0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #60 -: Септември 10, 2010, 12:20:53 pm »
Еленааа едно голямо Честито милааааа,сега лека и спокойна бременност до щастливия финал около термин :)))))))))))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #61 -: Септември 10, 2010, 13:55:59 pm »
Записвам се и аз при Вас!Успех на всички и честито на успелите! :)

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
*
« Отговор #62 -: Септември 10, 2010, 14:12:12 pm »
Елиииии, как се зарадвах, момиче, идея си нямаш :D :D :D Като започна темата с такъв замах, си помислих дано е бременно това Ели, да ни е на късмет на всички след нея :wink:Пожелавам ти лека, безпроблемна бременност и такъв финал  :bori_007: или :bori_004:
Аз съм днес последен ден от стимулацията. Яничка, успех в неделя  :D
« Последна редакция: Септември 10, 2010, 14:16:49 pm от kedar »
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #63 -: Септември 10, 2010, 15:04:30 pm »
Олеееее Ели, ама това е чудесна новина. Дано всичко е така добре и до финала! Яничка, kedar дано пункциите са ви безпроблемни и да ни зарадвате с хубави новини след това!
« Отговор #64 -: Септември 10, 2010, 15:32:31 pm »
Ели бях 1000000,000000 % сигурна, че ще ни зарадваш и те чаках с нетърпение, Честито!!!  :bighug: Хайде сега аз продължавам да си чакам 12-тата седмица, че да се поотпусна малко чакам ви и вас с Надин за партито ... с бозата примерно. Още веднъж - много се радвам за теб. Успех на всички останали, които започват или са в процедури.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #65 -: Септември 10, 2010, 16:42:41 pm »
Ели, честито, мила! Лека и спокойна бременност, да повлечеш крак и за нас останалите.
На мен в неделя ми е последния регулон, чакам цикъл и почваме - по къс протокол на гонал и цитротид.

« Отговор #66 -: Септември 10, 2010, 17:51:37 pm »
Честито и от мен Ели! Лека бременност preggo и хубав финал  ylinfant
*
« Отговор #67 -: Септември 10, 2010, 20:39:14 pm »
 :) И аз отвреме навреме надничам в тази тема, но тази вечер си викам брейййй я да видя какво става с Елена :D :D :D

Честито, Ели, и спокойна бременност ти желая!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #68 -: Септември 11, 2010, 00:01:05 am »
Ооо, Льонка честито положително тестче! Спокойни месеци и здраво бебе! :wink:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #69 -: Септември 11, 2010, 01:47:04 am »
Аз ви писах, но не се публикува, та сега отново

Много ви благодаря за подкрепата и радоста, с която са пълни постовете ви. Много е важна за мен, защото аз още не мога да се зарадвам - сега се опасявам, че няма да го докараме до финала, както днес казах, че няма да ме хареса бебето достатъчно, за да остане. Аз  цял ден ходих по лекари, да си направя тест, да видим защо така ме боли и резултатът е в общи линии нулев - от тест нямало нужда след като домашния е положителен, яйчниците ми са добре, нищо от бременността не се вижда, но то е нормално, защото е твърде рано. казаха ми ако нещо странно ми се случва да им се обадя. Какво странно - извън болки, замаяност, задъханост и слюноотделяне като на разпенен кон, не е ясно, но ...

на 23 си идвам в българия и се надявам тогава да може да се види на видеозон колко са и дали си е на правилното място.

много е странно днес по едни магически  :oops: начин съм доста по-добре - много по-малко болки - нито едно но-шпа, само съм много уморена, защото от сутринта ей сега седнах за малко.

яничка, кедър, пролетина - много, много успех - да минат и двете процедури леко и плодотворно и да ни зарадвате след 20тина дни и вие.

А колкото до таткото - ние теста го направихме снощи вечерта, той стоя с мен докато "давах материал" и после не ми даде да го пипна - аз веднага видях втората черта, беше доста бледа, но с времето стана напълно недвусмислена. Той каза, че най-накрая съм успяла да го разплача и е много радостен - обади се на негов приятел на другия край на света да му се похвали и както ми казваше на мен все още да не казваме на много хора, така днес каза на един човек дето ме видя за първи път в живота си. много е смешен и прекрасен букет цветя ми донесе. трябва да му напомням, че още е твърде рано и нищо не е сигурно, но и на мен ми е хубаво като си позволя да си отпусна душата, както казваше дядо ми.

това е около нас, надявам се цялата тази радост да не отиде по дяволите, защото ще е ужасно, (днес получих мейл от жената, с която бяхме в една стая на трансфера и тя е с негативен тест, толкова е близо разочерованието и отчаянието, че е трудно да се радвам) надявам се също да не са три, защото ще е много трудно, а днес прочетох, че има шанс 1 на 1 500 000 от три ембриона да излязат четиризнаци.

колокото до бозаеното парти - аз съм много за - ще съм си в софия след 23ти до към средата на първата седмица на октомври, ако може да се видим тогава - супер, ако ли не ще ви пиша пак кога се прибирам.

много ви благодаря още веднъж за подкрепата, чудесно е, че ви намерих и че ви има.

