0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните №67
« Отговор #300 -: Септември 20, 2010, 09:31:38 am »
Аз пък нямам проблем с запек,не съм и имала,аз съм другата крайност хахаххахаха ,а за раздвояването ми виксънче и аз съм така,ама накрая ще трябва да изберем хахахахах искаме неискаме ,ще се наложи,а сега дори не знам баш какво искам от някой неща ама хич хихииххих.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #301 -: Септември 20, 2010, 09:47:44 am »
Здравейте и от нас :) След голямото обикаляне в петък, събота и неделя се належах.
За течението - и аз съм от напиканите  :oops:, малко ми е некомфортно, но явно ще се търпи. Поне запек може да се каже, че съм нямала, но пък газовете са ... Милото бяга от мен като усети :lol:. Вече така се заплашваме, ако не иска да слуша ;). Да сме живи и здрави и бебчетата да са добре, пък това ще се изтърпи :).
Прекрасен ден на всички, целувки и :bighug:
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #302 -: Септември 20, 2010, 10:14:13 am »
Vickson, и аз съм така по отношение на количките.Която си харесам се оказва, че не е достатъчно лека....от друга страна пък много леките са по-нестабилни....абе, лутам се все още :? Всъщност и аз не съм наясно, кое ще ми е удобно и кое не.Само знам, че трябва да се сгъва лесно и да не заема много място :lol:
*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #303 -: Септември 20, 2010, 10:21:08 am »
Violett, и аз така, през деня ги гледам в нета, набелязвам някакви модели, отивам после в някой магазин, то се оказва съвсем различно, коя тежка, коя много голяма, коя много скъпа... ще откача направо. Не че ми е притупало да я купя веднага, но ми се иска да я избера скоро, докато мога да обикалям и не е много студено, а пък купуването лесно. Дори сънувам нощно време колички и кошари... луда работа ви казвам, явно хормоните ми съвсем са пощуряли!  :? притеснявам се да споделям всички тези терзания с близките ми,те уж много разбиращо подхождат, ама все си мисля че ще ме помислят за луда в един момент, че преигравам, а аз не го правя нарочно. Извинете ме, за словоизлиянията, явно днес съм в дупка и ми е много странно.
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 10:24:24 am от Vickson »
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #304 -: Септември 20, 2010, 11:08:31 am »
Вики, ми нормално е да ги мислиш нещата, какво! Да не ти дреме кой какво си мисли. Според мен рискувай :) Виж коя количка ти е по-лека и си има всички аксесоари и купувай. Друг вариант е да вземеш количка от някого и да пробваш и тогава да решиш дали да я купиш. Успех!


*

    power

  • *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #305 -: Септември 20, 2010, 11:36:43 am »
Здравейте и от мен! Аз се бях поизгубила напоследък , ама вече пак съм тук. Два дена минаха докато ви изчета- много пишете бе.  :D
Аз да си кажа как върви при мен- правих БХС и всичко си е наред, и на ФМ ходих, всичко е ок с бебчето и е цели 211гр., през цялото време се въртя, рита и ръкомоха, голамо е сладурче  :D , междудругото и аз се записвам в отбора на свекървите  :D
За течението и аз имам такова и пуснах МБ, но още не е излезнал резултата.Гледаха и шийката и док каза, че е бетон  :D
Имам и едно питане- д-р Тодорова ми каза, че Мазнейкова идвала да преглежда във Варна. Някой знаели нещо такова? Пишете ми някакви координати къде преглежда във Варна?

p.s. искам и аз името и паролата за албумчето,моля  :D
07.10.2009
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #306 -: Септември 20, 2010, 11:54:26 am »
Beauty когато ходих на ФМ във 17 седмица д-р Врагалева и на мен ми каза че на едната близначка половината плексус е нехомогенен! Явно е нормално в тези седмици да има такива отклонения! ще ходя на още една ФМ на 4ти Октомври и ще докладвам!
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #307 -: Септември 20, 2010, 12:09:50 pm »
power  честити ви сини гащи! ти във Варна ли ходиш на ФМ?

