Привет и от мен, последните коментари и мен ме вълнуват много
Аз също имам кървящи венци от известно време, лошото е, че едвам изтърпявам каквито и да е пасти и разтвори за устата, но все пак ползвам пародонтакс - много по-ефективна е от каквито и да е други пасти и за същия проблем, разтвора за уста също.
Относно течението - и аз имам такова, ту прозрачно, ту леко с бяло-жълт отенък, без да ме дразни и без мирис, но все пак и аз се питах същото - дали е нормално, та реших при следващото посещение да си пусна една МБ, да видя как са нещата.
При сутиените - същата работа, тези с банелите така ме убиват, че ще се наложи да ги обновявам скоро с безшевни и памучни.
Аз също имам доста проблеми с обонянието и носната лигавица - носът ми рядко е запушен, но много кихам, често усещам един такъв некомфорт, като че са ми промивали ноздрите чак до мозъка
И сега новостите около мен - в петък бях на фетална морфология, резултатите са добри, общо всичко и при двете бебета е в норма, с едно изключение, което трябва да следим в бъдеще. При едното бебе докторката видя нехомогенен хороидален плексус в едната хемисфера, останалата анатомия на мозъка е без отклонения. Това доколкото разбрах са малки кистички в едната половина от мозъка, които ще наблюдаваме с времето и дано се редуцират. Притесних се, но гледам да не го мисля и да бъда позитивно настроена за бъдещето. Докторката беше обнадеждена, че щом всички органи отговарят на срока от бременността и всичко изглежда добре, то и тези неща ще се оправят.
Иначе вече със сигурност ни потвърдиха, че и двете бебчета са момчета, така че и аз влизам в клуба на свекитата
Много се надявах на шарени гащи, ама нищо, следващия път