Привет и от нас!
Ние набързо оздравяхме. Почивните дни и помен нямаше от болест. И двамата за по 2 дни си минаха по реда. Дано това да ни беше боледуването, че...
Като говорите за биби, искрено ви завиждам. Мойте до осмия месец можех да ги поизлъжа да цокат биба. От тогава се ползваха само за дуел - хващаха ги за меките части и бой двете биби. иначе ги носихме закачени за дрехите, но само за респект
Пустото му като не пускаха мляко, не бяха интересни. Ако имам друго дете, така ще се кефя, ако цока биба, вместо постоянно да иска шишето с млякото.
За спането - настоявам да си спят в леглата. Разбира се има случаи, когато са при нас, но заспят ли, веднага ги местя. Понякога и по 3-4 пъти на нощ съм я правила тази гимнастика, но свикнаха вече. Рядко сутрин към 6 си събират багажа от кошарите искат "да пинкат пи мама, а тати маш паи пакото"
Добре, че ни е голяма спалнята, та засега се побираме 4ма като се наложи. Но заспиването им е в леглата. Дори сега като бяха болнички, искаха да спинкат, казвах на голямото легло, те - "не, мото легло". Постоянно ставах, да ги проверявам, но съм доволна, че с мъжа ми си имаме собствена територия
Иначе и двете кошарки са близо до нашето легло, така че като протегна ръка/крак да мога да ги люшкам. Обаче колко често заради тази близост съм получавала я шише, я възглавница отгоре си. Като станат и решат,че и аз съм спала достатъчно, ме замерят с каквото намерят