Вики
сложна работа са количките. В интернет наистина изглеждат по-различно отколкото в действителност. Направо се хващайте с адаша и пообиколете магазините и ако нещо ви "грабне" купувайте. :wink: Аз си харесах кошара в интернет , трябва скоро да я намеря да я видя в някой магазин и дано да не се разочаровам  :D

Аз да ви се оплача ,че от снощи пак имам някакви контракции  :? Днес пак ще лежа и ако не престанат ще звънна на док.
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #308 -: Септември 20, 2010, 12:19:23 pm »
Здравейте момичета. Да попитам. Какво ползвате против стрии? Аз се мажа с масло на Икаров, но такъв мирис имат после дрехите - пижама спално бельо - ужаааааааааааас. Вчера дари си изхвърлих и едната тениска с която спях. Мирише ужасно. Има ли някй с подобен проблем? и акак се справяте.
*

    power

  • *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #309 -: Септември 20, 2010, 12:27:26 pm »
power  честити ви сини гащи! ти във Варна ли ходиш на ФМ?

Да, аз съм от Варна.

За сриите аз използам на Дева и съм доволна, няма някъв мирис, който да не ми понася.
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 12:29:18 pm от power »
07.10.2009
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #310 -: Септември 20, 2010, 12:32:46 pm »
Здравейте и от мен и лека седмица  :)
На Раиска Дяволов й беше казал, ако до 21-ви не е тръгнала да ражда, да ходи на преглед. Ще я видим тази работа, дано всичко е наред!
Пауърче, честити сини гащи!От Мазнейкова пациентите май вече не са толкова доволни, но ти си провери и прецени.
Аз имам течение откакто съм бременна. Спомням си, че беше от признаците за бременност. Правих микробиология, няма проблем, докторът каза, че е нормално. Понякога е обилно и като вода, но по-често е жълто-бяло, без мирис. Нямам парене или сърбеж.
Вики, и аз вчера изпаднах в драма заради количките. Бях си харесала една в интернет, след много отсяване и като я видях на живо се поразочаровах. Отделно продавачката не беше на ясно с функциите и сгъването и направи всичко възможно да ме откаже.
Лошото при количките е, че не можеш да събереш всички хубости в едно. С големите колела са стабилни, маневрени и минават през дупки, сняг и пясък, но са тежки и обемисти при сгъване. Отделно много малко летни колички имат пълно легнало положение, а според майките било добре да го има. Трябва да има и голям кош за багаж отдолу, да се сваля текстилната част за пране и т.н. Явно ще трябва да се прави компромис с нещо или да се вземат 2 колички :? В къщи ме убеждават, че е рано да го мисля и се тревожа излишно. Ама то времето си минава неусетно, а и може да се наложи поръчка за определен модел и цвят. Все пак това е най-големия разход за бебето и ако изборът е сполучлив може да се ползва до 3 години, на някои им остават и за следващото дете.
Бебо, за стриите почнах с Мустела, сега съм с Чико, няма проблем с дрехите, но са по-скъпички. За Чико гледах промоция 2 броя за 40лв.
*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #311 -: Септември 20, 2010, 12:42:36 pm »
  :D Хопала, ей ме на !
Рая просто няма интернет вкъщи...та се наложи да се прибера в мойто си вкъщи - при мама, че вече абстиненцията към форума яко ме раздруса.
Ние сме си 2в1 и не усещам абсолютно никакви признаци нещо да се случва  :lol: може би само едно - усещам някакво напрежение във влагалището и сухожилията - тези от вътрешната страна на бедрата. Все едно съм правила кекс с някакъв мнооого надарен мъж, а след това и 10 мъжки шпагата  :lol: . Страхотно обяснение!
Постоянно съм си с контракции, но от подготвителните - болка никаква.
Та, утре съм на преглед за разкритие, току виж от ровичкането нещо се получи...и на 22ри дойде бебка. План иначе - имам! Да видим и девойката какво е измислила... и така.
А и друго - ако си мислите, че така лесно ще се оттървете...жестоко се лъжете  :lol: Досадата си е досада и не си тръгва така лесно!

Аз количка си харесах още в 3ти месец и поне това ми отпадна като размисли и страсти.
И забравих да кажа - Добре дошли на новите! Само радости да има  :D
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 12:45:22 pm от Raissa777 »
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #312 -: Септември 20, 2010, 13:05:57 pm »
Раиска, стискаме ти палци. Пък пиши какво ти е казал доки утре :)


*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #313 -: Септември 20, 2010, 13:26:29 pm »
Здравейте! Момичета, пак проблем... настинах :( аптекарката ми е позната и ми даде осцилококцинум и еуфорбиум (капки за нос). Снощи пих и мед с лимон. Не се чувствам отпаднала, обаче съм силно притеснена, по това време на годината винаги съм така...
Пауър, за д-р Мазнейкова аз мога да кажа само добри неща, но съм на мнение, че доктор и адвокат не се препоръчват. Живот и здраве мисля и при нея да раждам.
Я да попитам, как изкарахте мъжете на обиколка за колички!? Аз като някоя свекърва (по точно като моята моята  :lol:) не спирам да мрънкам, но до сега не ми върза. Да съм си избирала, нали най-вече аз съм щяла да я ползвам 8O

