Добро утро
Меменце, и аз така прочетох в нета, и бях харесала транспортера, но вчера като го побутах ми се стори доста по-тежичък, пък и е огромен
А 4райдъра тежи горе долу , колкото 3-тех на АБЦ-то, но е скъпичък наистина и, ако трябва да си взимам всички аксесоари ще стъпи на около 1600.00 лв (със столче за кола, дъждобрани, чанти и др. неща). Има и друго, че на Муци, обикновено пишат кг. на шасито и на кошовете отделно, докато на АБЦ са дадени кг. с коша за новородено, който е и най-тежък всъщност. Не знам, вече, все ми се иска да направя правилната покупка и чуденките са големи, но има време ...до нова година все ще го измисля :lol:Ти как си? Ще докладвам следобяд!!! Дано да док да ни хареса и да успеем да направим снимки и диск на малкия мишок.
Натали, и аз ги имам от време на време на време, но са на различни места и вече да ти кажа не ми правят впечатление. Може да е от разтягането, или от дискомфорт в червата(като хапна нещо пърженко и веднага почват болежките)....не би трябвало да е нещо сериозно.