0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Тема на бременните №67
« Отговор #180 -: Септември 16, 2010, 16:32:01 pm »
Сари Честито ви момченце  :D
Страхотно име сте избрали !
( блазя ви, че така бързо се ориентирате с имената... :oops:)
*
« Отговор #181 -: Септември 16, 2010, 16:48:11 pm »
saraapl, честити сини гащи :)
Мonkey може ли юзер и паролка и за мен :)
« Отговор #182 -: Септември 16, 2010, 17:23:49 pm »
saraapl, хайде и ти при свекитата :D Честито!!!
Raisska,  страхотна е стаята, браво браво!!!! Между другото аз съм си харесала същата кошарка и то същия цвят, защото става и за момченце и за момиченце :wink:Гледах я мин. седмица във Вис Виталис.Стабилна ли ти се струва?На мен ми изглеждаше най-добре от всичките :wink:
Аз бях на док. днес и не видяхме контракции, но ми изписаха магнерот 3х1 профилактично.Аз пък днес не усетих и стягания, та се чудя да го почвам ли :? Иначе бебо мърдаше и се обръщаше  :) Вече сме 320 гр. :)
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #183 -: Септември 16, 2010, 17:32:01 pm »
Вили не се чуди , а си го почвай...особено щом ти е предписан.
Магнезия действа с натрупване в организма, не е като нош-па  - усетиш ли дискомфорт да пиеш таблетки...трябва си постоянство. ( с което аз не се справих особено стабилно :D все забравях някой прием ).

Кошарата ми се струва доста стабилна, даже я изпробвах... доскоро трупах върху нея всички изсъхнали дрехи, чаршафи и хавлии за гладене, и на моменти ми се натрупваха по 3 перални  :oops: ( пусти мързел! )
*
« Отговор #184 -: Септември 16, 2010, 18:12:52 pm »
сара - честит ти момък, да ти е жив и здрав и много да те радва
раиса, дианка - благодаря ви, аз се мажа, макар и не постоянно, с едно олио дето е уж срещу стрии, ще си взема и нещо по-сериозно - с кокос или шеа ама днес ми беше твърде уморено да ходя до любимия си магазин за козметика !?!?!?!

много съжалявам, но може ли някой да ми обясни как да отида до снимките, опитах да търся ппо името на форума, но търсачката нищо не намери. благодаря предварително, много ще ми е драго да ви видя снимките. превърнала съм се в агент по прикритие - днес купувах подарък за една девойка на 3 год и си говорихме с продавачката колко е хубаво да пазаруваш за момиченца, за първи път от година и половина не се натъжавам от такива неща, страхотно нали. а пък вашите снимки ще са още по-мили, щото ще си мисля, че може и аз после да се фукам с шкембе.
*
« Отговор #185 -: Септември 16, 2010, 18:20:27 pm »
saraapl честити сини гащи!

Може ли някой да ми прати и на мен юзер и паролка?
« Отговор #186 -: Септември 16, 2010, 18:22:21 pm »
Момичета,някоя от вас си е сложила снимките в моя албум,аз имам само две първите където се вижда само коремче,другите не ги знам на кой са,нека да си ги премести жената която се е объркала :))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #187 -: Септември 16, 2010, 18:48:56 pm »
Иска мила благодаря ти за думите :):) да си призная честно името и за момче и за момиче го имаме избрано преди да забременея още  :oops: Иначе момента наистина беше невероятен и незабравим..Имам си само днес около 20 снимки и сега докито се смее и каза и албум да си купя.Ами тя ми показва тук ръчичка тук краче и аз все казвам искам и тази,и тази, и онази... и те станаха към 20  :oops: иначе другия ми преглед живот и здраве е чак декември( то тука с тяхната здравна система е така).Важното е аз и бебчето ми да сме добре ..
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #188 -: Септември 16, 2010, 18:54:18 pm »
Раиса, детската стая е страхотна. Даде ми доста добри идеи :lol: Благодаря!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #189 -: Септември 16, 2010, 18:56:05 pm »
нинкааааааааааа  :bighug:

момичета снимките са чудни ! толкова много коремчета  :D

Рая , стаята е многоо хубава , браво !
« Отговор #190 -: Септември 16, 2010, 19:16:08 pm »
Момичета, дайте съвети с какво да се мажа. Кожата ми по принцип си е доста суха и все се бели. То тези лекарствава ме съсипаха. Давайте идеи, моля!!!
*
« Отговор #191 -: Септември 16, 2010, 19:25:46 pm »
Раиса, стаята е страхотно принцеска, да сте много щастливи в нея и все по-хубава да става.

