0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните №67
« Отговор #960 -: Октомври 05, 2010, 23:07:35 pm »
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #961 -: Октомври 05, 2010, 23:22:03 pm »
Сами, тук доста бременни бяха писали, че са ползвали свещички Ева кю. Мисля че така се казваха, говоря по спомен. Попитай в аптеката. И внимавайте с чайовете.
*
« Отговор #962 -: Октомври 05, 2010, 23:39:01 pm »
 :oops:Извинявам се, че се намесвам в темичката ви, някой от вас ме знаят, но други - не, искам на всички да ви кажа, че сте много сладки и искрено искам да ви пожелая да имате много лека бременност и раждане, но повярвайте всичко си заслужава, за да прегърнете съкровището/съкровищата ви/си  накрая.
Раши, Стерче,Криска,Дианка,Раиска / :oops:и ако има още от щъркелите да ме прощават,че ги пропускам/ успех милички, надявам се тези малко дни, които ви остават да ви се сторят като миг и всичко да е наред с вас и съкровищата ви.
Целувки на всички ви и  :bighug: :goodluck: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #963 -: Октомври 06, 2010, 09:16:37 am »
Добро утро!

Натали е права , свещичките са Ева Кю (аз ползвам но много рядко), Николина -пиколина ги беше препоръчала.

Сами http://bilka.info/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1%87%D0%B8%D0%BD-%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82-cassia-acutifolia-del/ - малко грубо са го написали , но Майчиният лист може да доведе до контракции на матката.
Дуфалака е същия като Лактулозата. Дори в сок , чай, кафе ...абе във всичко ги усещам и после ги връщам...
Дано да ти е от Дуфастона и това чудо да не се превърне в едино от неразположенията на цялата ти бременност

*
« Отговор #964 -: Октомври 06, 2010, 09:47:04 am »
Сами ммм страхотно танго!
Момичета гледайте Гала дават за ФМ и БХС.
Жени благодаря за пожеланията  :D
Жбрули и мен вчера явно са ме урочасали. И аз не издържах на тоя студ, а не съм по къс ръкав и гащета. :lol: С климатичето се чувствам мн добре.
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 09:50:28 am от ileini »
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #965 -: Октомври 06, 2010, 09:56:26 am »
Сами, и на мен ми изписаха свещичките Ева-кю, но все си мисля, че не бива да приемаш нищо без да се консултираш предварително с доктор. Някои лекарства са позволени за бременни, но след определени седмици от бременността, така че само лекар може да каже какво и кога.
*
« Отговор #966 -: Октомври 06, 2010, 10:10:35 am »
Вчера бяхме на поредната ФМ и едната девойка е 400гр., а другата 370гр. Докторката остана доволна от тов което видя, но единственото претиснително е че едната мома си седи с главата на долу и е точно над шийката.
Шийката я измери 4.3 и незнам това нормално ли е?!

Крис виждам, че новините около теб и бебките са хубави, много се радвам  :hug2:
Шийката ти е ОК, моята също е толкова (преди месец ми беше 2.0 и док. каза, че ще я следи и се очаква да се нормализира, та при тази стойнот, горе-долу същата като твоята - каза - "много добре") значи е нормална  :D

« Отговор #967 -: Октомври 06, 2010, 11:35:37 am »
Аз от личен опит да кажа, че Ева кю действам много бързо, но чне прочистват червата. Това прави Дуфалака, който минава през червата, за това понякога от него боли корем.
Аз лично се спасявах само с Ева Кю и бях много доволна.
Не пийте чайове, хората са измислили средсвта да ни облекчават по време на бременност. Също така повече овесени ядки също върши добра работа.

Усшех на чакащите майчета!!!

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #968 -: Октомври 06, 2010, 11:46:07 am »
Николинка, къде изчезна ти бре душа? Зачудих се тези дни как си що си?

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #969 -: Октомври 06, 2010, 12:24:30 pm »
Ехо, само да докладвам, че току що си получих двата панталона, т.е. едни джинси и едни дънки. Много са хубави, стават ми точно и са ми удобни. Единственно съветвам, ако искате да ги носите по-дълго време, когато си поръчвате - задайте си с по няколко сантиметра увеличени размери/обиколка на ханш, талия и бедро. Защото тези са ми абсолютно точно, дано не надебелея много  до края :D хубавото е че материите са ластични и предполагам ще поемат още малко напън :lol:
ето какво си поръчах аз - панталон Марта Бейж джинс http://conti-bg.com/index.php?gid=6&gname=%CF%E0%ED%F2%E0%EB%EE%ED%E8&page=17 15лв
и панталон Поля Грийн http://conti-bg.com/index.php?gid=6&gname=%CF%E0%ED%F2%E0%EB%EE%ED%E8&page=24 25лв. - доставката ми излезе 6,80лв.
Николинка, как си бе мила? Къде се изгуби толкова време, надявам се че сте добре с бебчетата :hug2:
« Отговор #970 -: Октомври 06, 2010, 12:33:49 pm »
А и исках да добавя за хемоглобина, че аз си го качих за 2 месеца с червено цвекло. Писала съм и друг път, но наистина това ми подейства много повече, отколкото желязото, което пиех 4 месеца.

