесеш няколко чифта дрехи. Иначе там ги слагат може би през 2 часа максимум, след ядене, преди и след ставане от сън, само обедния сън като е по-дълъг трябва да прецениш дали ще устиска, а можеш и да занесеш, непромокаемо чаршафче има в Джъмбо за около 10 лева. В началото така или иначе ще сте до обяд и можеш да разпиташ кога ги слагат на гърне, а и съм сигурна, че все ще има една свястна леля, която да я слага по-често, ако помолиш. Съседчето, което е 3 месеца по-голямо от Ели, миналата учебна година, твърдо го водеха без памперс, ама той си се напикаваше и най-важното беше че не му пука от тая работа, което за мен е признак, че детето не е готово да е без памперс, ама всеки сам си преценява, мисълта ми е, че не са го връщали или да са се карали с родителите, че го водят без памперс.
Аси, и ти можеш да направиш същото, махни им памперсите в къщи, виж как ще са нещата и ги пускай на ясла без памперс, ако са готови.
Лидия, това с болното детенце ме потресе, не разбирам, как може да има такива хора. Ако ми е болно детето света ще обърна да си го взема, а това с тия "родители"...