Здравейте мили момичета!!! Не съм писала отдавна (след 1-то и неуспешно инвитро, което беше преди 4 месеца / отрицателен кървен тест -Бета ЧХГ 0,1 на 10 юни 2010г.) Но не съм спирала да влизам в сайта
Този път стимулацията ми беше почти като на Elena B (прочетох всичките ти постове ) ...."след първият ден на цикъла ми започнаха инжекции с мерионал на 3ти, 5ти и 7ми ден и 7 дни таблетки фемара. след 7 ден дозата мерионал беше увеличена...." вечерта преди предния ден на пункцията бях до клиниката да ми сложат прегнил и отидохме на пункция на 25.09.2010 г. Този път имах 5 фоликула, всички оплодени и ми върнаха 3 на 29.09.2010 (Рождения ден на сестра ми ) По-наболяваше и поддръпваше оттук оттам, основно от ляво, там бяха повечето фоликули (ако не и всички). Основно ядях, лежах и спях след трансфера, в къщи пред телевизора. Много се притеснявах, че теста ще е отрицателен .
На устисках и на 07 октомври вечерта (8-ми ден след трансфера, като деня на трансфера е нулев ) направих теста шур чек, който ми бе останал от миналия път, защото цикъла ми дойде 2 дни преди датата за теста. Показа бледа втора чертичка, която ми вдъхна много кураж и спокойствие... На 8-ми вечерта имах отвратителни болки, като за пред цикъл. Малко след полунощ, демек вече 9 октомври /деня за кръвен тест) видях розово зацапване ! Ужасих се, но не събудих мъжа си, само малко поплаках... Реших, че е отново НЕУСПЕХ! Не можах да заспя, пуснах компютъра и веднага прочетох постове за розово зацапване, мисля че беше на strahilova.... Успокоих се и си легнах, защото зацапването може да се дължи на имплантиране, а затова ме предупреди и д-р Ганева в дена на трансфера!!! Но кой да си припомни, след като видиш зацапване и се паникьосаш!!!
Вчера сутринта отново направих уринен тест, но не шур чек, (бе ми останал от комплект тестове за овулация) и отново показа бледа втора черта... Зарадвах се, но не се престраших да отида на кръвен... Снощи направих и новия тест шур чек, който трябваше да се ползва а 13 октомври, (но нали новия вид бил подобрен), та ми показа ОТРИЦАТЕЛЕН!!!
И така сутринта бях на кръвен и Бета ЧХГ е 330,49!!!
Искрени и сърдечни благодарности от мен и моето семейство на д-р Ганева, д-р Магунска на биолог Бандрева и въобще на целия екип от АГ Болница "Д-р Щерев"!!!