0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Септември дойде с много чертички по две 06.09-12.09 :)
« Отговор #20 -: Септември 07, 2010, 16:00:44 pm »
Здравейте момичета, не съм писала от 1 седмица, но нямах много възможности.. Та:

Вече можете да ми викате " Г-жа Иванова "  хаха... :) Сватбата мина чудесно, естествено имаше тук там неща, които не бях предвидила, като това, че към 23 часа получих бронхит и не можех да дишам..дойде Бърза помощ и ми биха урбазон и се оправих...та така до 3 часа сутринта изкарахме :)

Сега сме се хванали да си правим бебенцето..пък дано да е скоро :)

Целувам ви всичките и обещавам да кача много снимки скоро

« Отговор #21 -: Септември 07, 2010, 16:14:37 pm »
Честито г-жо Иванова :D И дано скоро си получите сватбения подарък  :babyflips:.
Днес ме гони един глад и минавам да видя нещо останало ли е от закуската  :oops:
Стискам  :crossfingers: тази темичка скоро да се препълни с  :bfp:
*
« Отговор #22 -: Септември 07, 2010, 17:40:05 pm »
Ей, Ренка честито г-жа :D :flower:!Лошо,че е трябвало да го изтърпиш,ама нали е минало вече...
Йоли ,кога ще се покажеш бе злато? :?

*
« Отговор #23 -: Септември 08, 2010, 07:50:42 am »

„Ж и в о т ъ т   е   м о м е н т 

и   с а м о   н и е

м о ж е м  д а   н а п р а в и м 

т о з и   м о м е н т   з н а ч и м.”

Добро утро момичета :D Днес кафето е от мен :DПожелавам ви прекрасен ден и само положителни емоции :D
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #24 -: Септември 08, 2010, 07:57:24 am »
Добро утро Джинка и всички останали, каква приятна изненада! Добре дошла отново, завърнала си се.
Радвам се като видя лека-полека щъркелчетата как се завръщат в групата.
Аз живея с вашите проблеми, а вярвам, че вие пък живеете с моите. По този начин не се чувствам сама. Знам, че има с кой да споделя и да се оплача /както направих преди малко в моята темичка/.
Да си пожелаям хубав и слънчев ден момичета и се надявам някой да ни зарадва за да освежи темичката ни.
« Отговор #25 -: Септември 08, 2010, 08:02:11 am »
Добро утро и от мен!
Джинка мерси за кафенцето.Ще ми дойде доста ободряващо сле като видях БТ си.При мен нещата вече са ясни-нишо не чакам или по-точно чакам ама  :witch:.По-показателно от БТ няма на къде.Уффф другия месец пак на ринга.За всички останали  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек ден ви пожелавам!

П.П. А Ренка честито ти "г-жа Иванова".И скоро да си направите подаръче- :babyflips:
« Последна редакция: Септември 08, 2010, 08:04:00 am от mariq_81 »

*
« Отговор #26 -: Септември 08, 2010, 08:05:39 am »
Добро утро и от мен.
Джина, мерси за закуската.
Чоки, Мария горе главата. Няма да се отчайвате. Стискам палци това да са моментни стойности.
Ей темата е малко пуста, но да знаете, че това е затишие пред буря. Буря от много ++++++ тестчета.
Рени, честито. Пожелавам ви много здраве, много семейно щастие и скоро един много хубав подарък като тези  :bori_007: :bori_005:
Хайде момичета хубав ден ви пожелавам.
« Последна редакция: Септември 08, 2010, 08:07:30 am от tucy »

*
Re: Септември дойде с много чертички по две 06.09-12.09 :
« Отговор #27 -: Септември 08, 2010, 08:11:56 am »
Хооп, ха така - Добро утро и от мен, щъркелчета :D
Джинка, мила, благодарности за кафенцето, веднага си пиивам :wink: и за пожеланията :D
Добре си ни дошла отново!
Рени, живи и здрави да сте и мнооого да си обичате, а и подаръка да не закъснява много :wink:
Чоки, Мария, има още шансове, така, че - с вас сме!
Прегръдки за всички!
Лек и спорен ден ииии  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #28 -: Септември 08, 2010, 08:14:36 am »
Чоки,аз никъде не съм била,просто ме беше обхванала една апатия напоследък,но пък ви четях редовно :oops:
Колкото до БТ,то не се притеснявай...може и да е моментно и пак да се вдигне :DЩе стискам палците сииилно за тебе мила :D
Ние напоследък сме оставили нещата сами да се случват и дано пък да е за добро.. :D

Мерси Пете  :bighug: радвам се че отново съм сред вас :D Дано ме прихванат твоите вирусчета... :D
« Последна редакция: Септември 08, 2010, 08:17:22 am от dgina »
« Отговор #29 -: Септември 08, 2010, 09:01:49 am »
Добро утро на всички щъркелчета :)
Искам да ви почерпя по случай рождения ден на бъдещия ми съпруг
*
« Отговор #30 -: Септември 08, 2010, 14:30:22 pm »
Здравейте момичета,

Да се запиша и аз накрая- така и така няма нищо интересно при мен, този месец хич не се натоварвам с мислене, меря Т, но не се вманиачавам  :lol: а и имам толкова работа тия дни...

Честито на Ренито много любов и хубави мигове заедно оттук нататък  :married: :kaos7:

Честит рожденик, Тони- както обикновено в такива случаи, пожелавам много да те слуша и да те носи на ръце  :wink: 8)

« Отговор #31 -: Септември 08, 2010, 15:59:13 pm »
Здравейте милички,

Благодаря ви за пожеланията. Дано на всички ни да се случват само хубави неща, и най-вече да сме благословени да станем скоро всички Мами :)

Тони, честит ти рожденник--много да е здрав, да се грижи за теб и за бебо :)

Целувам ви !

