0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #900 -: Октомври 04, 2010, 18:32:56 pm »
http://www.cunda.de/Shop/HtmlOver/over_women.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27&l4=%27Umstands%20Hosen%20%26%20Jeans%27

Ето линк на сайт с бременни дънки и други бременни дрехи, на която кандидат-мама й трябват  :D Лично аз съм много доволна от въпросните, но естествено има и други фирми, качвайте кой каквото намери, мисля, че ще е полезно за всички.

ами да се включа и аз тук-Имаме го този магазин при нас ама защо не съм виждала тези дрешки не знам :) явно ще потърся по-добре в събота и неделя.Тук моловете пълни с много магазини и мен като ме мързи хич не ми се обикаля..Но коремчето вече е пред мен така че... трябва да го обличаме подходящо :) И като гледам цените хич не са скъпи.. :) Не знам защо в Бг по принцип дрехите за мами са на такива цени.аз от тук пращах на снаха ми дънки ама сега магазина откъдето ги взех е затворен  :( ще търся и аз да си взема че тя беше многоооо доволна :)
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #901 -: Октомври 04, 2010, 18:36:06 pm »
Виксънче, аз си купих два панталона от магазина на Графа под колоните. Много са качествени и ги спуквам от носене, понеже не обичам да ходя с поли, а пък е и студено. Цената им е 56 лева, но си заслужават. Там асортиментът е беден и цените не са от най-ниските, но пък качвството на дрехите е добро.



*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #902 -: Октомври 04, 2010, 18:39:00 pm »
Момичета, за дрехи за бременни вижте в www.laredoute.fr
В съседния подфорум има обяснения как да пазарувате от там.

ДжБрул, от C&A може ли да се прави поръчка до България?

*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #903 -: Октомври 04, 2010, 19:03:44 pm »
Момичета, за дрехи за бременни вижте в www.laredoute.fr
В съседния подфорум има обяснения как да пазарувате от там.

ДжБрул, от C&A може ли да се прави поръчка до България?

точно и аз това исках да попитам Jbrul  за C&A -  тези магазини са ми много любими, когато пътувам ги преслушвам, ама скоро няма да мога :D
иначе аз поръчвам от години от La Redoute -става лесно наистина, но в момента изборът за бременни е почти никакъв за съжаление. Преди не ми се е налагало да търся, но други дрехи съм си поръчвала и съм много доволна. А за малките сладури какви хубави дрешки имаа :wink:

Re: Тема на бременните №67
« Отговор #904 -: Октомври 04, 2010, 21:01:17 pm »
Здравейте,момичета!
Видях,че сте отворили дума за дрехи,че ще ви сложа едно линкче на български сайт за дрехи за бременни!Може да пазарувате онлайн или както аз си купих дрешки от там,но от техен магазин в Ст.Загора и съм много доволна,но за жалост нямат на много места магазини!Дано да останете доволни!
http://conti-bg.com/

*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #905 -: Октомври 04, 2010, 21:04:35 pm »
Момичета, точно за "C&A" се опитвам да разбера, може ли от БГ да се пазарува онлайн през сайта им, или не. За съжаление обаче, не ползвам немски език  :oops: и съответно не стоплям какво пише. Чакам една приятелка с немски да ми излезе онлайн, за да я помоля тя да провери как стои въпроса, че аз доникъде не я докарвам май. :( То за моженето, че може да се пазарува - ясно, искам да разбера обаче само до Германия ли доставят, или... Започвам да си мисля обаче, че явно има някаква врътка, понеже ето тези предприемчиви хора: www.e-top.bg  предлагат доставки именно на тази марка и няколко други от любимите ми до БГ. Респективно, ако всеки можеше да си купи онлайн, те нямаше да имат такова бизнесче /предполагам/. Ако някой много си хареса нещо, може да ползва тях за целта, но според мен са доста алчни, като надценки  :?

Ето линк на български онлайн магазин за бременни дрехи, в който има хубави неща, на приемливи цени, поне според мен де. Тези поне имат богат асортимент, дизайни с които да не те е срам да излезеш на улицата и за щастие - доволно количество крадени модели от лидерите в тази индустрия ;)

http://conti-bg.com/

За тях поне съм сигурна, че няма проблем с поръчки и доставки, има и списък с нормалните магазини, в които се продават техни изделия.


Опс с Blue angel, явно сме писали едновременно.  :D Приятен шопинг ви желая момичета!
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 21:06:43 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #906 -: Октомври 04, 2010, 21:25:16 pm »
Само да отбележа, че записът на тонове във Фемина струва 15лв и продължава около 40мин. Няма нужда от предварително записване на час!!!
Маймунке и на на мен дънките за бременни ми бяха непосилно, а и малко излишно удоволствие  :oops: За това пообиколих секъндхендите и се уредих с няколко чисто нови чифта, за по 4-5лв бройката. ако искаш хвърли едно око, намират се страхотни модели.
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #907 -: Октомври 04, 2010, 21:57:13 pm »
ДжБрул, на сайта на C&A пише, че доставят в Германия. Иначе имат магазини и в много други страни (например в Румъния, Букурещ има три, ако на някого му е удобно).
Аз съм си купувала разни неща от там, но истината е, че няма нужда от много дрехи. Вижте дали не може някой да ви даде нещо назаем.

