0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #400 -: Октомври 18, 2010, 17:51:12 pm »
след моя трансфер....съпруга ми беше настинал, чак до антибиотик стигна.....та аз за профилактика що чайове и горещи супи изспивах покрай него,направо се препотявах.....ама не ми навредиха :wink:
но важно при възпалено гърло горещо да не се пие.....десинка71 правилно го писа
« Отговор #401 -: Октомври 18, 2010, 19:48:48 pm »
Хоп, мислех си, че съм сама с настинката! Аз се заканих да се разболявам в петък, затова си останах цял ден у дома на чай, парацетамол и много СЪН! Вярвайте ми, много ми помогна. Сега имам само лека хрема.

Ох, днес прекарах цял ден в Надежда, може би съм се засякла с някоя от вас. Всичко върви по план със стимулацията, фоликулите растат - мисля, че са 7. Утре пак инжекция и сряда преглед. Предполагаем ден за пункция - петък! Стискам палци на всички, които са имали транфер тези дни!
*
« Отговор #402 -: Октомври 18, 2010, 19:55:10 pm »
Делфинче, тази температура 37 и нещо е нормална за бременните :wink: И аз мисля да си ядеш топлите супички и хич да не ти пука :D
Друго, което се сетих напълно безвредно са тези бонбони за смучене - Голиа и тем подобни.
Хайде скорошно оздравяване на всички болни!
Страхилова, как си...
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #403 -: Октомври 18, 2010, 20:24:53 pm »
белиеф, хубав урожай в петък, стискаме палци

а болните да оздравявате бързо.
« Отговор #404 -: Октомври 18, 2010, 22:44:52 pm »
Хоп, мислех си, че съм сама с настинката! Аз се заканих да се разболявам в петък, затова си останах цял ден у дома на чай, парацетамол и много СЪН! Вярвайте ми, много ми помогна. Сега имам само лека хрема.

Ох, днес прекарах цял ден в Надежда, може би съм се засякла с някоя от вас. Всичко върви по план със стимулацията, фоликулите растат - мисля, че са 7. Утре пак инжекция и сряда преглед. Предполагаем ден за пункция - петък! Стискам палци на всички, които са имали транфер тези дни!

Понеже времето ми на блокиране почти изтича, а и ти си на дълъг протол, бих искала да знам успяваш ли с работата. Лично аз първият път работих почти през цялото време, почивах само 4 дни след трансфера, сега се очертава същият екшън и ми се иска да планирам и разпределя задачките си. Ооффф омръзна ми от еманципация момичета!
« Отговор #405 -: Октомври 19, 2010, 09:46:48 am »
Понеже времето ми на блокиране почти изтича, а и ти си на дълъг протол, бих искала да знам успяваш ли с работата. Лично аз първият път работих почти през цялото време, почивах само 4 дни след трансфера, сега се очертава същият екшън и ми се иска да планирам и разпределя задачките си. Ооффф омръзна ми от еманципация момичета!

Честно казано, старая се и да работя. Но работата ми е такава, че е там, където е компютърът ми. Но тази седмица ще го давам малко по-спокойно - а и обещах на толкова много хора, че ще се спра малко с работата... Дано да си спазя обещанието. А и от работа малко ми намалиха задачките. Откровено, хич не ми се мисли за работа!
« Отговор #406 -: Октомври 19, 2010, 10:02:18 am »
здравейте момичета,
вчера бях на док.и страшното се потвърди : направила съм спонтанен аборт за мое съжаление всичко приключи много бързо.Но кво да направя :(, нямам представа, сега отново подадох документи към фонда и другия месец ще ходя на преглед, док. спомена за биопсия на матката или хистероскопия, няма проблем ще направя каквото трябва само и само да стане мамка му... :balk_160:, вие също не губете надежда просто защото трябва да се борим дори и сили да нямаме вече... това е от мен, успех на всички само положителни тестчета . :crossfingers:
*
« Отговор #407 -: Октомври 19, 2010, 10:06:06 am »
Страхилова, много съжалявам, но уви се случва. Почини си хубаво и дано следващият опит да е мноооого по-щастлив за теб! Не се отчайвай!
« Отговор #408 -: Октомври 19, 2010, 14:06:17 pm »
Страхилова , мн. съжалявам.Знам , че мн. боли, но си казваш, че не си могла нищо да направиш в случая.Много е кофти , но така е било писано.Жалко наистина, дано следващия път да е 100% успешен.
Аз се обадих на моя доктор, че имам силни болки.Той като и очаквах ме извика на преглед.Аз му казах, че ще отида в деня за теста, сега какво да пия, той-не ела.И сега ще си трая и ще си се превивам до понеделник.
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 14:17:31 pm от ALEX1922 »
« Отговор #409 -: Октомври 19, 2010, 14:11:20 pm »
Страхилова много съжалява  :(,хубавото е поне че вече си предприела стъпки за напред.Само немога да разбера защо иска да прави биопсия или хистероскопия твоя док.,имаш някакви проблеми с матката ли ?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #410 -: Октомври 19, 2010, 16:20:34 pm »
Страхилова, много съжалявам! Знам колко боли, но знам и че все някога ще успеем!
 :bighug: :bighug: :bighug:

