0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Здравейте момичета. Успех на всички yahoo_17
Аз имах ET на 15.Х,
На 20.Х (5-ч ден) доки ми каза да направя кръвен (какви трябва да са стойностите):
Е2=349;  Progesteron=13.29; бета ЧХГ=2.39,
Не е ли мнго рано
На 25.Х (10-я ден)също. При условие, че е рано и не е определящо, защо ме карат да ги правя.

Статистика на чужд гръб. :wink:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

tweet6777

• *
  • 44
  • *** Na ni6to ne se u4udvai! ***
Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #441 -: Октомври 22, 2010, 15:21:13 pm »
Здравейте,мили дами!
Отдавна не съм писала тук,но пък чета постоянно как вървят процедурите при вас.Тъжно е ,че има и неуспехи,но все пак виждам и огромен оптимизъм и подкрепа във всички постове.Позволете ми да споделя тук и моя опит ,и етапа ,на който съм сега:
след стимулация по къс протокол(гонал,меногон и цетротаид),вчера мина и моята пункция-като добра кокошчица снесох 13 яйчица!Използваха фреш+замразени спермита от мъжа ми(тежък МФ)за ИКСИ(1 опит,дано е успешен!).Всичко мина ОК,и вчера и днес се чувствам добре(пу-пу!).Изписаха ми страшно много неща-1.Доксициклин 2.Утрогестан 3.Преднисолон 4.Естрофем 5.Дуфастон 6.Климара -пластири 7.Фолиева 8.Провитамин 9.Аспирин.А в деня преди ЕТ-Но шпа и Мовалис.Все още не са ми звъннали от клиниката да ми кажат колко са се оплодили и сега съм на тръни.Притесняваме се ,че с нашите спермита...дано имат поне добра оплодителна способност.Моля се всичко да е наред,та в неделя или понеделник да е Трансфера.
Прегръщам всички ви и ви желая здраве и усмивки!
:)
« Отговор #442 -: Октомври 22, 2010, 18:04:27 pm »
Здравейте и от мен,
След толкова време и аз да се включа.На 15.10 ми беше пункцията, на 17.10 трансфера на две от яйцеклетките, защото тилкова се бяха разделили от общо 4-ри. За сега всичко е нормално чувствам се добре. Бихте ли ми казали от какво да се пазя и трябва ли непрестанно да лежа в леглото, както естествено ме карат всички роднини?
Благодаря предварително и успех.
*
« Отговор #443 -: Октомври 22, 2010, 18:57:08 pm »
plamko, прегледай тези теми:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=1990.0
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=11445.0
Следвай указанията на лекарите и интуицията си - леки разходки, лека домакинска работа, повече почивка и достатъчно сън. Успех!  yahoo_17
Успех и на tweet6777.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #444 -: Октомври 22, 2010, 19:17:29 pm »
Здравейте на всички! Свежа като краставичка след моята пункция ви пиша и аз. Всичко мина отлично, нямам никакви оплаквания до този момент освен много леко придърпване на яйчниците, но сигурно защото стоя на компютъра вече 2 часа.

Извадиха 7 яйцеклетки, от които 6 са прекрасни. Мъжо също се е справил добре, въпреки голямото му притеснение за мен. Сега и ние чакаме да ни се обадят утре да кажат какво се случва с нашите гаметки.  :wink: Стискам палци и на останалите!
*
« Отговор #445 -: Октомври 22, 2010, 22:55:04 pm »
белиеф, пламко, туиит, успех и на трите ви, да пишете само хубави новини след около 2 седмици
*
« Отговор #446 -: Октомври 23, 2010, 12:07:38 pm »
plamko, успех и :bfp:
tweet6777, belief, чакаме да докладвате :crossfingers:
*

