0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #420 -: Септември 22, 2010, 21:53:06 pm »
Момичета, аз до последно карах и винаги с колан. Слагах до по-ниско, но никога нито съм карала, нито се возя без. Според мен е важно за вашата лична сигурност. А че в България много неща може, това е друг въпрос. Извън нея не е разрешено да се вози пътник на предна седалка без колан, дори и бременна.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #421 -: Септември 22, 2010, 22:23:50 pm »
бях тръгнала да слагам кафеварката на котлона и не можах да довърша

Стерче, Раиска, Дианка (надявам се, че не пропускам някой), успешно раждане, наближи и вашия момент :) Следя ежедневно и чакам добри новини! Прегръдки!

Ама Комбозолка, ти реши да дръннеш едно кафенце преди болницата, че там - нйенте! :)
Пошегувах се за самозакарването...не бих рискувала, но все пак е добре да се каже - не правете това у дома си!
Благодаря ти ! :) Сега сме като на сътезание - последна обиколка на трасето...

*
« Отговор #422 -: Септември 23, 2010, 01:01:47 am »
Привет и от нас,доста отдавна не съм се вясвала :),но сега има новинки от прегледа.Аз преминавам  в отбора на свекитата-ще си имаме момченце :D!Направихме и ФМ,всичко му  е ок на младежа.Сега вече дишам по-спокойно.
 Да ви кажа ,че Камбозола е права за болките-доста бързо нещата могат да напреднат,така че не си правете експерименти(говоря от опит,че влезнах 3 пъти под душа ...)
Леко раждане на финалистките!

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #423 -: Септември 23, 2010, 09:03:22 am »
Тини, честити ти сине гащи!  :bori_004:

Аз също винаги слагам колон като се возя, само малко го придържам, за да ми е по-удобно.

Хайде лек дан на всички!  :D
07.10.2009
*
« Отговор #424 -: Септември 23, 2010, 09:08:48 am »
добро утрооо!!! Благодаря на всички за пожеланията, но ей ме на, тука съм си  :P
Тини, Пауър, добре дошли при в партията на свекървите - при нас никога не е скучно  :lol: момчетата са опасна работа  :lol:

Поздравления добрите новини от прегледите!!!

За коланите в колата да си кажа и аз - не съм спирала да се возя с колан, само го държа по разхлабен долу на корема, иначе си е закопчан. То тия идиоти по пътищата...  :x

« Отговор #425 -: Септември 23, 2010, 09:21:02 am »
Ама Комбозолка, ти реши да дръннеш едно кафенце преди болницата, че там - нйенте! :)

Ами, да  :lol: Ще вземат да ме оставят без кафенце и какво ще правя... А и на курса за бременни ни обясняваха, че контракциите не зачестяват толкова бързо и аз си викам "Сега са нерегулярни, на по 12-15 минути, докато станат регулярни, пък и на 5 минути, ще откараме поне час-два вкъщи, дай да направя по едно кафе, че явно ще се чака..." Но, както се знае, човек предполага, Бог разполага ;)
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #426 -: Септември 23, 2010, 10:01:21 am »
TINI, честити сини гащи! Хайде още едно свеки в кюпа :D

Относно шфирането, и аз все още не съм спряла, а на колана му слагам само горната част - долната я промушвам отзад за д ан еми притиска коремчето.Страшни схеми се измислят. :D
« Последна редакция: Септември 23, 2010, 10:03:45 am от violett »
*
« Отговор #427 -: Септември 23, 2010, 10:15:11 am »
Лъки за свличането на корема - моя започна в края на 8-мия месец и май си продължава сега е нисичко долу, док. ми каза, че е нормално началото на 9-тия да се свлича, но не каза да е обезпокоително.Само я усещам моята девойка "близо до изхода" все драпа с ръчички.
Така че е нормално за теб все пак носииш две душички. :D
*
« Отговор #428 -: Септември 23, 2010, 10:32:40 am »
Аз се обадих на доктора и той каза, че няма нищо обезпокоително за смъкването на корема. Другата седмица съм на преглед. Аз до сега ги носех високо горе и сега са ми някъде около пъпа, но вероятно още ще се смъкнат надолу с времето.
« Последна редакция: Септември 23, 2010, 10:37:31 am от Lucky »
« Отговор #429 -: Септември 23, 2010, 10:45:26 am »
Ето ме и мен най-после :D.Както и предполагах когато отдох на преглед на 15.09 доки веднага ме вкара в болницата.И така до вчера бях там.Системи,хапчета и чак като влязох в деветия месец ме изписаха.Сега си почивам в къщи и пак си ме пробожда,но по леко :lol:Вече няма страхно когато ме заболи отивам да раждам,ако пък изтрая до 4.10 направо с багажа ще си чакам в болницата.Види му се края :lol:
« Отговор #430 -: Септември 23, 2010, 11:01:05 am »
Ама аз така като гледам май доста бременни не смеят или нейскат да си покажат коремчетата,малко сме тези дето имаме албумчета,защо лииии  :( :( :(
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #431 -: Септември 23, 2010, 11:02:37 am »
Лъки аз си нося моите бебки ниско долу. И двете са под пъпа.

