здравейте,
не си мислете, че съм ви забравила, няколко дни не бях на компютъра, то пък тогава точно колко неща са се случили!!!
много съжалявам за отрицателните резултати, но както някой каза по-рано, това увеличава шансовете за следващия път, надяваме се лекарите да са научили повече. Мирозлатка, надявам се на чудни новини, стават странни работи, така че докато лекаря не ти каже, не спирай прогестерона. много кураж и стиснати палци
със сигурност е ужасно уморително и разочероващо, само мога да кажа, че аз и хората тук сме на ваше разположение каквото и да става.
алекс, не зная дали са твърде големи 15 мм, само мога да ти кажа, че в деня преди пункцията имах фоликул 30 мм. лекарката ми обясни, че това е бил фоликулът, който естествено е бил подготвен от тялото за овулация. не зная на какъв протокол си, но мисля, че след като лекарите не спират стимулацията, значи следят другите по-малки фоликули.
кедър, дано не съобщаваш резултати от суеверие
страхилова, докато се опитвах да си публикувам поста, прочетох твоя - страхотна новина, всичко ще е наред и ще чакам да се видим в темата на бременните!!!!!!!!
само ако мога да си позволя един съвет, макар, че аз самата не го спазвах - притеснявай се по-малко и се радвай повече. нека е на късмет на останалите