0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #240 -: Септември 17, 2010, 17:20:06 pm »
Раши как ти се радвам ако знаеш... Чакаме снимки после  :lol:

Мерси Крисче :) А ти няма да се притесняваш и да се панираш. Пий си всичко, което са ти предписали и повечко почивка и всичко ще е наред! :) Нормално е да не ги усещаш бебетата. Тясно им е като са двечки. Ти серклаж ще правиш ли?
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 17:24:21 pm от Раши »

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #241 -: Септември 17, 2010, 18:02:10 pm »
Раши за сега доктора казва, че няма смисъл от серклаж. Шийката е затворена и е в норма около 5.
Целувки и на двенките ви!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #242 -: Септември 17, 2010, 18:59:40 pm »
Nataly незнам какво да ти кажа  :? Лично аз в началото на бременноста си се отказах да слушам д-р Тодорова защото за мен предписва еднакви терапии на всички с нужда и без нужда! Лично мое мнение е че трябва да си слушаме гинеколозите които следят бременноста ни!
Подкрепям с две ръце, при нея няма разлика между пациентките - всички са на едно и също лечение. Консултираи се с още един лекар
« Отговор #243 -: Септември 17, 2010, 20:21:10 pm »
Дениска,ама аз още вчера ти ги пратих на скайпа мила :))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #244 -: Септември 17, 2010, 20:26:38 pm »
Момичета ,с този мой запушен нос не мога повече и си взех Олинт,някой май Раиска[/ ти беше писала ,че си ползвала..кажете дали мога да го ползвам ,че от другите разтвори нямаше ефект,а иначе не мога да дишам.Аптекарката каза ,че бил вреден първите 3 месеца,а сега само ако се прекалява с дозата.
Дайте съвет...

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #245 -: Септември 17, 2010, 20:35:34 pm »
Дениска,ама аз още вчера ти ги пратих на скайпа мила :))
Олеееееееееее срам, като няма кой да си погледне скайпа  :oops: :oops: :oops:
*
« Отговор #246 -: Септември 17, 2010, 21:58:29 pm »
Момичета ,с този мой запушен нос не мога повече и си взех Олинт,някой май Раиска[/ ти беше писала ,че си ползвала..кажете дали мога да го ползвам ,че от другите разтвори нямаше ефект,а иначе не мога да дишам.Аптекарката каза ,че бил вреден първите 3 месеца,а сега само ако се прекалява с дозата.
Дайте съвет...

Вземи си "Стеримар" върши работа поне на мен ми помогна като бях бременна и е напълно безвреден изписват го и на кърмачета.Бързо възстановяване :)
И лека бременност на всички :)
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #247 -: Септември 17, 2010, 22:58:01 pm »
На мен нищо не ми помогна за носа. Каквото прочетох - всичко купих и после хвърлих...тъй като ефект - зеро !
През деня дори да ми е запушен носа няма проблем, но вечер...абсурд. Не мога да спя със запушен нос и това е.
От тежката артилерия в началото ползвах Мукназал, но при мен доведе до увеличаване на дозата...като пристрастяване + привикване. Смених ги с Олинт и с тях съм вече...не знам, сигурно 5 месеца. Пръскам си по веднъж всяка вечер.
В аптеката като разберат от колко време ги ползвам - лошо им става...отварят очи като палачинки, но това е положението. Казват, а и аз го знам, че може да си увредя лигавицата на носа .
За финал - аз от Олинта съм доволна. Мого рядко ми е запушен носа през деня, в смисъл - не ми увеличават проблема.
Живот и здраве, ще видим кажа след раждането как ще съм и ще доложа.
Майка ми е била като мен, каза ми че един ден след раждането вече е била ок с носа.
*
« Отговор #248 -: Септември 18, 2010, 08:52:51 am »
Добро утроооо ! Аз май днес съм най-ранобудна  :D Хайде кафенцето от мен

« Последна редакция: Септември 18, 2010, 08:54:30 am от rossy * »
*
« Отговор #249 -: Септември 18, 2010, 09:03:28 am »
Роси, не си най-ранобудна :P, обаче някои хора сутрин си имат близка среща със съдържанието на хладилника  :oops: От мен благодаря за кафето.
Момичета, за запушения нос, не знам до колко е приложимо в момента, но знам че инхалации с евкалиптово масло го отпушват със сигурност. Този метод го препоръчват на хора със силни алергии, при които друго не помага. Обаче, пак казвам, че идея нямам дали е приложимо при бременност.
А на вас да ви заглъхват ушите!? Още в началото започна за ми заглъхва едното и до ден днешен е така.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #250 -: Септември 18, 2010, 09:13:30 am »
Добро утро коремчета  :D
Адито аз имах проблем със заглъхналите уши преди седмица и се оказа че поддържам много ниска долна граница на кръвното! Ако не си си гледала кръвното го направи!