П.С. Ще се опитам да кача някакви снимчици :П

*

Чоки

• 713
« Отговор #32 -: Септември 08, 2010, 18:56:10 pm »
П.С. Ще се опитам да кача някакви снимчици :П

Честито Рени  :married: Да сте живи и здрави и много да се слушате и обичате  :flower: Красива булка си, и младоженеца не е за изхвърляне, много сте сладки  :D Пу, пу, пу да не ви е уроки. :D :D :D

Тони, а на теб да ти е честит рожденника  :occasion13:. Благодаря за почерпката, весело изкарване, нацелувай го от горе до долу, а бе целия.... и там за другото ти си знаеш  :wink:

Йоли, къде си? И теб те видях като булка. И вие сте много сладки  :D Знаеш ли, онази снимка, на която двама ви дърпат да ви разделят, а вие се целувате е "много яка"  :D  osi_9
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #33 -: Септември 08, 2010, 21:49:03 pm »
Здравейте милички щъркелчета. Тук съм, знаете ли как тайничко надничам в темата.  :wink: !? Не пиша защото след сватбата нямах време, а и сега е някъв ужас около мен.Освен това четейки какво се случва с някои от вас толкова много ме боли, че незная какво да напиша. Не ми се пишеше за мен в момент, в който някой страда. Бебешори наистина съжалявам мила и съжалявам, че не се видяхме докато бях в Зарата, но скоро ще съм там за постоянно и да знаете с Петето, че няма отърваване от мен. Благодаря на всички, които ме мислите. Сватбата мина и ето ни пак в ежедневието с всичките му цветове.Имаме доста терзания в момента, но се надяваме всичко да се нареди. Оставяме вече лекарствата, ходенето по лекари, меренето на БТ, надяваме се като се преместим и се успокоим ЧУДОТО да стане. Много се тормозим така и затова ще си дадем малко почивка. Опитите ще продължат естествено и ... дано стане.
Ренка разкошна булка си. Пожелавам ви да сте все така щастливи, влюбени и усмихнати както в сватбеният ви ден.
Чоки миличка, дано, дано, дано.
Моничка как си злато  :wink:
Чин какъв е резултата от фоликуметрията?
Жени надявам се скоро да се излекуваш.
Тони да ти е живо и здраво мъжлето и наистина много да те слушка и глези. Кога е вашата сватба?
Малееее пак стана много дълго
На всички, които имат нужда от палчета имате гииииии, ама много здраво стиснати да знаете.Целувам ви
« Последна редакция: Септември 08, 2010, 21:56:53 pm от ioly »

*
« Отговор #34 -: Септември 08, 2010, 22:50:45 pm »
Радвам се, че ме мислите момичета.
Днес открих магазина ( не си спомням дали съм споменавала, но отварям магазин за дрехи на български дизайнери) та ми беше многооо натоварено, но мина и този ден. Фоликулометрията - доминантен фоликул 14мм в ЛЯ, 7-8 по 4-6мм в десен яйчник. Лигавица 6мм... малко ми се струва дано порастне...
Лека и бебеносна вечер от мен :)
*
« Отговор #35 -: Септември 09, 2010, 07:49:59 am »
Добро утро, слънца! :D
Ехаа и Йоли се е появила - много се радвам, че писа, миличка! :wink: Всичко ще се нареди, ще видиш! :wink:
Тонии, малко късно, но ди е живо и здраво мъжлето и много да те слуша :wink:.
Чин, мила, дано вече да не се натоварваш толкова! :wink:
Рениии, страхотна булка си! Да сте живи и здрави!
Жени, скорошно оздравяване, мила!
Нещо Снежи ми се губи, амааа ще я видим ние тая работа! :D
За всички, каито имат нужда, и за Чоки по-специално:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Хайде сега да закусим:

Лек и спорен ден! :D
*

Чоки

• 713
« Отговор #36 -: Септември 09, 2010, 08:12:19 am »
Благодаря ти Петя за специалните вирусчета, дано и аз прихвана от твоята "болест"  :D.
Бързам да се приготвям за работа, че пак закъснявам, ей голяма мотка съм бе..........
Чао от мен за сега и лек ден на всички  :D :D :D
« Отговор #37 -: Септември 09, 2010, 09:09:08 am »
Добро утро :)
Аз тази седмица съм все гладна и минавам да гризна от закуската, която както винаги е страхотна. Петя, ще те взема у нас ;) Благодаря на всички за пожеланията :)

Тони да ти е живо и здраво мъжлето и наистина много да те слушка и глези. Кога е вашата сватба?
Йоли, на първи октомври отиваме да се подпишем, после един обяд с най-близките и с кумовете отиваме на планина за 3-4 дни, че и аз да си почина ;) Няма да правим сватба като сватба, но аз ще съм с рокля и т.н. :)
Ето малко и почерпка от нас  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

« Отговор #38 -: Септември 09, 2010, 11:15:55 am »
Здравейте сладурките ми,

Благодаря ви за комлиментите :)

Ние с моето мъжле се потрудихме,..каквото беше беше..днес сутринта той замина на семинар..ще се върне чак в събота, а после отиваме при кръсника...така че няма да можем да бебеправим чак до неделя.. Дано този път уцелим дните...
П.С. Няма и 1 седмица да сме женени, а всички вече питат за бебе : " Айде айде какво чакате,"... и такива неща, почват лекичко да ме изнервят... :(

*
« Отговор #39 -: Септември 09, 2010, 12:22:13 pm »
Рени, гледах и аз снимките, много сте хубави пу-пу  :D