0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #180 -: Септември 23, 2010, 17:50:32 pm »
Изобщо не знам как да се сдобия с търпелива жилка, свалям ти шапка! Аз бих го пуснала още утре, не че съм за пример де :-) Ще стискаме палци за понеделник значииии !
« Отговор #181 -: Септември 23, 2010, 20:41:51 pm »
Здравейте и от мен! Началото на октомври и аз стратирам.
 Притеснено ми е защото не ми казаха да си направя изследвани за СПИН и васерман.
Някой правил ли е подобни изследвания преди процедура?

Аз ги правих по време на стимулацията, не беше проблем. Но може би е по-лесно да ги имаш предварително.

[/url]
*
« Отговор #182 -: Септември 23, 2010, 21:22:58 pm »
яничка, много стискам палци за понеделник, церно е че последните дни са наи трудни,много ама много стискам палци, а мьж ти не го мисли - това му е работата сега

геко - успех,

« Отговор #183 -: Септември 24, 2010, 09:15:21 am »
Благодаря ви, момичета, дано да имам с какво да се похваля :)) В понеделник ще съм на изписване на моята кръщелница, която се роди днес и мнооого се надявам тя да ми донесе късмет и да мога да ви се похваля  :D :D
*
« Отговор #184 -: Септември 24, 2010, 10:59:18 am »
Здравейте отново!
Момичета по къс протокол ще съм.Да разкаже накратко някой как протича,моля!
За пръви път ще правя и съм развълнувана.Не съм от София и ще оставам там от самото начало.
Благодаря предварително!
*
« Отговор #185 -: Септември 24, 2010, 11:26:36 am »
Здравейте отново!
Момичета по къс протокол ще съм.Да разкаже накратко някой как протича,моля!
За пръви път ще правя и съм развълнувана.Не съм от София и ще оставам там от самото начало.
Благодаря предварително!

Протоколи за стимулация при асистираните репродуктивни методи
*
« Отговор #186 -: Септември 24, 2010, 12:05:15 pm »
Благодаря Елфи! :)Много изчерпателно.
« Отговор #187 -: Септември 24, 2010, 16:12:31 pm »
Здравейте , дали някой ще може да ми отговори?Предстои ми ин витро,изписаха ми марвелон 21 дена по 2 на ден .Аз къде пила къде не, останаха ми 6 и ги спрях, иначе вече цяла седмица си слагам и декапептил.Дали ще ми окаже влияние върху цикъла, защото го чакам с нетърпение да започвам стимулацията?Док ми каза, че са ни добри резултатите и няма да има нужда от икси, само иксито ли е по дълъг протокол или няма значение?
Благодаря предварително!
« Последна редакция: Септември 24, 2010, 16:15:25 pm от ALEX1922 »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #188 -: Септември 24, 2010, 22:46:09 pm »
Може да ти позакъснее ден-два, може и да ти дойде навреме. Спазваш стрикнто указанията.
Не, вида на протокола не се определя от метода на оплождане.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #189 -: Септември 25, 2010, 10:39:56 am »
Благодаря евро , нещо взех да се притеснявам , днес ми е 4-ти ден откакто съм  спряла марвелона и вече и предменструални болки нямам.
*
« Отговор #190 -: Септември 25, 2010, 13:41:26 pm »
яничка, стискаме палци и да ти е жива и здрава кръщелницата.
геко, алекс - успех

кедър, ти как я караш
« Отговор #191 -: Септември 25, 2010, 14:27:24 pm »
Благодаря ,Ели.Надявам се другата седмица да съм в София за стимулация, на всичко отгоре и 1 мъдрец ме тормози , май трябва преди трансфера да се освободя от него.Успех в понеделник Яничка и на всички останали.
« Отговор #192 -: Септември 25, 2010, 14:36:22 pm »
Здравей Ели,а ти как си?Мина ли прегледа? :P
*
« Отговор #193 -: Септември 25, 2010, 15:00:14 pm »
алекс, моят съвет е да го махаш преди или в началото на стимулацията, аз също имам мъдрец за вадене, но ми беше много зле по време на стимулацията и реших, че не мога да си причиня и това, а сега ми казват до края на третия месец да не го пипам, освен ако не е много наложително, така че, действай колкото можеш по-бързо, пък и спокойно можеш да си пиеш обезболяващи.

биско -- аз съм добре, благодаря, вчера бях на доктор, тя ме пита "колко върнахме" и изглеждаше леко притеснена като й казах 3. но видяхме 1 сакче с ембрион и пулс и едно доста по-малко, което вероятно е спряло развитието си. така че аз съм добре и започва да ми се гади, но предполагам, това си върви с територията. днес трябва да казвам на фамилията, та ще видим

много успех на вас и дано скоро и вие видите бебетата си. много ви стискам палци.
« Отговор #194 -: Септември 25, 2010, 20:13:03 pm »
Браво, Ели, ти искаше едно, и то момиченце, нали  :D, ама и момченце да е , знам, че ще си мнооооого щастлива  :D :D
*
« Отговор #195 -: Септември 26, 2010, 09:33:07 am »
Добре дошли и от мен на всички новодошли :D Ели, толкова много се радвам за теб :D, и сърчице ще сте чули толкова рано, все така да ти върви бременността!
Аз съм добре, благодаря ти за вниманието, почивам повече, пред телевизора, и така скука.
Яничка, ако можеш задръж си до датата на теста, успех каквото и да решиш!
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #196 -: Септември 26, 2010, 15:56:18 pm »
Ели, честито ти туптящо сърчице!
Яничка,Кедар :crossfingers:
Моята процедура се отлага за следващият месец много ми е тъжно и доста съм се депресирала, защото дори и не разбрах точната причина, но док реши така и ще трябва да се примиря  :(
Успех на всички  yahoo_17
« Отговор #197 -: Септември 26, 2010, 17:19:58 pm »
Търпение, Пролетина, сигурно другия месец ти е късметлийския, затова така е станало. Знам, че ти е тъжно, но всяко зло е за добро.
*
« Отговор #198 -: Септември 27, 2010, 11:29:56 am »
Пролет, така ще да е за по-добро, за по-добри хормони, за реален шанс бебчо да се случи и да се задържи, ще видиш! Спомням си как боли, отлагаха ми инсеминации така на 2 пъти, беше ужасно, но като знаеш крайната цел, следващия месец идва по-бързо и с истинска надежда! osi_9

Яни, Кедър, чакаме резултаааатиииииииии!

Успех на всички започващи!
*
« Отговор #199 -: Септември 27, 2010, 16:55:28 pm »
благодаря ви за хубавите пожелания, да ви се връщат, много стискам палци, тъй като много ми помогнахте когато ми беше най-трудно и много ми се иска да се зарадвате и вие и да бременеем заедно  :)

пролетина, разочероващо е, но той ще се изтърколи бързо тоя месец, ще видиш, ние ще те държим ангажирана тук в темата, да не скучаеш. дано е за добро, много е гадно така като не обясняват лекарите.

яничка, кедър, стискам палци за хубави новини