Ели, въпрос на много неща, само че моите и двете са били кърмачета и като такива са се будили по н пъти на брой и когато ти се налага да ходиш на работа и цял ден да си на крак, след това да се грижиш за домакинство и вечер да ставаш по толкова пъти да кърмиш предпочиташ да си спестиш поне ставането и си вземаш детето в леглото.
На мен не ми пречи това, никак. За "близост" и без това сили не ми остават, може би след време
Мини, ако визираш мен и моето първото беше кърмаче и се будеше начесто и сутрин си я вземах при мен да си доспиваме а тя да досуква, не че Стефан дето е на АМ не се будеше по същата схема. И аз не съм спирала да работя, вярно от вкъщи го правя, но пак си е натоварване, и домакинската работа колкото мога я върша... Не си мисли, че се заяждам, всяко дете си е уникално и ако моите искаха да спят при мен и аз щях да си ги вземам, просто явно съм случила на деца които си спят в леглата. А за "близост" и да нямам сили, не мога да отказвам вечно, щото най-голямото ми "дете" почва да ревнува от малките и ще настане война, което не мога да позволя да се случи. Чета ви всичките колко много помагат татковците като имат възможност, ами моя мъж по скоро се държи като дете, така че на моменти хич не ми е лесно с три
.
Лиско, дано се оправи бързо сладката Никола Сия, браво на Алекс, дано така продължи да ходи с желание!
Аз вчера си взех Ели спокойна. Учителката от втора смяна ми направи добро впечатление, на спокоен и слънчев човек, похвали я че сама си ходи до тоалетна и си казва, аз се притеснявах, че ще се срамува и ще почне да се напишква. Стефуняка пък си изял всичко на обяд, да му се не надяваш, нали само на мляко обикновено кара у дома, ама това конкуренцията е голяма работа
Тъй, че има шанс
Нинче и
Сия и вашите да проядът, вярно сега е сборна група и има 5 деца на кръст и им обръщат повече внимание, ама ще видим как ще е занапред. Вчера успях да спася Стефан от една вафла, която му дадоха за десерт, като си я изядох аз