Добро утро от мен
Много благодаря за мненията
Bobbie ,
ileini ,
cambozzola ! Точно за това е хубаво да се обсъди такава покупка, защото на вас ви хрумват неща, за които аз не съм се сещала примерно /ясно защо/
Значи карам подред. За стабилността - стабилна е и то много, в магазина в който я тествах имаха нещо като изкуствена алея с различни настилки, вкл. камъни, пясък, нещо като павета, плочки и няколко други и там /това в Австрия де/, можеш да се разходиш с избраните модели колички. Направих това с няколко марки и модела разбира се. Няма проблем със стабилността и управлението тази. Друго много важно за мен предимство е, че тази количка е наистина висока, аз съм 171 см. и като съм изправена дъното на лежащия кош е на нивото на пъпа ми почти т.е. избягва се навеждането, което при повечето други модели май е неизбежно, дори и в най-висока позиция на кошчета и столчета. Лесно разглобяема е, с една ръка наистина можеш да свалиш, който и да е от кошовете от стойката с колелата, което в моя случай е важно по разни субективни причини. Дори и напълно оборудвана, пак е по-лека от другите модели, в случай, че се налага да я носиш цялата нанякъде. Допълнително могат да се закупят редица аксесоари, ако решиш, че имаш нужда от тях - държач за чаша, чадърче, чувалчета, включително и гюрук с различен шарен дизайн за лятото, или пък тези зимните с пухчетата и пр.
Сега обаче ме замислихте по въпроса с чантите и багажниците. Бебешката чанта е ОК, като всяка друга, която се купува отделно. Тази чанта долу, по-голямата, играе ролята на багажник-мрежа, какъвто имат повечето колички, нито е малка, нито е огромна...средна работа. Допада ми това, че не е мрежа всъщност - да не се вижда какво нося там, а и като минавам през родните кални локви, да не се омазва всичко сложено в нея. Проблемът сега е, какво аджеба ще трябва да товаря в нея и дали ще е достатъчен обемът?
А и както казва
cambozzola, в нашата държава шансът да те оберат не само в моловете, ами където и да било не е за подценяване...т.е. има значение какъв е достъпът и видимостта към "товарния отсек"
Още веднъж благодаря за коментарите, бяха ми много полезни, започвам пак да оглеждам от-до всичко.