Ааааа, не всички мъже са по калъп, моят е изключение
Пу, пу, пу, заплюйте
Майтапа настрана, адски много ми помага и винаги ми е помагал. У нас няма мъжка и женска работа. Макар че семейството му е силно патриархално /а той едно дете, също дълго чакано, та да не ви казвам мама как си го глези
/, като се събрахме да живеем заедно, твърдо му заявих, че у наща къща такива филми няма да има. И слава Богу, излезе добро момче
, слуша и изпълнява..хиихи. Всъщност, аз не съм толкова лоша, колкото звуча, просто на него си му идва отвътре. Обича да готви, не му е проблем да чисти, ама като казвам чисти, имам предвид от-до, не само да отбие номера. Понякога повече от мен се старае
.
А сега пък, не ме оставя нищо да пипна вкъщи. Откакто започнах процедурата, дори чинията ми не даваше да си измия, чак вече от 2-3 седмици ми позволява да мия чинии само и евентуално нещо набързо да сготвя. По едно време даже се бях изнервила, защото по цял ден няма какво да правя, откачах. Иначе и той е луд на моменти, направо се престарава. Постоянно ми прави забележки - така не ставай, по-леко сядай, недей ръкомаха, не се вълнувай...абе цирк, докарваше ме до лудост. Викам ти не си добре, като препарирана ли да стоя
Сега се поуспокои вече.
Да ми е жив и здрав, пу, пу, пу, мисля, че адски много ще ми помага с детето. Дано да не изтрещи само нещо
Ама и да изтрещи, ще го вкарам бързо в пътя аз, туй го мога