Лисе, съжалявам че малкото сладурче още не се оправило! Дано бързо да минава.
В началото и Вики изобщо не харесваше кухнята, накрая преди да навърши чак 3 г. започна да си изяжда всичко! Опитай да слагаш по малко зеленчуково пюре в тези от кухнята, защото те основно са картофи с нещо, ама няма много други зеленчуци! Например едно бурканче им го разделяй на тримата в основното за вкус! В супите слагам сухар! Но не всички супи стават за ядене!
Тук вируса с кашлицата тръшна две деца от групичката, та са чак на венозни антибиотици, със спазми, инхалации и тн. Дано бързо да си отива!
А сега ще ви се оплача не заради друго, ами да ви предпазя от такъв сценарий:
На 7ми пускам изследванията за градина! Днес отивам в същата лаборатория да дам кръв и урина и да взема другите! Умницата, която регистрира направленията ми заявява, че не сме донесли аки и няма изследвания!
Праща ни при лаборантката, която заявява, че имало само клечка и стъкълце!
Вдигнаха ми кръвното, естествено им казах, че за последен път ги посещавам! Едва след като мъжа ми яхна метлата и говори с шефката на лабораторията склониха да ги направят и то за понеделник сутринта! И аз съм виновна, защото трябваше да ги взема вчера, но реших с едно ходене да свърша нещата!
НЕ ХОДЕНЕ В СИТИ ЛАБ във Варна, ако не искате да ви скъсат нервите!