0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #260 -: Октомври 05, 2010, 12:08:32 pm »
Да, не е хубав резултатът :(. Съжалявам много, Мирозлатка.
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #261 -: Октомври 05, 2010, 12:56:27 pm »
Здравейте момичета,и моята стимулация върви , но нещо насила.Очаква се пункцията да е в събота, така си мисля аз(ако има изобщо).Вливаха ми желязо , че ме изкараха с анемия.И сега само чакам всичко да свърши, да става каквото ще става, че този път мн проблеми, то миналия път като беше ''по учебник''не , че резултата беше положителен, но...Мн съжалявам за отрицателелните резултати , трябва да сме силни и да продължим.
*
« Отговор #262 -: Октомври 05, 2010, 16:49:00 pm »
Обадих се в клиниката и док. ми каза да не спирам лекарствата и да повторя теста вдругиден и ако не се пока4ва резултата спирам. Мислите ли ,4е има смисьл?ДА се надявам ли?Или да свиквам с мисьлта..............
Няма начин да няма начин!
*
« Отговор #263 -: Октомври 05, 2010, 16:55:42 pm »
Щом док ти е казал, значи има надежда, макар и малка. Изчакай с настройването, това е най-лесно.
Какво стана със Страхилова, надявам се това мълчание да е на добре...
*

циник

• *
  • 18
  • циникът е бивш оптимист :)
« Отговор #264 -: Октомври 05, 2010, 16:59:46 pm »
Здравейте и от мен
аз съм в процедура в клиника "Надежда"
днес ми е 6-ти ден от стимулацията и малко се притесних сутринта на прегледа, въпраки, че д-р Персенска не изрази лошо мнение по въпроса, но на мен ми се струва, че 2 фоликула по 15 мм и др. по-малки са големи за този ден от стимулацията  :?
Имате ли опит и как е при вас ? или аз просто откачам  :)
" ...Светът когато мръкне пред очите ти
И притъмнява в тези две очи
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи..."
*
« Отговор #265 -: Октомври 05, 2010, 17:10:37 pm »
Някой знаели за слу4ай резултат 3.00 на 14 ден а на 16 ден 300 :D?Или аз 6те сьм пьрвата?
« Отговор #266 -: Октомври 05, 2010, 17:28:49 pm »
Важното е ,че расте.Стискам палци всичко да е ок.
*
« Отговор #267 -: Октомври 05, 2010, 17:36:43 pm »
Mirozlatka, важното е да се удвоява.
*
« Отговор #268 -: Октомври 05, 2010, 19:45:21 pm »
Моми4ета по6егувах се!В момента резултата ми е 3.00 и едвали 6те се промени.Иска ми се ама едвали.Поне аз не знам да има такьв слу4ай.Сега ми остава надеждата да ме одобрят от фонда 4акам обаждане декември.Ина4е имам желание о6те другият месец да пробвам пак но няма финанси.Моми4ета пожелавам на вси4ки които се борят да бьдат живи и здрави за да продьлжават да се борят и да бьдат много оби4ани за да понасят неуспеха.Един ден ние 6те бьдем прекрасни майки!Вярвам,4е този ден 6те бьде скоро!
*
« Отговор #269 -: Октомври 05, 2010, 21:48:25 pm »
Mirozlatka, знам, че се шегуваш, но ако пък е имало по-късна имплантация /явно това се надява и док/, показателно ще е ако се удвоява хормона. Всякакви чудеса стават, така че изчакай втория тест. Знам колко ти е тежко, минавала съм през това. Каквото и да стане, не се отчайвай, мила!
« Последна редакция: Октомври 05, 2010, 21:50:21 pm от kedar »
*
« Отговор #270 -: Октомври 05, 2010, 23:08:58 pm »
Някой знаели за слу4ай резултат 3.00 на 14 ден а на 16 ден 300 :D?Или аз 6те сьм пьрвата?
За такъв случай не съм чувала,но мога да ти дам пример с мен и да ти кажа да не спираш да вярваш...
Първо ЧХГ - 7,16,на следващия ден 17,03 ,след 4 дена - 298 и и още 3 дена след това 1218,но за съжаление приключи с извънматочна...
Стискам палци всичко да е наред и след време с усмивка да се сещаш за този момент...
« Отговор #271 -: Октомври 06, 2010, 11:32:12 am »
Здравейте момичета  :D
искам да ви кажа една добра новина _ теста ми е  :bfp:, ще си влача краката за всички вас , да се сбъдната мичтите ни.Мен малко ме е страх сега още не мога да повярвам че това се случва и ми е малко неестествено, но искам да кажа че др.Стаменов е велик доктор + малко късмет от наша страна и нещата се получиха.Сега обаче няма да вдигам много врява и ще пожелая на всички много късмет и успех и  :crossfingers: :bighug:
А другата седмица сме на преглед за да се видим 8O , Поздрави и благодаря на всички момичета които ми вдъхнаха кураж и ме изслушаха, дадоха съвет.Дано да Ви донеса късмет
*
« Отговор #272 -: Октомври 06, 2010, 11:36:48 am »
Здравейте момичета  :D
искам да ви кажа една добра новина _ теста ми е  :bfp:, ще си влача краката за всички вас , да се сбъдната мичтите ни.Мен малко ме е страх сега още не мога да повярвам че това се случва и ми е малко неестествено, но искам да кажа че др.Стаменов е велик доктор + малко късмет от наша страна и нещата се получиха.Сега обаче няма да вдигам много врява и ще пожелая на всички много късмет и успех и  :crossfingers: :bighug:
А другата седмица сме на преглед за да се видим 8O , Поздрави и благодаря на всички момичета които ми вдъхнаха кураж и ме изслушаха, дадоха съвет.Дано да Ви донеса късмет
ЕЕЕЕ  бравооо,Честитооо  :D От снощи те дебна ааазз :lol:
Айде сега се успокой и повярвай най-накрая в щастието :DМного се радвам за тебе миличка..Почивай си повечко и мноого се пази чу ли и да пишеш как вървят нещата.. :bighug:
*
« Отговор #273 -: Октомври 06, 2010, 11:46:21 am »
Страхилова, и аз те дебна от вчера :wink:, мнооооого се радвам за теб :D :D, най-накрая и една хубава новина тук да се появи! Урааа  :P
« Отговор #274 -: Октомври 06, 2010, 11:53:00 am »
благодаря Ви момичета,да Ви се връща тъпкано :D, много се радвам и аз, дано само всичко да е на ред.
*
« Отговор #275 -: Октомври 06, 2010, 12:00:08 pm »
здравейте,
не си мислете, че съм ви забравила, няколко дни не бях на компютъра, то пък тогава точно колко неща са се случили!!!

