Здравейте!Да се запиша и аз в най-хубавата и желана темичка:)При мен бремеността върви спокойно за сега.Вчера за първи път ми се пригади и лекарствата отпътуваха в тоалетната:)Днес обаче съм добре.Пия си лекарствата и чакам бебчетата да растат.Днес бях в аптеката за лекарства и се учудих на цената на естофема.До сега съм си взимала 2 мг и цената е 8 и нещо.Тази днес объркала и ми сложила 1 мг .Направи ми впечатление ,4е ми взима повече пари от друг път,но бързах и не се замислих.Чак в къщи забелязах ,че естофема е от 1 мг и цената му е 14.80.Уж е 2 пъти по малко,а цената 2 пъти по голяма,което ме накара да си мисля,че има може би някаква разлика в лекарството.Едните хапчета са червени,а другите сини.Отидох да върна лекарството,а аптекарката се опита да ме убеждава,че е едно и също и трябва само да взимам по 2 хапчета,вместо по едно.Отказах ,но все пак се зачудих каква е тая аномалия в цените.Поразрових се в интернет(първата мисъл ми беше ,че в аптеката са сложили една единица в повечко и за това е станало 14.80)но какво ми бе учудването ,като прочетох в няколко сайта,че 2мг е 8.40,1 мг е 14.80 ,а 4 мг е 20 лева и нещо.Някой забелязвал ли в тази разлика и знае ли дали има разлика в лекарствата?Ако са се опитали да ми пробутат съвсем различно лекарство от това на рецептата,това ще ми е последното посещение на въпросната аптека!