0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Седмична тема 13.09. - 19.09.
« Отговор #20 -: Септември 13, 2010, 20:48:26 pm »
Ехааа и темичка в кафето сте пуснали, малееее :D
Супер, от време на време си мислех и аз за нея, че я зарязахме доста време :?
Сттинче, честита ви годишнина, мила! Дълги години да празнувате и да се обичате! :wink:
Фанта26, местито и на теб, на патерици! Жива и здрава! :D
Мече, дано се оправиш бързо :wink: Че да не преумориш Мечо! :wink:
А за музата за чистене и аз я чакам, а ма да не връхлита мен, а мъжо :wink: :D :D :D
Приятна вечер!
« Отговор #21 -: Септември 14, 2010, 08:40:46 am »
Ха добро ви утро банда :) Лек и слънчев ден ви желая :)))

Ейй, а кайвенце няма ли кой да сипе?  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #22 -: Септември 14, 2010, 09:19:20 am »
Добро утро, добър ден  :D

Рали, как го искаш - с мляко, без мляко, еспресо, шварц, нес, турско    :jump12:

*
« Отговор #23 -: Септември 14, 2010, 09:54:09 am »
Ха, добро утро и от мен! :D
Малееее, преди време още докато станех и наливах кайвето, а сега нещо забравям :oops:
Ей го на, заповядайтееееее кой каквото си пожелае  :D :D :D
.... с мляко, без мляко, еспресо, шварц, нес, турско    :jump12:

Лек и спорен ден на всички! :D
« Отговор #24 -: Септември 14, 2010, 10:35:26 am »

Рали, как го искаш - с мляко, без мляко, еспресо, шварц, нес, турско    :jump12:

За мен двойно късо (разбирай кафе за 2 чаши, вода за 1) без захар  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #25 -: Септември 14, 2010, 10:50:36 am »
Добро утро и от мен  :D!
Ех, тази Петя бе  :lol:, чевръста домакиня  :lol:.

Аз тази сутрин участвах в екшън в трамвая, спасих двама френски туристи, момче и момиче, от грабеж. Из софийския градски транспорт върлува една група мургави жени, само имената не им знам  :lol:, често ги засичам по спирки и превозни средства. Та те се опитаха да ограбят момчето, тръгнаха да му откопчават раницата. Това, което ме потресе повече е, не крадлите, а никаквата реакция на никой в трамвая...  :(. На следващата спирка ги изгоних да слизат  :lol:, а едната ми вика: "Ми тука не успяхме, ама в другия трамвай ще успеем!"... Пазете си чантите  :wink:!
*
« Отговор #26 -: Септември 14, 2010, 10:59:01 am »
Хех, ние те набедихме на врабец, а ти си била същи Батман!

Добър ден и от мен! Хубав и слънчев ден ви желая!  :D

Рали, не прекалявай с кафето, че ще ми дожалее за клиентите ти  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #27 -: Септември 14, 2010, 11:02:13 am »
Хех, ние те набедихме на врабец, а ти си била същи Батман!
Аз ако бях с големия врабец, щяха да видят те  :lol:, ама имаха късмет, че иначе той и шамари раздава по трамваите  :lol: :lol: :lol:.
*
« Отговор #28 -: Септември 14, 2010, 11:05:01 am »
Браво КироРоки, ти си мойта гордост  :D

Аз да се оплача, моята приятелка прахосмукачката след 3 години всекидневно чистене на Ачковите косми, вече сдаде багажа  :( Просто отказа да работи повече и реши да се пенсионира  :lol: Напоследък всякаква техника ни се разваля - лаптоп, фотоапарат сега и прахи. Пак ще има изваждане...
« Отговор #29 -: Септември 14, 2010, 11:09:49 am »
Рали, не прекалявай с кафето, че ще ми дожалее за клиентите ти  :lol: :lol: :lol:

Хич няма нужда да ти е жал  :lol: :lol: :lol: Тамън имам ново попълнение за вкарване в час - разбирай никакви искания по телефон и скайп, само по пощата :lol: :lol: :lol: Хихихи, отсега потривам ръце :lol: :lol: :lol:

« Отговор #30 -: Септември 14, 2010, 11:12:25 am »
Хайде и аз на кафето :D

Аз пък днес съм с емоции около държавните институции.
Честно завиждам им на тези служители там. Искам и аз такава работа :D

Работно време с граждани от 9,00 часа, отиваш в 9 и нещо, виждаш ги как в единия кабинет са се събрали 3 другарки и 2 другари и пият кафе и пушат цигари 8O.
Диммм, чак да ти залюти :lol:
И най-нагло подбутнаха врата пред носа ми, даже без да питат при кого отивам.
Пък бях точно за тази стая :x
Та чаках половин час, да излезе един господин, та да разбера от него, че инспекторката е в отпуск :x :x :x

Е, аз ако направя така с клиент, или ще ме глобят или ще ми покажат вратата.

