Аз ви писах, но не се публикува, та сега отново
Много ви благодаря за подкрепата и радоста, с която са пълни постовете ви. Много е важна за мен, защото аз още не мога да се зарадвам - сега се опасявам, че няма да го докараме до финала, както днес казах, че няма да ме хареса бебето достатъчно, за да остане. Аз цял ден ходих по лекари, да си направя тест, да видим защо така ме боли и резултатът е в общи линии нулев - от тест нямало нужда след като домашния е положителен, яйчниците ми са добре, нищо от бременността не се вижда, но то е нормално, защото е твърде рано. казаха ми ако нещо странно ми се случва да им се обадя. Какво странно - извън болки, замаяност, задъханост и слюноотделяне като на разпенен кон, не е ясно, но ...
на 23 си идвам в българия и се надявам тогава да може да се види на видеозон колко са и дали си е на правилното място.
много е странно днес по едни магически
начин съм доста по-добре - много по-малко болки - нито едно но-шпа, само съм много уморена, защото от сутринта ей сега седнах за малко.
яничка, кедър, пролетина - много, много успех - да минат и двете процедури леко и плодотворно и да ни зарадвате след 20тина дни и вие.
А колкото до таткото - ние теста го направихме снощи вечерта, той стоя с мен докато "давах материал" и после не ми даде да го пипна - аз веднага видях втората черта, беше доста бледа, но с времето стана напълно недвусмислена. Той каза, че най-накрая съм успяла да го разплача и е много радостен - обади се на негов приятел на другия край на света да му се похвали и както ми казваше на мен все още да не казваме на много хора, така днес каза на един човек дето ме видя за първи път в живота си. много е смешен и прекрасен букет цветя ми донесе. трябва да му напомням, че още е твърде рано и нищо не е сигурно, но и на мен ми е хубаво като си позволя да си отпусна душата, както казваше дядо ми.
това е около нас, надявам се цялата тази радост да не отиде по дяволите, защото ще е ужасно, (днес получих мейл от жената, с която бяхме в една стая на трансфера и тя е с негативен тест, толкова е близо разочерованието и отчаянието, че е трудно да се радвам) надявам се също да не са три, защото ще е много трудно, а днес прочетох, че има шанс 1 на 1 500 000 от три ембриона да излязат четиризнаци.
колокото до бозаеното парти - аз съм много за - ще съм си в софия след 23ти до към средата на първата седмица на октомври, ако може да се видим тогава - супер, ако ли не ще ви пиша пак кога се прибирам.
много ви благодаря още веднъж за подкрепата, чудесно е, че ви намерих и че ви има.
на новодошлите - добре дошли и много късмет и на вас.