Раиса, ти нямаше ли да раждаш естествено? Защо док ще те среже, ако до петък не родиш? няма ли да ти предизвика раждането, а рязане?
Аз още от самото начало бях решила, че ще раждам, живи и здрави, при определен лекар...а как - както той каже. Ако каже на челна стойка в коридора - така ще застана... Той не е казал до петък, каза че ще ме почака още малко...а колко ще е това малко - не знам. Казала съм отдавна, че колкото зависи от мен - аз искам естествено.
Вика ме да ме види в петък, което ще е 1ви. Термина ми е на 7ми, щом ме вика така на често - значи го притеснява нещо, но какво точно...предполагам че не ми казва, за да не ме тревожи. Знам че, плацентата зрее до време и после презрява и не е добре за бебето да стои вътре. Може това да е причината, знам ли. Каза че като говорим в петък ще се разберем за нещо конкретно, за сега нищо твърдо не ми е казвал. Аз и затова не съм опитвала нещо да коментирам, тъй като няма казано нещо конкретно. Иска ми се да влезем в месец Октомври и тогава да стартирам и аз с разходки, качване на стълби и т.н.
Дианка ти кога си си дала документите към НОИ ? Защото счетоводителите би трябвало да са пуснали моите най-късно в началото на Септември, а аз пари нямам никакви
Страшна мизерия...не съм имала мои пари от Август .