0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #320 -: Септември 20, 2010, 15:38:57 pm »
Здравейте,

твърде често ми се случва да пиша и после да не се публикува във форума, дали проблемът е в моя телевизор или понякога и на вас се случва

Бонбони - тъй като не можем да лежим на пода, поне не след 3-4 месец, аз бих ти препоръчала  студено - термален гел - те са като за бебешките колики, но по-големи "възглавнички", слагаш го във фризера и като истине го завиваш в тънка кърпа (да не ти е директно на кожата) и го слагаш на мястото където те боли. ако е нерв и е възпален студа действа и противовъзпалително, а иначе е естествен анестетик. Ако някой мисли, че би могло да навреди на бебето да каже, но аз не видях никъде нищо за студа, знам, че не трябва да се прегряваме. аз досега никога, когато съм го използвала не съм простивала като следствие от това. надявам се да помогне.

какво мислите за плуването - много го хвалят, но мен малко ме е страх, иначе е страхотно срещу болки в гърба и ставите, а и за сърцето и белите дробове.
*
« Отговор #321 -: Септември 20, 2010, 16:04:53 pm »
Маймун това ли е http://www.moebebe.com/catalog/images/Bebeshki-kolichki-hauck-Malibu-AllGreen.jpg ?

И аз по принцип харесвам дървените кошари , от онези дето са със скринче, ама нямаме толкова място и се спрях на тази http://www.shtarkel.com/index.php?photo=4039&r=600x0
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 16:07:07 pm от rossy * »
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #322 -: Септември 20, 2010, 16:17:47 pm »
Привет и от мен! Няколко дни не можех да отворя форума по някаква причина. Виждам, че добрите новини се размножават! Слънчева и усмихната седмица на всички!  :balk_184:
« Отговор #323 -: Септември 20, 2010, 16:43:21 pm »
Роси да тази е ,аз оправих и моето линкче :)))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #324 -: Септември 20, 2010, 17:48:54 pm »
Райска  :) хайде малко ти остана леко раждане ти желая :crossfingers: и здраво бебче.

Исе  :) супер удобна е количката и аз съм със същата.Имам още една на Скейт на Пег перего но е доста тежичка и съм я ползвала само 3-4 пъти.

Лека бременност на всички :)
*
« Отговор #325 -: Септември 20, 2010, 17:54:34 pm »
И количката и кошарката са супер.....,но ние ще сме с дървена кошарка,от племенника засега.Момичета много се чудя ,а така ми се иска да си донеса поне кошарката вече но е много рано нали?

*
« Отговор #326 -: Септември 20, 2010, 17:54:52 pm »
Здравейте момичета!В петък бях при Сигридов и се оказа, че прословутите ми болки не са от контракции (те затова не се повлияха от но-шпа и от магнезий )ами са от ендометриозата която имам и от разтягането на матката.Сега се радвам, че не постъпих в болница както настояваха от ЖК.
Другата новина е, че останах с едно бебе.Второто е загинало още в 8-9 г.с  :( и е останал само плоден сак с купчинка клетки.Заради загиналото бебе ще трябва да съм по внимателна от тук нататък и да следя за скъсяване на шийката през 2 седмици.Има вероятност и да прокървя.Сега се моля поне тези усложнения да ме подминат.Неприятното е, че само ден преди прегледа при Сигридов бях на ЖК и там ми показаха 2 живи бебета.Сега се чудя какво са ми показвали  :(
Направихме ФМ на живото бебе.Всичко му е наред.Върви по голямо и тежи 115гр.И най-хубавата новина е, че е момче.Таткото е много щастлив.
Раиска леко раждане и здрава девойка ти желая!
Мога ли аз да помоля някой да ми прати има и парола към албумчето.Благодаря предварително!
*
« Отговор #327 -: Септември 20, 2010, 17:58:34 pm »
Здравейте и от мен!
Първо за шоколада - съдържа какао, а то кофеин и не бива да се прекалява, защото кофеина стеснява кръвоносните съдове и пречи на кръвоснабдяването на бебетата.

Raissa777, започнах да се оглеждам в честито, но ще почакам още малко. :balk_103:
Аз от 1 месец може би съм със същите болки като теб от разтягането. Снощи доста се въртях и на всички посоки след известно време започваше да ме боли и почти не можах да спя. Освен, че съм като гимнастичка след олимпиада и костите ми започнаха да пукат. :)

Мonkey, креватчето е много сладко наистина :)

tanj74, много жалко мила, но дано всичко е наред до края с останалото бебче! :crossfingers:
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 18:02:19 pm от Lucky »
*
« Отговор #328 -: Септември 20, 2010, 18:06:16 pm »
tanj74 , съжалявам за това, което се е случило.
Направила си много добре, че си се видяла със Сигридов.
Пожелавам ти  да нямаш повече проблеми и честити ти сини гащи:) Аз мойте очаквам да ги узная утре.