много съжалявам за отрицателните резултати, но както някой каза по-рано, това увеличава шансовете за следващия път, надяваме се лекарите да са научили повече. Мирозлатка, надявам се на чудни новини, стават странни работи, така че докато лекаря не ти каже, не спирай прогестерона. много кураж и стиснати палци
със сигурност е ужасно уморително и разочероващо, само мога да кажа, че аз и хората тук сме на ваше разположение каквото и да става.

алекс, не зная дали са твърде големи 15 мм, само мога да ти кажа, че в деня преди пункцията имах фоликул 30 мм. лекарката ми обясни, че това е бил фоликулът, който естествено е бил подготвен от тялото за овулация. не зная на какъв протокол си, но мисля, че след като лекарите не спират стимулацията, значи следят другите по-малки фоликули.

кедър, дано не съобщаваш резултати от суеверие :)

страхилова, докато се опитвах да си публикувам поста, прочетох твоя - страхотна новина, всичко ще е наред и ще чакам да се видим в темата на бременните!!!!!!!!
само ако мога да си позволя един съвет, макар, че аз самата не го спазвах - притеснявай се по-малко и се радвай повече. нека е на късмет на останалите

*
« Отговор #276 -: Октомври 06, 2010, 12:51:41 pm »
Страхотно, Страхилова, прекрасна новина, поздравления! Много се радвам да видя пак успех тук! Много стиснати палци занапред и, споко, няма да можеш да го повярваш още дълго време :-)
« Отговор #277 -: Октомври 06, 2010, 14:11:07 pm »
мерси да ви се връща  :D пожелавам много бебоци на всички  :bori_002: :bori_015:
« Отговор #278 -: Октомври 06, 2010, 14:28:27 pm »
Тихичко Честито и от мен Страхилова  :D,много лека и безпроблемна до края и около термин едно или две, а може и три ревливи и здрави бебчета :)))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #279 -: Октомври 06, 2010, 16:22:00 pm »
Честито и от мен , Страхилова, леко  и приятно бременеене и много красив финал!  :D