Момичета, само наминавам да ви видя как сте. Въпреки, че не съм писала, редовно си следя темите в Честито, за да не изпусна някое от вашите раждания. Sterje, май ти си наред, а? Рая, мила то не е останало вече. Ох, чакам с нетърпение новините ви и после да не забравите, когато можете да сложите снимчици да се радвам на бебечета.
За свекървите момичета гледайте да не се ядосвате. Моята сега е тук при мен да гледа Ивана и в първите седмици яко се сдърпахме, защото дойде и на първият ден започна да ми дава акъл за дето ми и да ме учи то какво било, как трябва да заспива, кога, по колко, как се къпе бебе... абе един куп неща. Скарахме се доста и сега си трае. Не ги оставяйте да ви се качват на главите, защото после няма отърване. Аз съм доволна, че нея я нямаше в началото и си бяхме сами с мъжа ми,за да се научим заедно, а не едно нещо да не мога да направя както аз искам, понеже видиш ли тя била изгледала две деца. Ако ще и 30 да е отгледала, вие си гледайте детето както вие чувствате, че е правилно за него. Майката си усеща от какво има или няма нужда детето и.
Поздрави на всички.
Боби