« Отговор #329 -: Септември 20, 2010, 18:09:05 pm »
Танж и тука да ти кажа че съжалявам много и да ти пожелая да нямаш никакви други премеждия по пътя си от тук нататък.Честито,добре дошла в отбора на свекървите :).
 Ехаааа Бубе така се зарадвах ,че още някой каза хубави думи за количката ,суперррр ;).
 Мони ,ми май е раничко да си я взимаш,макар че аз креватчето не съм го взела защото в момента нямам парички ,иначееее не знам дали щях да се стърпя :)))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #330 -: Септември 20, 2010, 18:10:37 pm »
Таня , съжалявам мила  :( Сега се пази и дано да няма проблеми . А как така болката е от ендометриозата? Тя нали като нямаш цикъл и би трябвало да "изсъхне"? Питам , тъй като и аз съм с ендометриоза .
 :bighug:
*
« Отговор #331 -: Септември 20, 2010, 19:04:15 pm »
Tanj, много съжалявм, миличка! Важното е, че поне другото бебече е добре! Сега се пази повече и всичко ще е наред.  :bighug:

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #332 -: Септември 20, 2010, 19:12:31 pm »
Ето ме и мен вече вкъщи. Трудно ми беше да издържа тези 5 дни в болницата (общинска е). sixsens, по-добре прежали тези 100 лв. и иди в частната. В стаята ми имаше едни миризливи, ама много миризливи  :mrgreen: мургави брат`чедки, от тази миризма повръщах поне 2 пъти на ден  :(, на всичкото отгоре отделението беше препълнено и нямаше къде да ме преместят.
Таня, жалко за другото бебе! Дано щом досега не си имала проблем така да е и за в бъдеще въпреки загубата. А тия от ЖК да си скъсат дипломите  :x

Вие какво мислите, дали е редно да отида на концерта на Скорпионс на 9 октомври? Поемам ли риск? Аз се притеснявам от стоенето права и от вибрациите. На преглед съм при Сигридов на 5 и него ще питам, каквото каже- това.
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 20:22:01 pm от mira_mimi »
« Отговор #333 -: Септември 20, 2010, 19:17:14 pm »
Ооооооо че как няма да отодеш и детето да се позабавлява малко,разбира се ако доктора ти каже ОК,отивай и заради мен даже  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #334 -: Септември 20, 2010, 19:19:27 pm »
таня, жалко, че така е станало, но да ти е жив и здрав момъка. аз доколкото съм чела това често се случва, но пък след това бремеността си е съвсем наред. стискаме палци.

колкото до кофеина в шоколада - има около една 10та от позволената доза кофейн за деня, така че ако ви се яде - яжте е моето мнение.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #335 -: Септември 20, 2010, 19:31:29 pm »
Таня съжалявам за случилото се! Пази другото бебе и дано имаш лека бременност до финалната права!

Аз ще се наложи да отида болницата. Днес на няколко пъти ми тече водниста течност и за да се уверим че не са околоплодни води трябва да отида да я изследват  :? Много се претисних, но силно се надявам скоро да се върна с добри новини!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #336 -: Септември 20, 2010, 19:40:14 pm »
Таня, съжалявам за случилото се! От тук нататък, обаче, всичко ще е наред :)
Момичета, и аз от днес съм в болница, също заради проклетите болнични. Аз, обаче, ще лежа 3 дни. Вие защо 5? Иначе съм в частна болница, работеща с касата, престоя ми ще струва 100 лв. Но в държавна не бих стъпила, честно. Особено в Бургаската :? Частната е като хотел, болницата е съвсем нова, луксозна, "съкилийничките" не са от контингента :lol: Свидеха ми се 100 лв, честно казано, но като се замислих, в окръжна нямам познат лекар, та пак ще трябва да "бутна", така че, по-добре в частната, където работи ЖК-то.
А за Скорпионс и аз им се точа отдавна :lol: Обаче мъжо ме отразя засега....Ще говоря в края на седмицата с док, дано ми разпише билета :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #337 -: Септември 20, 2010, 19:58:13 pm »

Вие какво мислите, дали е редно да отида на концерта на Скорпионс на 9 октомври? Поемам ли риск? Аз се притеснявам от стоенето права и от вибрациите. На преглед съм при Сигридов на 5 и него ще питам, каквото каже- това.

Аз ходих и на Скорпиънс и на Аеросмит  :D и нищо лошо не ми се случи :)Имаше много добра организация и не съм се блъскала с други хора. А шоуто си струваше :)
*
« Отговор #338 -: Септември 20, 2010, 20:08:26 pm »
Таня, неприятна е тази история. Добре поне, че реши да дойдеш до София за преглед. Аз имах 2 точици в матката при първия преглед, но още тогава докторът ме предупреди, че едната ще се резорбира. До последно се надявах да не е така, но поне бях подготвена. Тъпото е, че до последно са те заблуждавали. Дано момченцето ти да се развива все така добре и да имаш спокойна бременност и леко раждане!
Криска, сигурно е обикновеното течение при бременност, но по-добре да си спокойна. Чакаме те с добрите новини :)
Мони, изчакай поне до 7-ми месец с креватчето, няма смисъл да го заобикаляш празно и да трупа прах. И аз имам такива пориви, но за сега се удържам :wink:
Момичета, ако се чувствате добре и не ходите често до тоалетна не е проблем да отидете ва концерта. Аз бях на джаз концерт в НДК, седнала, бебчо поритваше при по-силни звуци и аплодисменти. Бях заела стратегическа позиция до изхода, в случай, че се наложи да изтичам до тоалетната.
*
« Отговор #339 -: Септември 20, 2010, 20:24:00 pm »
криска, стискам палци да ти кажат, че е било просто по-силно течение и всичко е наред. сиксенс - хубав престой в болницата, три дни ще минат бързо