0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Септември дойде ,бебче ни зове с чертички две 13.09 - 19.09 :)
« Отговор #60 -: Септември 16, 2010, 08:01:58 am »
Чоки, но бъди сигурна, че скоро ще бъде положителен :) Само не унивай!

*
« Отговор #61 -: Септември 16, 2010, 08:19:12 am »
Добро утро и от мен, сладурки! :D
Аз днеска с още половин час се понаспах -  :D :D :D
Туци, Чоки, благодаря ви милички за кафето и закуската.
Бжи, и аз си мисля, че е рано за тест, а и на тия - пикливите, не им мярвам :wink:
Чокиииии, така се надявах този път да е станало, но ти си силна и ще продължиш напред, нали? :wink: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Стоека71, мила как си? Гледам, че ни четеш, но драсни мила някой ред :wink:
На всички ви пожелавам лек и спорен ден!
А за нуждаещите се -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :D
*
« Отговор #62 -: Септември 16, 2010, 08:25:53 am »
Добро утро и от мен :)

Закуска и кафенце...ммммммм Благодаря на Туци и Чоки :)
Веднага се гмурвам под вирусчетата на Петето, па дано ме прихванат и мен!  :bubblebath:
Мила Чоки, надявах се много..Съжалявам! Който и път да избреш оттука нататък, знай, че сме с теб! Много те обичкам!!!
НА всички момичета - кокичета, приятен и спокоен ден!  :grouphug:

« Отговор #63 -: Септември 16, 2010, 08:36:58 am »
Добро утро, милички

Аз се надявам този месец да сме хванали яйчицето..пък дано да видя и аз тези две чертички.

Чоки, много те мисля и съм сигурна, че следващият път ще се получи бебочето. Бъди силна и знай, че тук има много момичета като мен, които ти стискат всички палци и ти желаят най-хубавото нещо на света -- да станеш Мама :):) Винаги ще се подкрепяме и ще бъдем до теб.

Бжи, определено мисля, че си подранила с теста и знам, че след 3-4 дена ще е  :bfp:. Така че имай още малко търпение :)

Целувам ви всичките и много ви обичам !

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #64 -: Септември 16, 2010, 08:43:49 am »
Добро утро и от мен :) Малко съм не ме хваща ама..поспах малко.Предстои ми среща с бебока и се вълнувам много.
Чоки мила съжелявам-и силно се надявам да не се налага много още да почакаш :) обичам те и се радвам че не си унила-само напред и смело.
Бжи и моето мнение е че трябва да изчакаш няколко дни-каквото е писано :)
А сега да благодаря на Туци и Чоки за закуската и кафенцето най-вече..

Ето и аз след Петинката да ви поръся с моите все още неопределени вирусчетаааа
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #65 -: Септември 16, 2010, 08:50:52 am »
Здравейте мили дами и от мен .
Отново има закуска и кафенце -Благодарности на Туци и Петето .
Чоки  :bighug: :bighug:.Знам ,как се чустваш ,но горе главата скоро съм обедена ,че ще ни зарадваш с добри новини .
Бжи мила и аз като другите момичета мисля ,че е било рано за тест,така че спокойно и след няколко дена повтори .Успех
Да не забравя да се цопна във вирусчетата на Петч и Сара  :surfinga: :surfinga: ,че днес ще е последния ден на ловуване .Дано се заразя добре
Сара с нетърпение чакам резултаат от днешния преглед.
*
« Отговор #66 -: Септември 16, 2010, 09:36:53 am »
Здравейте милички.
Хммм закуска и кафенце -мерси на Туци и Чоки .
Чоки  :bighug: :bighug: незная какво да ти кажа миличка, дано вече да не страдаш
Саричка и аз като Фовито чакам резултаат от днешния преглед.
Снощи така се изпокарахме с моята половинка, ама добре че бързо ми минава - паднала му батерията, имахме уговорка да вземе детето от градина, стана 6 часа пък той нито се обажда, нито детето взел и тъкмо тръгвам от работа и той цъфва и аз като побеснях, че детето го няма, ама вече мирясах, все пак трябва да се правят компромиси :wink:
БЖИ мила рано е за теста, дано следващия след 5 дни да е + :wink:
Раиска ами то и при теб не останало миличка, как си? Кога очакваме щастливото събитие  :D
Успех на всички  :D :D :D
« Отговор #67 -: Септември 16, 2010, 09:57:14 am »
Добро утро и Здравейте на всички :).
 БЖИ - мила раничко е ,имаш още време в което ние да стискаме палци и да ръсим прашец за голямото щастие.
 Чоки мила,ще стане ,щом е имало захващане то вече по лесно трябва да вървят нещата.Смело напред и никакво униване,с рогата както аз обичам да казвам ,и ще стане вярвай  :D.
 На всички успех от мен.
 Сарииииииии чакам с нетърпение да разбера връсничето на моя бъдещ син какво ще еееее :))))))))))))).
 Благодаря и за софрите на Чоки и туци.
Чао от мен ,наблюдавам ви ейй :)))
 :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #68 -: Септември 16, 2010, 10:53:48 am »
Благодаря да подкрепата момичета,че пробвам пак по-късно!
Прегръщам ви силно силно и стискам палци за всички ви !
Може да не съм редовна във форума но знайте че за всички има по едни стиснати палци от мен :D и не ме забравяйте!
Хубав ден на всички и леко изкарване на седмицата!

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #69 -: Септември 16, 2010, 12:45:49 pm »
Чоки,  Бъди силна и знай, че тук има много момичета като мен, които ти стискат всички палци и ти желаят най-хубавото нещо на света -- да станеш Мама :):) Винаги ще се подкрепяме и ще бъдем до теб.

:good_post: Много сила и  :bighug: от мен .

Аз съм добре, живот и здраве искам нещата да станат нормално, та нямаме дата...когато тръгне госпожицата. Ще се състезаваме със Стерчето и Дианка.

Леле момичета...колко бързо лети времето ! Спомням си как сме стикали палци на някои момичета тук, не става и пак не става...на финала - Щастие  :D !!! ... и те... те вече повече от половината път с минали!
Аз си спомням сякаш беше вчера как бях "най-младата" в темата, която чака всички ви, а сега ... сега сме последни на ринга.  8O 
Супер много съм се дразнила някой да ми казва, спокойно и търпение  osi_7 osi_7 osi_7... А ето че в момента и аз това си мисля...за миг ще мине времето и всички ще се радваме в Честито !  :bighug:
Много ви целувам !
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*
« Отговор #70 -: Септември 16, 2010, 12:50:44 pm »
Момичетаа пак си имам час за Плевен  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: много съм щастлива, док каза да си взема всички изследвания и да отидем за консулт, ще ми пусне една микробиология и евентуално другата седмица ще правим проходимост, но каза че ще се разберем като отидем да види какво сме правили досега и как са изследванията  :D :D :D и мъжо е съгласен, без проблем се нави.
Стискайте ми палци всичко да е наред и да се изясня вече, че ще се побъркам от това всичко ви е наред  :D
Лек ден сладурки
*
« Отговор #71 -: Септември 16, 2010, 12:58:39 pm »
Жени ,браво на вас .Много се радвам ,че нещата започват да се нареждат едно по едно без да има конфликти . :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #72 -: Септември 16, 2010, 13:35:52 pm »
Привет сладурки!
Чоки следващия път ще е твоя сигурна съм  :cuddle:
БЖИ след някой и друг ден тестчето да е  :bfp: :crossfingers:
Райсче сигурна съм че всички ще дочакаме това щастие вярваме в това
Жени супер новина милаа много се радвам за теб скоро ще дойде бебочето  :bighug: :bighug: :cheerleader:
Хубава ден момичета
« Последна редакция: Септември 16, 2010, 14:07:52 pm от bebeshori »

Вярвам!!!!
« Отговор #73 -: Септември 16, 2010, 13:47:59 pm »
Много се радвам на тези хубави новини днес.. само така момичета !!!!

*
« Отговор #74 -: Септември 16, 2010, 14:06:18 pm »
Ето ме и мен отново на линия :D
Жени,браво мила стискам палци и успех :crossfingers: yahoo_17
Чоки :balk_21:
Раиска така е ,съгласна съм  :balk_602:
Желая успех на всички и чакам хубави новини :grouphug:

« Отговор #75 -: Септември 16, 2010, 20:05:36 pm »
Леле колко сте изписали :D аз се включвам само да се присъединя към добрите пожелания и стиснатите палци за всички, и Бжи много се надявам след няколко дни да се включиш с положителен резултат :crossfingers:
*
« Отговор #76 -: Септември 17, 2010, 07:13:38 am »
Добро утро момичета-кокичета.
Днес изненадата е закуска в леглото  :D

Чоки мила  :bighug:
Бжи, Жени много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Успех на всички и ви пожелавам хубав петък.

*
« Отговор #77 -: Септември 17, 2010, 07:20:38 am »
Добро утро и от мен :DМерси за прекрасната закуска :D ,веднага се присъединявам на масата :D
Момичета,аз реших и този месец да продължа с меренето на БТ и тестовете,пък дано да изпреваря Фонда и да стане Чудо от самосебеси :oops:Знам ,че мога да разчитам на вашата подкрепа,нали :wink:Откривам ловния сезон :lol: :lol:

Весел и спорен петъчен ден на всички!

Днес е Вяра,Надежда и Любов,нека всички с тия прекрасни имена,които празнуват днес,да се чувстват поздравени!! :D
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #78 -: Септември 17, 2010, 07:36:29 am »
Добро утро! Хубав празник е днес, честито на именниците!

Джинка, успешен лов мила. Това е най-хубавия етап от цикъла - ловуването, тогава ми е най-забавно. Само трябва ако може по-често да сме "в джаза" /нали ме разбираш/ та да го сгащим това яйце  :D

Аз тази сутрин се събудих с ужасни болки, същинската М дойде. И сега много ме боли коремчето.... пих едно хапче, дано скоро ми мине, че не знам как ще работя  :balk_145:

Туси, мерси за закуската в леглото. Вкусна е  :D

Приятен ден милички! На всички, които днес ще празнуват - весел празник и много щастие!  :flower:
« Отговор #79 -: Септември 17, 2010, 07:40:31 am »

Ето и кайвето :) Който иска и турско.. :)

Добро утро! Дано денят на всички ни е чудесен и ползотворен :-)

Честит празник на всички, носещи хубавите имена Вяра, Надежда, Любов и София :) И честит празник на всички софийски съгражданки.