Зейтуни, поздравления за розовките гащи
еха, ще има и достатъчно снахи начи
За вливанията те имунолозите имам чувството, че няма какво да кажат друго, освен да вливам, аз иначе Стаменов го бях питала преди и според него тези вливания били наложителни(ако са предписани) - до петия месец, ноо да питам имунолозите най-добре и тях да послушам. Та те като кажат вливай и аз вече сама трябва да си преценявам май. Аз вливам заради НК клетки, които спаднаха, а преди нищо не им действаше. Единствено се притеснявам дали са безопасни за бебетата съвсем, честно казано не съм наясно
А сега да се оплача мъничко. Днес имам силен ден, в къщи правим някои реконструкции по повод увеличаването на семейството и имаме майстори. Та нали знаете каква беда е това и понеже сутринта се опитах да поговоря с тях, но няма кой да ме чуе разбира се, та се изпокарах с тях накрая. Направо ме изкараха извън релсите, та се чудя сега след като се поуспокоих, дали не си навредих след разправията, опитвам се да си почивам и ги оставих да си мацат и плескат на спокойствие, за да мога и аз да релаксирам. Ама много се бях "напушила" та чак ми идеше да се набия заради тая глупост. Сега се моля с мен и бебчетата всичко да е наред, много съм щура ей