Момичета стискайте ни палци! Ние с момичетата отиваме на презентация и ще обучаваме 30 човека  :) От малки ги уча на работа  :lol:
« Отговор #251 -: Септември 18, 2010, 09:27:29 am »
Добро утро на всички :)
Вчера имахме среща с бебчо  :D. В началото се притесняваше и стоеше легнало с ръчички върху коремчето, но после започна едно мърдане и шаване. Таткото каза, че е като мен - не го свърта на едно място  :lol:. После реши да ме поздрави и ми помаха с ръчичка, беше много сладко. Все пак не се показа дали е момчеце или момиченце, но няма значение  :D. Главичката ни в малко по-голяма засега. Аз съм качила 3кг за последния месец , ама и коремчето е вече 91 см.
Направихме си и бхс и сега ще чакаме резултат.
Прекрасен слънчев ден на всички :)
Илейни , моля се за принцеските, дано всичко е наред с тях!
« Отговор #252 -: Септември 18, 2010, 10:00:52 am »
Здравейте момичета :)).
 Тони радвам се че срещата е била така вълнуваща ;).
 За носа аз ползвам Ксилометазолин,само вечер си слагам защото са по силни и ми казаах само по веднъж да слагам,е аз избрах да е преди лягане че да имам добър сън,за секунди ми отпушват носа ,та даже и на сутринта като стана до към обяд ме държат.Много съм доволна ,ако някой иска спокоен сън ето това е начина,поне на мене мн ми помагат ;).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #253 -: Септември 18, 2010, 10:03:04 am »
Благодаря ви Буба и РаискаМънки !И аз спах като човек най-после :D

« Отговор #254 -: Септември 18, 2010, 10:31:23 am »
Добро утро, много сте ранобудни, аз станах преди малко.
Адито, на мен до към 16-17 седмица и двете ми уши бяха постоянно заглъхнали, сега са по-добре, но от време на време пак заглъхва ту едното, ту другото. И на мен ми казаха, че е от кръвното.
*
« Отговор #255 -: Септември 18, 2010, 10:33:47 am »
Добро утро.
Тони само като чета за срещата ви с бебчо и чак си го представих. Много вълнуващ момент.
Вчера една приятелка ми показа снимка на бебчето и от 4D-то. Докато са го снимало е спинкало и после като го събудило се намръщило и свило ръчички в юмручета. Никак не е било доволно. Само като ми го разказва и ми стана едно хубаво  :D.

*
« Отговор #256 -: Септември 18, 2010, 10:37:12 am »
И на мен ми заглъхват ушите-почти всеки ден,особено като седя повече на климатик.Но май не е от това,а от кръвното-каа ДОК.
« Отговор #257 -: Септември 18, 2010, 12:03:40 pm »
добро утро и от мен в този хубав ден.
Тони, браво и аз чакам такава среща, но има време..
Момичета, това със заглъхващи уши и запушен нос ми е доста изненадващо като симптом, тъй като още не се бях излекувала напълно от последствия от отит точно преди да забременея :? даже имам и шум в ухото. Сега има два варианта -или така ще си остана завинаги или бременността ще ме изцери  :)
Мен засега ме мъчи подутия като балон корем- запек ли, газове ли незнам.. При вас кога се появиха газовете? Вчера пробвах дуфалак и даже много слабо ми се видя..
*
« Отговор #258 -: Септември 18, 2010, 12:33:58 pm »
Сами123,
аз пия за запека сироп Фрути Лакс и капки Био Гая-много помагат и двете и са безвредни.
« Отговор #259 -: Септември 18, 2010, 12:45:28 pm »
Сами123, за газовете - докато родиш, все ще пускаш често гълъбчета, примири се. Аз накрая просто като се сетя какво бешеее.... Обаче за нередовен стомах - сутрин на гладно по едно киви и гледаш да си близо до 00. Друга алтернатива е сладко от рози - много бързо действа.
Прегръщам ви силно момичета и само хубави емоции по време на бременноста ви желая :D
[/url][/url]