Иначе и за детето купувам дрехи предимно от там. Майка ми много държеше да му купи пуловер от София. Ами, китайският пуловер в България струва повече от немския без да е нещо особено.  :x :x :x

*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #908 -: Октомври 04, 2010, 22:07:54 pm »
Ейй, страхотни идеи за пазаруване сте дали! Аз ужким съм още ранна, обаче вече в почти нищо от собствените си неща не влизам удобно, всичко ми стяга и поне като седна трябва да откопчавам и най-широките си дънки (няма да споменаваме какво става, като забравя за това и стана де  :oops: Засега съм решила да я карам на рокли, ама пък чорапогащниците.... не е работа как стягат :-) Няма угодия, а не мога да ходя по пижама :-)

Обещайте сега да не се смеете (на глас): посред всички сериозни въпроси, така, както си лежа след кръвоизлива (слава богу, мина и няма да ме закотвят вкъщи, само трябва да си почивам повече), мен ме гризе един голяяяям въпрос :oops: Мога ли да си боядисам косата или не??? Е, вярвайте, не посмях да питам док днес, мисля, че щеше да ме убия :-) Обаче ще съм и кума този уикенд и хич не исках бебчо да има мама като Крюела де Вил, а в нета има толкова различни писания! Хайде сега, като се насмеете, пооооомооощ!

И да стискаме палци момчетата от волейбола да размажат испанците (почват!)
*

    elle22

  • *****
  • 1645
  • La donna `e mobile ;)
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #909 -: Октомври 04, 2010, 22:17:28 pm »
При първите 2 бременности се боядисвах спокойно с обикновената си боя, но сега нещо ме дошубя  :oops: и си купувам безамонячна.
Успех на нашите!
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #910 -: Октомври 04, 2010, 22:22:23 pm »
Надин, аз не съм спирала да се боядисвам, изрусявам се и няма как да ходя с тъмни корени. Чувала съм, че е по-хубаво с безамонячна боя, ама на мен не ми хваща цвета и се правя с обикновена.
*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #911 -: Октомври 04, 2010, 22:35:03 pm »
И аз се боядисвам, не съм спирала изобщо . Мисля че прекаленото вталясване не води до нищо добро.

Жбрули, може да си доставят хората до БГ, нищо че има предприемачи. Аз съм виждала тук в Сф магазини, които ти доставят пратки от ибей и амазон...взимат 30% от стойността на стоката, която купуваш. Има хора, които ползват услугите им, по-лесно им е, по-сигурно...не се занимават с кредитни карти и т.н. ( а и много хора нямат карта, камо ли регистрирана е пайпал ).
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #912 -: Октомври 04, 2010, 22:53:36 pm »
И аз се боядисвам с безамонячна, уж професионална, предния път с Yunsey, сега съм взела Elgon.
За дрехите за бременни - има два магазина в преките на Солунска.
Магазин Mia на "Княз Борис I"№69 http://www.mia-bg.net/ имат и бельо и чорапогащи.
На "Цар Самуил"№37 е магазин Мамма http://www.mammabg.com.
Срещу Майчин дом е магазин Дева http://www.deva-bg.com. В МОЛ-а на Стамболийски, в  Бенетон има щанд за бpеменни, както и на подземния етаж в Скай сити, не помня в кой магазин.
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #913 -: Октомври 04, 2010, 23:06:19 pm »
blue_sky и аз това схванах от цялата работа със сайта, че доставят до Германия, видях и къде са им най-близките магазини, но дотам. Поне има кой да ми прати от Германия, ако поръчам, ама едва ли скоро ще се наложи - точно го овършах за сезона на живо  :lol: И за бебето купих доста неща оттам, включително 2 бодита с етикетчета "произведено в България", да да можех и в БГ да купя такива еххх - ма нЕма, при нас са китайски и турски.  :(

Nadine Значи откакто съм бременна се изрусих с обезцветяване и всички екстри 3 пъти. Отскоро съм брюнетка вече и съм се боядисвала два пъти, през окло две седмици, за да се покрие хубаво русото. Нищо ми няма на мен, нито пък на бебето от боите, ходя в салон, а техните продукти все пак са "богати" на химия и доволно агресивни към кожата и каквото се сетиш. Спокойно си удари една боя, недей да ходиш като чума на сватбата от необосновано шубе  :wink: И двамата си лекари съм питала за боите апропо, ей така за застраховка - отговориха ми да не се занимавам с глупости и да си поддържам спокойно добрия вид и самочувствието. Единствено бих обърнала внимание на следното. АКО имаш някакви алергии кожни и го знаеш - да действаш с повишено внимание. В смисъл, ако вземе да ти пари ужасно на кожата от боята /или каквото и да било/, подуваш се, задъхваш се - мий веднага. Това се отнася за всички продукти, които нанасяш де, не само за бои. Но такива реакции обикновено си ги имаш винаги и отпреди, не са свързани с бременността баш. Там проблема е, че при някои жени заради хормоните - не хваща добре цвета, ама не при всички.

