Крем, ето още един списък
http://www.pakostnik.com/bg/motherbabylist.phpаз по него се водих и преди и сега
Тъци, положението винаги може да е по-зле! Аз повръщах до 16.с., в много случаи до кръв, по цял ден...ама минава. Все ще се намери нещо, което да ти понася стомаха - кисело мляко, солети, зрънчо, както казваш. Не се притеснявай в началните седмици бебето се изхранва от запасите на организма няма да го лишиш от нищо. Важното е да не се обезводняваш.
За
леглата и кошарките - ние имаме и двете. Първо бяхме с кошара, после, като се научи да я
преобръща (луди мъже
), взехме дървено легълце с 2 решетки. При нас така се получи, че аз къремех до годинка и нещо и през нощта, та залепихме дървеното легло до моята страна на спалнята и господинът щом пожелаеше ми се :изсипваше" отгоре, за да яде. Поне ми спестяваше вдигането, което е голямо облекчение!! Та според мен е хубаво да имате и двете, на различни етапи от растежа на детето де, че ако ги вземете наведнъж, си е финансов колапс
А, още нещо се сетих - ако сгъваемата кошарка няма повивалник към нея, не се засилвайте да купувате - съвсем спокойно можете да преобличате детето и в/у скрина му, с мека подложка отдолу. Ние имахме повивалник, но след 4-ия месец му стана къс и го прибрах. А скрина все още ми е супер удобен