Привет и от мен! От днес имам двама ученика и двамата влязоха с рев
. Ели, беше много разстроена идеше ми да си я взема веднага, а тръгна с такова желание, но явно мислеше че Стефан ще е при нея, въпреки че обясних че той ще е при бебетата, а тя е голяма. Стефуняка, взе да мрънка и той като усети накъде вървят нещата, но него поне ще си го взема на обяд...
то не, че у нас има много място, ама като сме некадърни да си купим повече от 50 квадрата жилище ще си спим с децата
Мини, то и ние сме на толкова и децата нямат своя стая, но всяко си спи в кошарата, но пък кошарите са долепени до спалнята. И двамата са спали при нас, ако са били болни или сега напоследък, Ели като става да пишка сутрин и после някой път ляга при нас да си доспива.
minim, ние си имаме гушкала които сме ги въвели още като бебета и всеки си гушка животното и си смуче млякото и така заспиват.
Ние
бибата, при Ели я отказахме доста леко и незабележимо, миналата година, малко преди да навърши 2 години. Нинче, на яслата и я занесох първия ден и на другия ден ми я върнаха, че не им дават, така и не сме имали проблем, че там не ползваше биба, а у дома си я търсеше. И до колкото знам има и някакви горчиви гелове с които да намажеш биберона ако държиш да го откажете. И да си кажа, че съжалявам, че на Стефан не въведох, сега си мисля, че нямаше да продължава да лапа и дъвче всичко което му попадне, ама нали отказвахме Ели и покрай нея, него така и не го научих.