Иначе е хубав, слъчев ден :lol:

Мицани, усещам музата те е споходила :wink:, сега за да не ти чупим хатъра ако трябва по спешност да ти пращам една турбо-ръчна прахосъбирачка :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #31 -: Септември 14, 2010, 11:14:18 am »
Аз да се оплача, моята приятелка прахосмукачката след 3 години всекидневно чистене на Ачковите косми, вече сдаде багажа  :( Просто отказа да работи повече и реши да се пенсионира  :lol: Напоследък всякаква техника ни се разваля - лаптоп, фотоапарат сега и прахи. Пак ще има изваждане...
Мецо, то е така, като се влезе в такава серия и само изваждане...  :(.
*
« Отговор #32 -: Септември 14, 2010, 11:22:36 am »
Провери и почисти добре филтрите, може там да е проблема.
« Отговор #33 -: Септември 14, 2010, 11:26:37 am »
Или ротора на мотора - може косъмчета да са се понатрупали там...

*
« Отговор #34 -: Септември 14, 2010, 11:31:15 am »
Чистих филтрите вчера, ама май е ротора - вие на умряло и мирише на бакелит. Имах чувството ,че ще гръмне.

Стинче, аз вчера сколасах и изчистих целия апратамент. Ама нали всяка Божа сутрин докато Акси е на разходка, бръмча с прахосмукачката, щото иначе трябва да ходим по килим от косми  :lol: Довечера ще ходя до Технополис да си взема нова супер-турбо-мега-яка прахосмукачка  :D
Честита ти годишнина, малко със закъснение  :oops: Пожеланията са ясни - много щастие и много либоФ!

Какво става с нашата ученичка? Да не се преучи нещо, ей  :lol:

« Отговор #35 -: Септември 14, 2010, 12:40:07 pm »
докато Акси е на разходка, бръмча с прахосмукачката, щото иначе трябва да ходим по килим от косми  :lol:

:lol: И у нас затова има само един килим :lol: :lol: :lol:, в спалнята, където е забранено за Мона :wink:, то за другите стаи не ни трябва, ако не измета два дни и... :lol:

Ужас е просто :lol: :x, имах килим в хола, та аз вечер след работа отделях повече време да го чистя от колкото на мъжа ми :lol: :lol: :lol:

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #36 -: Септември 14, 2010, 12:55:49 pm »
Мечи, що точно Технополис ? Напоследък не съм много очарована от него, разказваха ми за някакъв Техомикс ( май такова му беше името, около Подуене се намира - голям магазин на 2 или 3 етажа ) - много богат избор имало на техника и била по-евтина.
Та накрая - хайде добър ден и от мен!
« Отговор #37 -: Септември 14, 2010, 13:09:31 pm »
И спешъл за Змимси.....

Танче, що така не ти харесва Технополис? Ние напоследък все там пазаруваме, и съм много доволна от обслужването и информацията, която дават преди покупка на дадена стока. За разлика от Техномаркет, където т.н. "консултанти" четат какво пише на табелката на продукта....

*
« Отговор #38 -: Септември 14, 2010, 14:15:46 pm »
Рали, напоследък ми прави впечатление, че им е понамалял асортимента, аз всъщност от няколко месеца не съм ходила. Няколко по-дребни неща търсих - примерно миксер и имаха само доста скъпи, купих си от там де, но после видях и по-евтини на други места.
После гледах за парочистачка - нъц, само някакви професионални. После майка търси печка, но жената понеже не ще с керамичен плот, защото това според нея това не било печка щом една чушка не можело да си изпечеш на котлона;-))))) - та също имаха малко рановидности от простите.
А иначе като се замисля и ние все от там сме купували техника, но сега съм решила да посетя този техномикс, много ми го похвалиха и като цени и като асортимент.
*
« Отговор #39 -: Септември 15, 2010, 08:56:21 am »
Добро утрооооо! :D
Нещо пак се изпокрихте :wink:
Сервирам масата и ви пожелавам весел и прекрасен първи учебен ден! :wink:

На тези, които изпращат ученици - Живи и здрави да са ви и само хубави оценки да ви носят :wink: