Здравейте сладурки, аз току-що се завърнах от Плевен. Тази сутрин се пробвах да ви сервирам закусчица и като станете да ви е топличка, ама сайта изобщо не беше добре.
Та да се отчета - имам ендометриум 10мм, доминантен фоликул, който не ми казаха колко е, идеални яйчници чисти и без кисти
до тук добре. Та направиха ми и на мен отново изследване за хламидия да не би да е грешка в лабораторията/правих в друга/, но ми пусна само А без Г-то -нямало смисъл и по показатели съм била много отрицателна на хламидиите
, направиха ми и микробиологично изсл. Ову ще е до ден-два /в смисъл до тогава трябва да се пукне фоликула/, но ние ще се пазим, защото ще лекуваме хламидията на мъжо и за 2 месеца някъде излизам от играта с лова
, но пък се надявам да я излекуваме и след 40 дни да почваме. Та ако всичко е наред с моята МБ и хламидия, в началото на следващия МЦ ще се чуем с док. да ми каже кога ще правим цветна снимка, за да се убедим че всичко е ок и ноември ще почнем със стимулация за първото ни и последно инсе
Толкова съм щастлива, все едно всичко е като филм и както не исках да чакам за часове и предварително записване за след 1 месец и така 3 години, но сега някак всичко ми се вижда много близко, въпреки че говорим за след 2 месеца.
Много ви обичам всички и много се надявам скоро всяка да бъде щастлива и да види 2-те чертички
Стискам палци на всички