Наглеждам аз мача с половин око, мъжа ми казва, че водим...аз не го разбирам този спорт точно, ама дано победим
Покрай боите за коса, се сетих какви нерви ми образуваха разни познати в началото с разни малоумия и суеверия. То не беше, че ще го отровя с боята, че ще го облъча с това често ходене на УЗ
/все едно на рентген го снимам/, да не прескачам кабели, да не минавам под жици - щяла да му се оплете пъпната връв от това видите ли. Една мома само дето не ме простря по очи, опитвайки се да ме отстрани от кабела на прахосмукачката си, с цел да ме "спаси" от проблеми с пъпната връв на бебето. Ако се оплетяла - щяла съм да видя аз - секцио!!! Беше много разочарована, като я уведомих, че аз така или иначе това смятам "да видя"
Поне оттогава не ми прави атентати с кабели де...
Като се прибирахме скоро от бебе-шопинга, мъжът ми и майка ми разтоварват торби и пакети и мъкнат към апартамента - аз надзиравам. Междувременно, една съседка уж се прибираше, ама и тя остана да "надзирава" какво мъкнем толкова и нашите вече като прелетяха с едно корито и стойката за него - стана ясна раУтата, че ще имаме бебе.
Такаа. На другата сутрин въпросната се сеща да ми върне една чиния за сладки /от миналата Коледа/ и се настани да пием кафе. След 5 реплики ме попита къде били всички тези покупки. Отговарям, че са в кабинета и последвааааа... Веднага да съм ги махала, в майкини да ги нося, това било много опасно да ги държа у нас, знаела си тя че аз нищо не разбирам и да ми признаела...дошла специално днес, че да ми каже това. Казах едно "Мерси, следобяд ще ги преместя" - какво да се разправям.
Чудя се, само около мен ли има такива откачалки, или и вас ви полазват чат-пат? Последно при фризьорката ми, докато ме подстригваше, стана въпрос за бебето и някаква клиентка, която сефте виждам в живота си ни навя и нася и двете, че съм се подстригвала пък чакам момче. Щели сме да му "отрежем пишката" така аххахаха И аз я питах тази женица "Е и какво?". А тя облещена такава - "Ами как какво, може да се роди момиче!!!". Брейййй каква драма ще да е това видите ли, де ще го дяваме това момиче като се роди, ние не искаме живо и здраво дете просто, ами специална поръчка си имаме.
За протокола само - 4 подстрижки откакто съм бременна, трети път го гледаме човека - мъж та дрънка, отделно че и двамата с таткото налитахме за щерка по принцип...ама не става с фризьор тази работа представете си хахах
Споделям ви тези идиотщини за да се посмеете просто. Ако и на вас ви се случват, разкажете какво още не съм чула по темата.