Здравейте, аз слава богу поне такъв проблем нямам (с ходенето до оная работа) даже обратно.:)Май започвам от 1-я ден да се оплаквам, но защо имам такива големи болки ниско долу в корема, даже ми е трудно да ходя на моменти.Казах на доктора преди трансфера и ми биха 2 инженкции цитротайд, но защо -никой не ми обясни.
ALEX1922, и мен ме понаболяват яйчниците. Но не много силно, търпи се. По-скоро като тежест го чувствам.
До тоал. си ходя всеки ден. Предишните два пъти имах такива проблеми, но сега всичко е наред.

belief, успех!

Всички понастинали бързо да се оправят!
« Отговор #411 -: Октомври 19, 2010, 20:38:21 pm »
Страхилова и при мен точно така стана аборта-13 дни след положителния тест.
Казаха ли ти на какво се дължи това?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #412 -: Октомври 20, 2010, 00:10:57 am »
Страхилова , мн. съжалявам.Знам , че мн. боли, но си казваш, че не си могла нищо да направиш в случая.Много е кофти , но така е било писано.Жалко наистина, дано следващия път да е 100% успешен.
Аз се обадих на моя доктор, че имам силни болки.Той като и очаквах ме извика на преглед.Аз му казах, че ще отида в деня за теста, сега какво да пия, той-не ела.И сега ще си трая и ще си се превивам до понеделник.

Алекс следи се за подуване на корема, рязко повишаване на тегло, затруднено или болки при дишане... колко ти беше естрадиола?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #413 -: Октомври 20, 2010, 10:23:11 am »
Страхилова горе главата.Другия път ще успеем.Няма да се предаваме :bighug:

*
« Отговор #414 -: Октомври 20, 2010, 10:41:43 am »
Страхилова, съжалявам! Чудесно е обаче да те видим така борбена и готова да продължиш напред! Ще има резултат, стискаме палци за следващия път!
*
« Отговор #415 -: Октомври 20, 2010, 17:12:56 pm »

Алекс следи се за подуване на корема, рязко повишаване на тегло, затруднено или болки при дишане... колко ти беше естрадиола?
ALEX1922, добре ли си?

Момичета, как вървят процедурите?
« Отговор #416 -: Октомври 20, 2010, 18:07:17 pm »
Вървят, затишие пред буря :)

Пункцията ми е в петък сутринта, днес съм на Прегнил. И... утре малко почивка. Имам малко висок пролактин... наистина малко, но се сдобих с едни хапчета по 9 и 50 едното  8O, които съм щяла да си пия дълго. Нещо не ми се вярва, но да видим  :?
*
« Отговор #417 -: Октомври 20, 2010, 18:16:38 pm »
Билийф, достинекс ли ти изписаха за Пролактина, той се води по-пречистен и с по-добър ефект. Прави си контроли на Пролактина, при мен се беше понижил повече от колкото трябва за няколко месеца. Сега съм на Бромокриптин, той е и по-евтин.
Успех на пункцията в петък!
« Отговор #418 -: Октомври 20, 2010, 18:17:58 pm »
да, кремчо , добре съм и кротувам
« Отговор #419 -: Октомври 20, 2010, 19:30:27 pm »
kedar , да. Повишението е малко, надявам се да е моментно. До сега нямах проблем...