Здравейте!
Октомври започна и както вече ви е писала Vickson това е най-прекрасния месец
Чакаме най-накрая чаровните везнички да се появят.
Мен вчера ме изненадаха от ЖК. Като се обадих за резултатите от МБ ме известиха, че има гъбички и доктора е казал да си слагам Полижинакс 6 дни по 1. Аз понеже съм изпълнителен човек се втурнах към аптеката и си купих въпросните глобули, обаче прочетох че не трябва да се ползват при бременност. Засега не съм ги слагала.
Чудя се дали мога да изчакам до 16.10.-тогава ми е часа при Сигридов и да говоря с него. Могат ли въпросните гъби да направят някоя беля през това време.
А иначе имам само засилено течение, ама няма нито мирис, нито странен цвят, нямам парене, сърбеж и т.н.неразположения. Та ако на този етап не е опасно за бебето, мисля да изчакам до прегледа при Сигридов. А може и да повторя МБ там за по-сигурно.
Ох, ако някой има опит с гъбички моля да пише че досега не ми се е случвало.
Иначе нищо ново при мен. В понеделник съм на ФМ при Врагалева и нямам търпение. Откакто отшумяха разните му неразположения въобще не се чувствам бременна и само се шашкам. И бебето не усещам още, надявах се като е 2-ра бременност да го усетя по-рано. Но плацентата ми е предна и явно ще почакам и пак ще се притеснявам.
Оплаках се. Няма да досаждам повече.
Желая ви само приятни емоции. И с голямо нетърпение чакам да пиша честитки в Честито.