на новодошлите - добре дошли и много късмет и на вас.
« Отговор #70 -: Септември 11, 2010, 09:18:44 am »
Ели, всичко ще бъде наред. Много се радам за теб, отпусни си душата  :D
*
« Отговор #71 -: Септември 11, 2010, 10:02:15 am »
  Не бях влизала в НЕТ-та два дни ,че пътувах доста....и какво да видя-страхотна вест...Ели,браво!Успех и на финала здраво бебче(та) :DПожелавам ти здраве и спокойна бременност,на таткото-много,много радост!  :dance2:Прегръщам те и стискам палци всичко да е на ред! :D

*
« Отговор #72 -: Септември 11, 2010, 15:53:15 pm »
Яничка, пожелавам ти утре бърза и безпроблемна пункция! Стисвам палци отсега :wink:а
Ели, дано се чувстваш все така добре и успех на 23.09!
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 15:55:55 pm от kedar »
« Отговор #73 -: Септември 11, 2010, 17:27:38 pm »
Благодаря  :D :D
« Отговор #74 -: Септември 11, 2010, 20:35:23 pm »
Яничка имаш стиснати палци и от мен, дано всичко да мине леко утре. Всъщност как протича пункцията? В смисъл не се налага оставане в болница преди или след това, нали? Трябва ли да си гладна, жадна? Трябва ли да имаш предружител с теб, нали все пак е с пълна упойка? Охххх, те мойте въпроси май нямат край, моля да ме извините...но нещо съм се ошашкала тия дни ужасно много започвам да се притеснявам, колкото повече наближава и старта на моята процедура.
*
« Отговор #75 -: Септември 11, 2010, 21:26:36 pm »
Пролетина, не се притеснявай толкова, пази си силите за процедурата, а и док. всичко ще ти обяснят преди пункцията. Не е толкова страшно. Трябва да си гладна и жадна, не се налага да се остава в болница, добре е да имаш придружител.
« Отговор #76 -: Септември 11, 2010, 22:56:39 pm »
Proletina, няма страшно. Вечерта спираш да ядеш и сутринта да си гладна и жадна. Приемат те в определения час. Заспиваш и след малко се събуждаш. Може малко да те болят яйчниците, но ти пускат система и минава. За около час се събуждаш напълно. Не е зле да си с придружител, но аз се чувствах добре и бих могла да се придвижа и сама. Не бях замаяна. През деня имах болки от време на време, но не силни, като при мензис и е добре да имаш къде да си лежиш. Така беше при мен. Винаги има различия, но не се плаши. Моли се да дойде този момент. Успех на всички.
*
« Отговор #77 -: Септември 11, 2010, 23:03:59 pm »
Яничка, успех утре, да мине леко и да имате много и хубави яйцеклетки.

Пролетина - отиваш рано сутринта гладна и жадна (преди това ще са те пратили да си говориш с анестезиолог и ще са ти направили кръвна картина, на нас ни дадоха по два лексотана, но това анестезиологът ще ти го каже). упойката е пълна и оставаш около 2-3 часа в болницата, за да видят как се възстановяваш от упойката. Ще ти сложат един абокат и това е. мен ме боля, както всички тук знаят, но пък повечето жени не ги боли. моят съвет е да си вземеш хубава книга и някакви неща, които са ти вкусни за ядене, след това, защото ти дават вафла мура и на мен не са ми любими. добре е да има с кого да си тръгнеш и със сигурност не можеш да караш кола, казват, че е хубаво да не си сама в къщи после и да си полежиш до края на деня.

Яничка да разказваш утре
Кедър, ти кога си?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #78 -: Септември 11, 2010, 23:46:47 pm »
Яничка имаш стиснати палци и от мен, дано всичко да мине леко утре. Всъщност как протича пункцията? В смисъл не се налага оставане в болница преди или след това, нали? Трябва ли да си гладна, жадна? Трябва ли да имаш предружител с теб, нали все пак е с пълна упойка? Охххх, те мойте въпроси май нямат край, моля да ме извините...но нещо съм се ошашкала тия дни ужасно много започвам да се притеснявам, колкото повече наближава и старта на моята процедура.
Че как да не ти трябва придружител?! Нали няма да ползваш донор? :D

Упойката е лека, ще ти хареса. :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #79 -: Септември 12, 2010, 11:20:22 am »
Ели, благодаря ти за изчерпателното обяснение.
evro в нашият случай не се налага ползването на донор, въпросът ми беше по скоро дали трябва мъжът ми да е с мен един или два дни по рано за да можем да си плануваме пътуването, за мен разстоянието Шумен-София не е малко, а пък и предварително трябва и отпуска да си пусне...накратко искам да знам, какво ме очаква за да ми е по спокойно и да мога да се организирам, а трябва и хотел да си резервирам. Не мисля,че упойката ще е приятно изживяване за мен, даже тя ме притеснява най-много от цялата процедура, вече имам един горчив опит с една такава пълна упойка преди години, когато ме оперираха от апандисит, но както и да е...Благодаря ти и на теб все пак за коментара!