Здравейте милички щъркелчета. Тук съм, знаете ли как тайничко надничам в темата.
!? Не пиша защото след сватбата нямах време, а и сега е някъв ужас около мен.Освен това четейки какво се случва с някои от вас толкова много ме боли, че незная какво да напиша. Не ми се пишеше за мен в момент, в който някой страда.
Бебешори наистина съжалявам мила и съжалявам, че не се видяхме докато бях в Зарата, но скоро ще съм там за постоянно и да знаете с
Петето, че няма отърваване от мен. Благодаря на всички, които ме мислите. Сватбата мина и ето ни пак в ежедневието с всичките му цветове.Имаме доста терзания в момента, но се надяваме всичко да се нареди. Оставяме вече лекарствата, ходенето по лекари, меренето на БТ, надяваме се като се преместим и се успокоим ЧУДОТО да стане. Много се тормозим така и затова ще си дадем малко почивка. Опитите ще продължат естествено и ... дано стане.
Ренка разкошна булка си. Пожелавам ви да сте все така щастливи, влюбени и усмихнати както в сватбеният ви ден.
Чоки миличка, дано, дано, дано.
Моничка как си злато
Чин какъв е резултата от фоликуметрията?
Жени надявам се скоро да се излекуваш.
Тони да ти е живо и здраво мъжлето и наистина много да те слушка и глези. Кога е вашата сватба?
Малееее пак стана много дълго
На всички, които имат нужда от палчета имате гииииии, ама много здраво стиснати да знаете.Целувам ви