Раиска айде бягай да раждаш бе!  :D Докога ще те чакам, знаеш ли какво хубаво червено вино съм си закупила и не смея да го отворя сега?!  Чакам повод хахах
Иначе си права, че много хора и да могат - не смеят да си пазаруват сами по нета, а предпочитат посредник за "по-сигурно", а и с кредитните карти го има момента.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #914 -: Октомври 04, 2010, 23:13:47 pm »
Хип-Хип-Урааа! От утре ставам отново неотразима (и леко руса, за радост на пътните полицаи)!

Остава нашите момчета да се стегнат, че нещо му изпускат края тези минути! След това трите чакащи мамчета ще танцуват джига от радост (че то само един спорт остана да ни отсрамва) и вдругиден ще има нови теми в "Честито" :-)
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #915 -: Октомври 04, 2010, 23:25:38 pm »
Хип-Хип-Урааа! От утре ставам отново неотразима (и леко руса, за радост на пътните полицаи)!Остава нашите момчета да се стегнат, че нещо му изпускат края тези минути! След това трите чакащи мамчета ще танцуват джига от радост (че то само един спорт остана да ни отсрамва) и вдругиден ще има нови теми в "Честито" :-)
Хихи, аз мисля да започна още от сега,и без това не мога да спя нещо  :bellydance: :bellydance: :bellydance:
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #916 -: Октомври 04, 2010, 23:31:57 pm »
Хихи, аз мисля да започна още от сега,и без това не мога да спя нещо  :bellydance: :bellydance: :bellydance:

Ми айде, напред, тъкмо в сряда срещу Куба да имаме още един силен глас за отбора  :D
*

    elle22

  • *****
  • 1645
  • La donna `e mobile ;)
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #917 -: Октомври 04, 2010, 23:39:05 pm »


Ми айде, напред, тъкмо в сряда срещу Куба да имаме още един силен глас за отбора  :D
[quote/]

 :good_post:
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #918 -: Октомври 04, 2010, 23:46:03 pm »
Наглеждам аз мача с половин око, мъжа ми казва, че водим...аз не го разбирам този спорт точно, ама дано победим :)

Покрай боите за коса, се сетих какви нерви ми образуваха разни познати в началото с разни малоумия и суеверия. То не беше, че ще го отровя с боята, че ще го облъча с това често ходене на УЗ  8O /все едно на рентген го снимам/, да не прескачам кабели, да не минавам под жици - щяла да му се оплете пъпната връв от това видите ли. Една мома само дето не ме простря по очи, опитвайки се да ме отстрани от кабела на прахосмукачката си, с цел да ме "спаси" от проблеми с пъпната връв на бебето. Ако се оплетяла - щяла съм да видя аз - секцио!!! Беше много разочарована, като я уведомих, че аз така или иначе това смятам "да видя"  :lol: Поне оттогава не ми прави атентати с кабели де...
Като се прибирахме скоро от бебе-шопинга, мъжът ми и майка ми разтоварват торби и пакети и мъкнат към апартамента - аз надзиравам. Междувременно, една съседка уж се прибираше, ама и тя остана да "надзирава" какво мъкнем толкова и нашите вече като прелетяха с едно корито и стойката за него - стана ясна раУтата, че ще имаме бебе.  :lol: Такаа. На другата сутрин въпросната се сеща да ми върне една чиния за сладки /от миналата Коледа/ и се настани да пием кафе. След 5 реплики ме попита къде били всички тези покупки. Отговарям, че са в кабинета и последвааааа... Веднага да съм ги махала, в майкини да ги нося, това било много опасно да ги държа у нас, знаела си тя че аз нищо не разбирам и да ми признаела...дошла специално днес, че да ми каже това. Казах едно "Мерси, следобяд ще ги преместя" - какво да се разправям.

Чудя се, само около мен ли има такива откачалки, или и вас ви полазват чат-пат? Последно при фризьорката ми, докато ме подстригваше, стана въпрос за бебето и някаква клиентка, която сефте виждам в живота си ни навя и нася и двете, че съм се подстригвала пък чакам момче. Щели сме да му "отрежем пишката" така аххахаха И аз я питах тази женица "Е и какво?". А тя облещена такава - "Ами как какво, може да се роди момиче!!!". Брейййй каква драма ще да е това видите ли, де ще го дяваме това момиче като се роди, ние не искаме живо и здраво дете просто, ами специална поръчка си имаме.  8O За протокола само - 4 подстрижки откакто съм бременна, трети път го гледаме човека - мъж та дрънка, отделно че и двамата с таткото налитахме за щерка по принцип...ама не става с фризьор тази работа представете си хахах

Споделям ви тези идиотщини за да се посмеете просто. Ако и на вас ви се случват, разкажете какво още не съм чула по темата.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #919 -: Октомври 05, 2010, 01:21:27 am »
 :lol: Случвали са ми се...ама искренно се посмяхме с мъжът ми :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!