Здравейте и от мен и лека седмица
На Раиска Дяволов й беше казал, ако до 21-ви не е тръгнала да ражда, да ходи на преглед. Ще я видим тази работа, дано всичко е наред!
Пауърче, честити сини гащи!От Мазнейкова пациентите май вече не са толкова доволни, но ти си провери и прецени.
Аз имам течение откакто съм бременна. Спомням си, че беше от признаците за бременност. Правих микробиология, няма проблем, докторът каза, че е нормално. Понякога е обилно и като вода, но по-често е жълто-бяло, без мирис. Нямам парене или сърбеж.
Вики, и аз вчера изпаднах в драма заради количките. Бях си харесала една в интернет, след много отсяване и като я видях на живо се поразочаровах. Отделно продавачката не беше на ясно с функциите и сгъването и направи всичко възможно да ме откаже.
Лошото при количките е, че не можеш да събереш всички хубости в едно. С големите колела са стабилни, маневрени и минават през дупки, сняг и пясък, но са тежки и обемисти при сгъване. Отделно много малко летни колички имат пълно легнало положение, а според майките било добре да го има. Трябва да има и голям кош за багаж отдолу, да се сваля текстилната част за пране и т.н. Явно ще трябва да се прави компромис с нещо или да се вземат 2 колички
В къщи ме убеждават, че е рано да го мисля и се тревожа излишно. Ама то времето си минава неусетно, а и може да се наложи поръчка за определен модел и цвят. Все пак това е най-големия разход за бебето и ако изборът е сполучлив може да се ползва до 3 години, на някои им остават и за следващото дете.
Бебо, за стриите почнах с Мустела, сега съм с Чико, няма проблем с дрехите, но са по-скъпички. За Чико гледах промоция 2 броя за 40лв.