Раши, напредваш гледам и ти. Още малко остана.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #971 -: Октомври 06, 2010, 12:46:07 pm »
Vickson супер са дрехите! А и цените им са супер. Аз съм си поръчвала от бг-онлайн магазин няколко пъти дрехи, не бяха за бременни, но са със страхотно качество и на супер цени също. Сега се сетих, че нямам за вкъщи достатъчно удобни панталони за шкембето  :lol:, ще видя какво имат в този магазин и като поръчам - ще дам и аз отзиви.

Николинка, радвам се че се появи най-после и сте добре, че се бяхме разтревожили за теб.  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #972 -: Октомври 06, 2010, 13:02:26 pm »
 :) Дианка къдеее сииии ? Честит ти термин !  :lol:

Момичета, само на мен ли постоянно ми е топло ??? Аз ходя по фанелка навън, или памучна блуза...и спя развита. Мъжа ми пуска парно в колата - аз го изключвам, иска климатик да включва вкъщи, а аз съм отворила прозорците  :lol:

Успех с пазаруването !
А Жбрули ти нищо не каза...как мина разходката, добре ли напазарувахте и т.н. подробности  :P
« Отговор #973 -: Октомври 06, 2010, 13:09:15 pm »
Момичета, само на мен ли постоянно ми е топло ??? Аз ходя по фанелка навън, или памучна блуза...и спя развита. Мъжа ми пуска парно в колата - аз го изключвам, иска климатик да включва вкъщи, а аз съм отворила прозорците  :lol:

И аз съм така...все още спя на отворени прозорци :) Е, поне сме сигурни, че не сме урочасани :lol:
*
« Отговор #974 -: Октомври 06, 2010, 13:15:53 pm »
:) Дианка къдеее сииии ? Честит ти термин !  :lol:
мерси, мерси. При мен нищо ново - днес ходих да ми слушат тоновете в ЖК-то и така се започва всеки божи ден  :x
чудя се освен патешкото ходене, дали да не си взема едно въженце да поскачам на него  :lol:
*
« Отговор #975 -: Октомври 06, 2010, 13:22:56 pm »
здравейте :) аз малко ви изпуснах, ама решихме да забегнем от софията малко на спокойствие и много добре ни се отрази 3 дни без телефони и интернет :)

гледам че някой е писал за свещичките Ева Кю, аз ги ползвах в началото като ми се появи проблема. като питах док какво мога да взимам за запек, ми каза че освен свещичките мога да ползвам един сироп от смокиня и слива, (Фрутилакс)ако не бъркам името) и съм много доволна.

вчера бяхме на ФМ и ни казаха че ще имаме момиченце :) и се развива нормално.

на всички хубав ден :)
*
« Отговор #976 -: Октомври 06, 2010, 13:24:52 pm »
здравейте,

темата за дрехите ми е много близка, макар, че повечето хора ми казват, че ми е рано още, но всичко ми е утесняло. Надин, това с чорапогащниците беше последната изненада, ужасно стягат наистина.

аз мога само да кажа, че официално повръщам вече. мисля,че е от това, че не ям почти нищо. започвам малко да се притеснявам, защото освен бисквитки, плодове и от време на време салати, нищо друго не мога да ям. някаква помощ? не се притеснявам особено, че ще заслабна, но не знам дали е трябва да направя нещо, особено като чета дискусията за хемоглобина. месото изведнъж ми опротивя ужасно. освен ако не е пушен врат или шунка, но нали не можем да ядем такива работи.

вчера като се прибрах в англия мъжът ми само повтаряше как изглеждам ужасяващо. но се държа много мило докато повръщах от колата на пътя, дано не ни глобят за спиране на забранено :)

леки последни дни на чакащите, и хубава бременност на останалите

ечи, прекрасни новини, стискайте палци и аз искам момиче.
« Отговор #977 -: Октомври 06, 2010, 13:28:29 pm »
Мамчетааа,хайде някоя да се подготви да пусне нова темичка,предлагам да е от отбора на чакащите всеки момент повикване от бебчето в нея иххихиихихи  :D.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #978 -: Октомври 06, 2010, 14:11:46 pm »
echy, браво за рзултатите от ФМ.Честито ти момиченце. Аз ползвах Фрутилакс, но при мен лично кивитата имах апо-добър ефект от сиропа т.е. той не ми помогна особено.

*
« Отговор #979 -: Октомври 06, 2010, 14:43:49 pm »
Говори Бай Брадър: Номинирам за изгонване от бременната тема някои мамчета, поради спешна нужда от попълнения в темата "Честито!"  :lol:

Раиска, чудесно мина разходката, този път случихме приказно слънчево време, че все по студовете ходим в тая пуста Австрия. И от шопинга съм мега доволна - скоро мога да отворя бейби мол, както съм я подкарала...
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!