tweet6777

• *
  • 44
  • *** Na ni6to ne se u4udvai! ***
« Отговор #447 -: Октомври 23, 2010, 17:16:48 pm »
Привет отново,мили дами!
КРЕМчЕ,ЕЛЕНА Б и РТФРТФ-благодаря ви за отзивите и пожеланията.
Ето и моите новини-от 13 яйчица 8 са вече хубави малки сладкишчета!Много се вълнувам.Утре сутринта ще ме трансферират.Силно се надявам всичко да мине добре и успешно.Стискайте палци и вие!
Желая на всички ви много здраве,а специално на ПЛАМКО и БИЛИИФ- и успех!
Прегръщам ви сърдечно!
:)
« Отговор #448 -: Октомври 23, 2010, 20:10:20 pm »
Здравейте, момичета. Днес ми се обадиха, че имами пет оплодени яйцеклетки! Утре чакаме подробности кой се развива и кой не. И ще ни кажат какво следва. Стиснати палци на всички ви! :crossfingers:
« Отговор #449 -: Октомври 23, 2010, 22:23:40 pm »
Моми4ета,при мен пак проблем.Снощи имах не4овешко главоболие и станах посред нощ да си взема душ да се освежа,та дано ми мине и какво да видя-кръв.Хукнахме веднага към София .Това става в 4 сутринта и когато пристигнахме и док видя ,4е имам лигавица и ме прати за тест(на 7-ми ден).Резултата беше 0.6,но той каза да продължавам с утрогестана,фраксипарина и ми предписа и естрофем.Не знам дали има смисъл да продължавам,а и ми каза да лежа,при което още като се прибрах и се метнах в леглото .Не знам дали не е удължаване на агонията но до сряда (тогава ме вика пак)ще го правя.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #450 -: Октомври 23, 2010, 22:27:07 pm »
Кураж Алексче, нищо няма да спираш (освен кафето) :)!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #451 -: Октомври 24, 2010, 00:53:57 am »
алекс, стискам палци за добър край, не спирай лекарствата до сряда не остана време. топли леглото и дано всичко се размине по най-благоприятния начин. стискам палци. не се отчайвай за кръвния тест, ако нямаше надежда доктора щеше да ти каже. късмет.

туиит, белиеф, браво за ембрионите и успех на трансфера. след две седмици да ни се похвалите с положителни тестове.
« Отговор #452 -: Октомври 24, 2010, 17:03:37 pm »
Момичета страдам от страхотно подуване. Не е свързано с храна защото се случва доста след хранене.Корема е мек, но напрегнат.Питам просто дали някой е имал този проблем.
ALEX1922 пази се!
belief , tweet6777 успех на трансфера :crossfingers:
*
« Отговор #453 -: Октомври 24, 2010, 17:40:59 pm »
Момичета страдам от страхотно подуване. Не е свързано с храна защото се случва доста след хранене.Корема е мек, но напрегнат.Питам просто дали някой е имал този проблем.
ALEX1922 пази се!
belief , tweet6777 успех на трансфера :crossfingers:
Пламко аз бях същата. Още след трансфера имах коремче на бременна в 3/4 месец  :lol: Мисля че се дължи на стимулацията. При мен не е създавал проблеми.
*
« Отговор #454 -: Октомври 24, 2010, 17:52:46 pm »
ALEX1922, стискам ти палци всичко да е наред! Слушай док и си почивай.
tweet6777, прибра ли си сладкишчетата :wink:?
belief, как се развиват ембриончетата?
plamko и моят корем беше малко подут, но сега е както преди. И аз мисля, че е от стимулацията.
Аз съм с главоболие от вчера. Други неразположения нямам за сега.

*
« Отговор #455 -: Октомври 24, 2010, 18:30:28 pm »
ALEX1922  :)не се притеснявай само повечко лежане , слушай доктора и си вземай лекарствата.Това кървене може да е от много неща така че не отчайвай.Надежда винаги има и при мен бяха така нещата от 8 ден но всичко се нареди,желая ти от сърце всичко да се развие по най добрия начин за вас.
« Отговор #456 -: Октомври 24, 2010, 19:23:57 pm »
cream, явно се развиват, но днес не успях да разбера колко и как са. Трансферът е утре, това ми говори, че ще има какво да се трансферира :wink:
*
« Отговор #457 -: Октомври 24, 2010, 19:39:09 pm »
белиеф, успех утре

алекс как си?
« Отговор #458 -: Октомври 25, 2010, 08:01:40 am »
belief , успех днес, имаш и моите стиснати палци, дано всичко мине добре и после една щастлива бременност!  :bighug:
ALEX1922, стискам ти палци всичко да е наред! Почивай си и не мисли само за щастлив финал!

При мен нищо ново, продължавам с декапептила и във вторник съм на среща с док. Дано вече Е2 е паднало под 50 и да започнем същинската стимулация!

Стикам палци на всички момичета в процедура и след това  :wink: !!!!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #459 -: Октомври 25, 2010, 11:05:45 am »
Да се запиша - 25.10, - старт! Довечера първата  :needleani:, дълъг протокол, 8-ми ден от МЦ, 15 ден от блокажа.