Приет, привет, да се отчета и аз
Добре дошла на Топси!!! Лека бременност и невероятни месеци ти пожелавам!!!
Натали, радвам се, че днес си тип-топ!!!
Аз днес бях на ЖК - обиколка на корем 98см (за статистиката да си кажа
) тонове между 140-145. не ме гледа на УЗ, не ме провери за разкритие, така че идея си нямам какво е положението с плацента, води, шийка и т.н
дано всичко е наред!! Следващият ми преглед е на 06.10, когато ми е терминът, но силно се надявам до тогава да съм родила.
За количката-триколка - Жаси е безкрайно права. Големи гуми, по въможност да не се помпат, и нека да е по-тежичка (че мама да отслабне по-бързичко, хихи). днес в ДКЦ-то видях една триколка, която явно беше от скъпите, колелета й бяха помпащи се, големи и със спици, но явно доста я бяха товарили с багажи, защото задните й гуми се бяха буквално "разчекнали"
Ние сме с лятна количка ТСМ, нова струваше 80лв. Триколка е обаче тежи поне 15 кила и мачка като танк. Когато Момчил беше 10кила (на 6 месеца), я товарех и с багаж, може би й се събираха 30 кила за носене - нищо й няма. За зимата съм си взела едно порт-бебе тип сак, което се събира в нея. Отделно си купих за баткото и зимно чувалче за количка, ако е мноого студено порт-бебето идеално влиза вътре.