А Маймуно не така! Вчера ти пратих пресни снимки  :D
« Отговор #432 -: Септември 23, 2010, 11:31:42 am »
Здравейте,

аз също нося бебето много ниско, но то си е така от самото начало.
Натали, аз ходя на курсовете на 9 месеца, записах се за целия септември, имаше полезни лекции, утре също мисля да ходя, понеже лекцията ми се струва интересна.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #433 -: Септември 23, 2010, 11:35:46 am »
Здравейте, мамчета!  :wink:
Аз също шофирам, но никога без колан. Мъжо ми купи едни пласмасови скобички (един вид ограничител) които се слагат на колана и можеш да си регулираш колко отпуснат да бъде. Струват някъде 5 лв. и са много удобни. Страх ме е без колан, то с такива шофьори...
Аз отивам на вливане след малко :? ако знаете как ми омръзна само да ме дупчат като решетка... А за финансовия колапс до който ме докарват тия вливания... въобще не искам да коменритам. Той да ми е жив и здрав бебчо, парите ще ги изкараме, но просто вече много ми идва.
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #434 -: Септември 23, 2010, 11:39:33 am »
И аз съм тука все още и сме си още 2 в 1. Вече почвам да се настройвам, че пак ще преносвам - за 2 те седмици, това си е стандарт тука, ако бебка си е наред и има достатъчно вода, никой не предизвиква раждане а просто те изчкват да и дойде момента, с Ванко преносих точно 11 дена и толкова ми беше писнало накрая от това чакане... ама няма накъде, просто такава им е системата.
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #435 -: Септември 23, 2010, 11:44:40 am »
Стерчи, ха дано пък този път да чакаш по-малко :) Пу пу :)

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #436 -: Септември 23, 2010, 12:28:22 pm »
Малко е изнервящо това чакане на финала...Питат ме "кога е деня"  :? - нямам никаква идея  :lol:  Не знам някакво 6-то чувство обажда ли се, при мен няма подобно нещо.
Седя си вкъщи и си чакам...малко съм нетърпелива.
Мъжа ми ми дава акъл - да гладувам 2-3 дни и с едно парченце салам да я привиквам - " пъци - пъци - пъци "  :lol:
Ето...до какво води висенето без работа вкъщи.

Стерче дано този път няма такова закъснение...Нали момичетата били по-чевръсти  :D току виж твоята девойка си се появи баш на деня!
*
« Отговор #437 -: Септември 23, 2010, 12:32:38 pm »
Аз отивам на вливане след малко :? ако знаете как ми омръзна само да ме дупчат като решетка... А за финансовия колапс до който ме докарват тия вливания... въобще не искам да коменритам. Той да ми е жив и здрав бебчо, парите ще ги изкараме, но просто вече много ми идва.

Vickson и аз вливам всеки месец, отлично те разбирам и ти съчувствам, не ти ли казаха до кога е желателно да се правят тези вливания? Аз при следващото ще разпитам по-подробно да видим какво ше ми препоръчат - до края ли ще вливаме, незнам...

На всички момичета, които са на финала вече, стискам палчета и пожелавам леко раждане  :goodluck:

« Отговор #438 -: Септември 23, 2010, 12:47:47 pm »
Stertje, Raisska и аз вече станах нетърпелива за вашите бебчета :D Хубаво им е на тях на топло, ама скоро ще излизат, няма къде да ходят. Дано да са ви леки ражданията и да се насладите максимално на срещата с малечките. :wink: Разхождате ли се повечко? Нали уж това помагало. :)
Маймунче, и аз все влизам да видя дали има нови попълнения, но уви.....срамежливи са мамите.Не, че аз съм качила много снимки, но това е защото все още нямам. Ше се постарая да имам скоро. :D А твоето момченце е много сладко.....пу пу пу.
« Отговор #439 -: Септември 23, 2010, 13:30:31 pm »
Раиска, не си дала примамлива оферта :) Обещай шоколадова кърма и ще видиш как ще се съгласи девойката :) Ники се роди след една купа мюсли с плодове и кафе с мляко :)
Раиска, Стерджи - леко раждане :D
[/url][/url]