0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #200 -: Септември 27, 2010, 20:55:46 pm »
Ле ле, преди седмица, когато писах, не успях да публикувам поста си, страницата се срина. Явно се е публикувал успешно! Съжалявам, че не съм ви писала, благодаря за пожеланията!

Днес ми сложиха Лукрин депо и след 14 дни ми предстои изследване на естрадиол и, разбира се, ако всичко е наред, стимулация. Пуснахме и една спермограма, просто да се уверим, че има някой  :oops: А, да... направихме и тест за бременност, просто исках да съм сигурна, че никого няма да "убия" с тази стимулация  8O Все пак си имаме нашите надежди, знам ли какво може да стане.

Успех на всички ви! Аз лично се чувствам малко странно, но може би е от емоция. А и е нещо съвсем ново за моето семейство  :wink:

*
« Отговор #201 -: Септември 29, 2010, 15:56:18 pm »
Яничка, не беше ли днес за тест :ask:
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #202 -: Септември 29, 2010, 17:18:55 pm »
Къдър, бях. Надявам се ти да имаш много по-добър късмет от моя, миличка, и ти стискам палци  :crossfingers: За съжаление моят кръвен тест показа неуспех. Има нещо хубаво в цялата работа обаче, защото на трансфера док ми каза, че нещата при нас изглеждат добре в момента и ако не се получи ИКСИТО може да продължим с приятно бебеправене-дано да потвърди, че е така и сега. Скоро ще си говорим какво следва. Пожелавам успех на теб и всички момичета в процедура!!!
*
« Отговор #203 -: Септември 29, 2010, 17:30:09 pm »
Мила Яничка, толкова много съжалявам за теб :(.
Но пък това, което ти е казал док е страхотно, почини си, разведри се и дано те настигне късметът съвсем скоро. Между другото познавам лично такъв случай - бебето е станало на почивка няколко месеца след неуспешно ин витро. Така че планирай някоя екзотична дестинация!
« Отговор #204 -: Септември 30, 2010, 12:34:05 pm »
здравейте момичета,
искам да ви питам 10 дни след трансфер рано ли е за кръвен тест.Имам ръждиво зацапване и не много отчетлив тест с втора бледа чертичка, но не го следих и го видях 10 минути по късно от предвиденото, та сега не знам и търся мнение 8O
*
« Отговор #205 -: Септември 30, 2010, 12:38:15 pm »
Яни, мила! Думите не помагат много, стискаме палци за късмет по приятния начин!
*
« Отговор #206 -: Септември 30, 2010, 12:44:01 pm »
здравейте момичета,
искам да ви питам 10 дни след трансфер рано ли е за кръвен тест.Имам ръждиво зацапване и не много отчетлив тест с втора бледа чертичка, но не го следих и го видях 10 минути по късно от предвиденото, та сега не знам и търся мнение 8O
Според мене си бременна,но за всеки случай или направи кръвен тест,със сигурност ще ти покаже..При процедура с върнати повече ембриони е възможно да имаш течение,което не е за пренебрегване..Непременно си направи тест и се свържи с твоя лекар.Успех мила :D
*
« Отговор #207 -: Септември 30, 2010, 13:07:12 pm »
здравейте моми4ета!на 22.09.бе6е трансфера на един ембрион,според док.много добьр.до седмия ден имах болки в крьста,корема и гардите.но от тогава ве4е втори ден ни6то не усе6там.тест 6те правя 4ак на 6.10.много ми е притеснено.пожелавам на вси4ки 4ака6ти много положителни тест4ета и много далгоо4аквани беб4ета!
Няма начин да няма начин!
*
« Отговор #208 -: Септември 30, 2010, 13:16:23 pm »
здравейте момичета,
Принципно е рано за уринарен тест, но ако е от новите на Шуър чек може и да хване, зависи също дало нямаш  поставян скоро Прегнил /той позитивира теста фалшиво/.
Най-сигурно кръвен, и то при условие, че нямаш Прегнил. Късмет!
*
« Отговор #209 -: Септември 30, 2010, 14:17:37 pm »
яничка, известно време нямах нет и затова чак сега ти пиша. много съжалявам за разочерованието ти. надявам се бебето да се появи съвсем скоро и да отмахне нуждата от още един опит. междувременно ако искаш да си говориш/пишеш или каквото и да е друго с някого да знаеш, че съм на разположение. много прегръдки и ти пожелавам приятни изненади скоро.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #210 -: Септември 30, 2010, 14:33:42 pm »
здравейте момичета,

При всички положения има имплантация. Независимо, че е рано 10 -ден пусни кръвен тест, за да се види нивото на ЧХГ в кръвта и .... лягай да почиваш!

Непременно звънни на лекуващия, да му кажеш за зацапването!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #211 -: Септември 30, 2010, 14:36:22 pm »
мерси за съветите :oops:ще се свържа с док и ще Ви пиша за да съм полезна и аз на някои като мен  :crossfingers:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #212 -: Септември 30, 2010, 14:38:04 pm »
мерси за съветите :oops:ще се свържа с док и ще Ви пиша за да съм полезна и аз на някои като мен  :crossfingers:

Имплантацията е динамичен процес а зацапването е доста често срещано.  :wink:

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #213 -: Септември 30, 2010, 15:37:18 pm »
момичета, говорих с док. и тяказа че в зацапването няма нищо странно, и да си направя теста спрямо програмта ни 06.10. е значи продължавам да чакам.....
Успех и на другите момичета чакащи  :bfp:
*
« Отговор #214 -: Септември 30, 2010, 15:39:21 pm »
И ако не е тайна ,кой е твоя лекар и къде ти беше процедурата?
« Отговор #215 -: Септември 30, 2010, 15:45:08 pm »
е не е тайна в клиника Малинов, а за мой лекър не съм сигурна че е един, там всички работят заедно, може би знаеш. :D
« Отговор #216 -: Септември 30, 2010, 15:50:43 pm »
3г.бях в клиника Щерев, но за съжаление там нямах особен успех, кандидатствах за фонда и при 3 неуспешни опита в Щерев реших да се преместя.Дано тези доктори ми помогнат да си сбъднем мечтата, юли правих икси на ЕТ _ неуспешно, и сега да видим какво ще излезе.Това е на кратко ама много на кратко моята история.Надявам се скоро да започне и хубавата част. :bori_007:  :crossfingers:
*
« Отговор #217 -: Септември 30, 2010, 15:52:03 pm »
е не е тайна в клиника Малинов, а за мой лекър не съм сигурна че е един, там всички работят заедно, може би знаеш. :D
Така си и знаех....Само мога да добавя..дано имаш късмет... :crossfingers:
« Отговор #218 -: Септември 30, 2010, 16:42:51 pm »
в смисъл и ти ходиш в тази клиника или не.Аз съм чувала само хубави работи за докторите и до колкото сама се запознах лично всичко е вярно.Сега ми трябва и късмет да права си.
*
« Отговор #219 -: Септември 30, 2010, 16:55:04 pm »
Страхилова, то май си е божа работа това, аз колко кусури намерих на моя трансфер (нали много държа всичко да знам, та бях прочела протоколи за добри практики за трансфер в щатите и разбира се тук нещата бяха различни), но пък взе, че стана (засега, стискайте палци). така, че направи си теста, почивай си повече и дано ни зарадваш с хубави новини, дано това ти е последен и, разбира се, успешен опит.