Тони радвам се че вече си се поуспокоила
Всичко което бих казала вече е написано от момичетата . Много те прегръщам и всичко ще е наред.
По повод седмиците на отделните части на тялото - ако не бъркам на всеки преглед имам такива стойности, написани или на лист, който док попълва, или на снимката от ехографа. Лекаря ми никога не е коментирал тези стойности, просто ми е казвал - всичко е наред ( той всъщност след като каже "всичко е наред" и нищо не коментира...води, плацента - нищо ). Та, като си гледам бележките - нямам нито една с еднакви стойности...даже често има много големи разлики. На последната снимка, която имам - имаме стойности от 40г.с. и от 32г.с. Мисля, че главата отговаря на 40та седмица, но не знам какво значат съкращенията, просто предполагам.
Но щом док нищо не ми казва - аз съм спокойна...явно е нормално да има разминавания и то не толкова че децата са "несиметрични", колкото че апаратурата не е чак толкова прецизна и подобни коментари само биха тревожили бременната.
Сега като се замисля, Дяволов е единствения лекар, който не само че не ме е стресирал, ами точно обратното - ако го слушаш - всичко е пей сърце. Иначе съм чувала, че няма да мога да забременея без намеса, че няма да мога да износя до края, че бебето няма да се завърти и т.н. Не като сигурно казване, а просто като възможност...да си знам.
Щях да забравя...
Раши, какво означава съкращението ПИК ?
И аз имам "заплюти" дати от рожденници за Октомври - 3ти, 7ми, 9ти и 10ти.