*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #314 -: Септември 20, 2010, 14:31:36 pm »
Раиса, а дано всичко да е наред, и на 22 да има двоен национален празник :-)

Адии :-) Цирк, ужаса от пазаруването наистина ли ги държи дори за такива неща? :-) Дали да не пробваш да му обясниш колко са тежки и как (то си е така) хич няма да можеш да ги вдигаш. пък то е важно да се види теглото и сгъването...?
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #315 -: Септември 20, 2010, 14:35:32 pm »
aditoo аз имам същия проблем с половинката, затова сега избирам в интернет и най-вероятно като се спра на 2-3 модела ще го замъкна за ушите в магазина.  :lol:
Та като заговорихме за колички момичета някоя от вас спряла ли се е на abc design? Не зная дали във форума има тема за количките, та по-лесно да се ориентирам. Ако има ще съм ви благодарна да ми пуснете линкче.  :D
Аз на тоя етап нямам оплаквания, все още не ми е дотежало, само вчера чувствах неразположение. Така ме болеше пъпчетоооо. Имах чувството, че малката стои от вътре и опъва ли опъва...
bebo79 аз мисля че писах преди ден или два, че ползвам Елансил. За сега съм доволна въпреки, че за резултат тр да говорим след раждането. Мн момичета получават стрии при рязкото сваляне на кг. Иначе крема не е със силен аромат и попива бързо.
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #316 -: Септември 20, 2010, 15:04:02 pm »
Power, честити сини гащи :)
Момичета, аз имам ужасни болки в гърба :(. Ако някой е намерил лек, моля да сподели  osi_1.

*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #317 -: Септември 20, 2010, 15:19:38 pm »
Адито, аз поне с това нямам проблем, където не съм казала, там не ме е замъкнал да гледаме. Е, гледам да не прекалявам де. Но той самия проявява интерес и като почне да ги разнася из магазина и да ги разучава да ги сгъва... и само от време на време каже: А, не, тая е много тежка, не става за тебе! или а, тая няма да влезе в колата, не става! :) и те така.
Варианта да му изкараш акъла с някоя главозамайваща цифра на някой модел  :lol: винаги съществува, тогава може и да реши че е по-добре да е с теб когато я избираш  :wink:
Рая, стискам палци и очакваме новини утре.
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 15:23:16 pm от Vickson »
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #318 -: Септември 20, 2010, 15:27:22 pm »
Аз също вече съм си избрала количка,лично аз гледах,хем да ми хареса като дизайн и цветове,хем да е лекичка не повече от 8 кил.,и хем да има всички части.Определено намерих идеалната за мен количка,ооооооо и да не забравя и едно от решаващите неща хем и да не е скъпа,защото все пак при толкова мн неща който трябва да се купят малко множко щеше да ни дойде с мъжа.
 Ето линк да я видите тежи 8 кил. и две мой близки я имат и са много доволни: http://www.moebebe.com/catalog/images/Bebeshki-kolichki-hauck-Malibu-AllGreen.jpg  ,е не е с големи гуми,но съм решила да разбера не могат ли да и се сложат евентуално,и мисля че няма да имам проблем.
 Легълце също съм избрала,аз съм твърдо за дървено легло,не съм привърженик на преносимите за постоянно спане,ето го и леглото: http://biberon-bg.com/userfiles/productimages/product_1934.jpg ,влюбена съм в него направо  :lol: :lol: :lol: :lol:.И така сега се оглеждаме за другите неща,но най важните атрибути вече се знаят кой са иххиихихихи.
 За АБС то знам че са много качествени,но ми се струват доста тежички,обикновено варират от 13 кил. нагоре иначе са мн красиви колички  :D.
 
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 16:39:39 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #319 -: Септември 20, 2010, 15:29:48 pm »
Привет и от нас!Днес бях на ж.к,но за мой "късмет"АГ-то влезе за секцио и ме "оправи" акушерката-т.е няма УЗ а само мерки и теглилки.Вече талията ми е 100 8O :lol:,а аз се надявах и бебо да видя ,но май ще е другата седмица на 4d-то :D
Пауърче ,честити сини гащурки.
Рая душко,не си напаст,аз си помислих ,че вече се гушкате с малката :lol: Стискам ти палци :crossfingers: