Момичета, дайте да уточним какво имате предвид под "стабилна количка", че нещо взех да се обърквам. Stokke определено не тръгва да се кламбичва по завоите и няма да се преобърне, ако я духне вятърът, или детето се заразмята из вътре..., ако това визирате под "стабилност" - показателите й са не по-лоши от на всяка друга количка. Може би, така ви изглежда зарди "извратения дизайн" тип: бар-столче "щъркел"
, но все пак и на живо я потъркалях доста, това е оптическа измама. Въобще не твърдя, че няма 100 по-добри модела от тази естествено, просто ми се струва най-подходяща за мен на този етап, ама може и друг акъл да ми дойде. Точно за тази марка проблемът е, че трудно намирам хора, които да изкажат мнение от личен опит, при нас не се купуват много явно. В английските сайтове ги хвалят много, ама там и ландшафтът им е друг все пак. Само една позната имам с такава количка в БГ, ползваше предния модел и единственото от което се оплака беше малката чанта-багажник, но сега този проблем е решен.
Относно "друсането" - пак е много размито понятие. Какво значи да друса? Друса всичко, което няма амортисьори, а и 10 да има, ако я буташ през някоя нива, или изкъртени павета - ще друса не, ами може и да се разпадне. То и с количките е като с автомобилите. По германската магистрала едно вози, по нашата - друго.
И въобще яко оспамих бременната тема с тези колички, помня, че имаше специална тема "количките" в Зачатие, ама не мога да я намеря нещо
Моля някоя от вас, ако я намира, или модератор, ако чете да пейстне линкчето и да прехвърлим обсъждането на колички там.
Сами и аз мислех, че бременелските дрехи са някакви торби едва ли не и ще мога да ги ползвам аха-аха преди раждане
/неграмотна раУта/. Оказа се съвсем друго обаче. Бременните дънки, които си взех сега, са размер 34 /който стандартно нося/ и взех 2 чифта 36, ако взема да налея крака и задник по-нататък. Като модел са абсолютно същите, които въпросната марка продава в тазгодишната си колекция и за небременните мацки. Единствените разлики са, че бременните дънки са с по-ниска талия /така, че да попада дънковият плат малко над бикини линията/, а над него е пришита висока, еластична платка от памук, която стига почти под гърдите ти и обгръща цялото шкембенце, без никакъв натиск върху него. В самата материя на дънките, /за разлика от стандартните/ също е вкаран доста еластин, за да се разпъват по теб и да ти е комфортно.
Ще ти пратя на ЛС снимка, да ги видиш как стоят и в ранна бременност