Другите - страхотни сте, като едни моделки - бременни и хубави, да сте живи и здрави и снимки на здрави бебета да накачите след някой и друг месец.

Елради, аз съм последния човек да дава съвети, но мисля, че каквото и да е олио, крем е добре да е малко по-омазняващо и може би да го мажеш по-често след като ти е суха кожата?
*
« Отговор #192 -: Септември 16, 2010, 19:27:14 pm »
Елради,аз все още си използвам лосиона за тяло,който използвах и преди бременноста,защото е доста мазен
Сари,на 20.09 съм на преглед пък дано видим,ако не на 30.09 на ФМ
Рая ,стаята е чудна  :balk_47:

А за имената- то и ние вече си имаме и за момиче и за момче, :D
« Последна редакция: Септември 16, 2010, 19:28:55 pm от moniks_s »

« Отговор #193 -: Септември 16, 2010, 19:27:58 pm »
elradi, може би в твоя случай е добре да се мажеш с някакво олио.Аз ползвам МамаДона на чико против стрии, но моята кожа не е суха.Имам познати, които са ползвали и мляко против стрии и успоредно с това олио, което овлажнява добре.Пробвай с някаква медицинска козметика, дори и да не е специално за бременни.Аз съм доволна от La Rosh, Lierac и Nuxe.Всъщност важно е постоянството според мен, не толкова препарата.
« Отговор #194 -: Септември 16, 2010, 19:55:30 pm »
Добре дошли на новите момичета! Лека и успешна бременност!
Радвам се на ведрото настроение в темата, дано е все така.
Аз също имам повод за си поотдъхна тези дни. ФМ при Врагалева и Марков минаха добре. Вчера си взех и резултатите от БСХ- прилични са за моята възраст. Засега прогнозите са, че мога да избегна амниоцинтезата, но ще се решава след втория БХС и ФМ в 16г.с.
Днес Марков се произнесе за пола на бебето, почти сигурен е, че е момиче. Вярвам му, миналия път в 13г.с. каза момче и позна. Все едно ми е, само да се роди живо и здраво.

Относно кремовете, аз предния път проявих безрасъдството да не се мажа с нищо. Но нямам нито една стрия. Явно си е го кожа. И сега няма да се мажа, пък каквото ще да става.

И аз моля за потребителско име и парола. Незнам какви снимки ще качвам, засега мои и на малкия, поне да добиете представа с кого контактувате.
« Отговор #195 -: Септември 16, 2010, 19:58:04 pm »
Момичета, много сте готини, утре и аз ще си снимам корема и ще кача снимки, че  последните са ми от 18 -та седмица.
Раиса, много е готина стаята, страхотно сте се справили!
Елради, аз се мажа с Мустела, много е мазен крема, а на мен не ми е суха кожата и даже не може да ми попие добре, но поне нямам стрии засега.
*
« Отговор #196 -: Септември 16, 2010, 20:10:56 pm »
Здравейте, след изключително дългия ден, който преживях, вече мога да се похваля  8)
По-важното след ФМ е, че всичко ни е наред, даже ноктите по малките пръстчета успях да видя. Второто е, че мечтата ми се сбъднаха - ще си имаме дъщеря :jump12: И ккато гледам колко момчета се очакват от нашия набор ще има избор на зетове  :lol:
Моля, ако е възможно пуснете поне потребителя в снимка бг, че като нямам актуални снимки поне да се порадвам на вашите...

*
« Отговор #197 -: Септември 16, 2010, 20:30:16 pm »
Здравейте момичета.
Леле колко хубави новини има.
Честито за момченцето на Сара и за момиченцето на Ади. Пожелавам ви всичко да и наред до края и да нямате никакви грижи.  :D

Може ли и на мен потребителско име и парола. Аз малко по-нататък ще слагам снимки на корема си, че то сега много разлика нямам. :wink:

Поздрави на всички. Хубава вечер от мен.

*
« Отговор #198 -: Септември 16, 2010, 20:43:09 pm »
Мънки и аз искам да видя хубавите снимки  :lol: Адито честита ти малка принцеска! И ние чакаме нашата хубавица, че то не може само момчета - хайде мамчета включете се с още розови цветчета, че сините много станаха :wink: Зейтуни дано не се наложи амнио - всичко ще е наред :D  Относно сухата кожа аз се мажа с олио на Юсерин. Доколкото знам мазилата тип олио са по-подходящи за суха кожа от лосионите, но занам че на Мустела е мазен лосионът.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #199 -: Септември 16, 2010, 21:02:47 pm »
Здравейте  :D айде и на мене юзер и паролка моля  :oops: