0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #100 -: Септември 14, 2010, 01:08:54 am »
Благодаря ви , милички, дано!
*
« Отговор #101 -: Септември 14, 2010, 10:57:40 am »
Яничка, не се притеснявай така, на мен лично съвсем не ми звучи толкова критично! В крaя на краищата, повече от 3 ембриона по закон не могат да ти върнат (ако си  спомням добре) - тоест си изпълнила реалистичната програма макс! Споко, утре сте всичко ще мине прекрасно, да те видим после как ще се оправяш с тризнаци :-)
Аз вече съм споменавала де, ама да ти преразкажа: на мен ми извадиха едва 2 яйца, от които само 1-то се оплоди, а и то се развиваше зле - беше се разделило само на 6 за трансфера; а пък ето го сега, плува си в сака и размахва опашка. Знам, че са само думи, но стискаме палци!

Ели, вярно трябва да направим средна поддтема, например "Бременни, които не им се вярва" :-)
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 12:35:16 pm от Nadine »
« Отговор #102 -: Септември 14, 2010, 11:12:01 am »
Надин, ти си ми пътеводна светлина, че надежда винаги има  :D
По принцип три ми стигат напълно,но няма как да не се шашкам предполагам. Пожелахме си близнаци всъщност, за което към този момент имаме шанс ;) .Просто като съм с позитивни очаквания очаквах повече оплодени и добре развити яйчица.  Ама пък така може да е по-добре - да се тревожа лекичко сега, че много хубаво не е на хубаво ;)
*
« Отговор #103 -: Септември 14, 2010, 11:19:59 am »
Ели, вярно трябва да направим средна поддтема, например "Бременни, които не им се вярва" :-)
osi_9
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #104 -: Септември 14, 2010, 13:56:48 pm »
и аз съм за, само кажете как се прави "средна подтема" и сме там, пък после и яничка, кедър и пролетина ще дойдат при нас и така  :wink:

яничка стискам ти много палци за близнаци, а между другото не знам дали ви казах, но четох, че при трансфер на три ембриона шансът за четиризнаци е 1х1 500 000? май ви го казах, така че яничка, дръж се .

кедър при теб как е?
*
« Отговор #105 -: Септември 14, 2010, 13:58:11 pm »
Момичета, кажете колко време ви продължи кървенето /макар и слабо/ след пункция, че се притесних нещо в тази връзка. Днес ми е ден след пункцията.
Ели, едновременно сме писали :D, ок е всичко друго.
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 13:59:50 pm от kedar »
*
« Отговор #106 -: Септември 14, 2010, 17:01:36 pm »
и аз съм за, само кажете как се прави "средна подтема" и сме там, пък после и яничка, кедър и пролетина ще дойдат при нас и така  :wink:
Никак, но пък ми хрумна друг етикет на случая "ни риба, ни рак" :-) Я дайте да си седим тук докъм Октомврийската революция, мен навън ми е студено и не искам пък :-)

при трансфер на три ембриона шансът за четиризнаци е 1х1 500 000? май ви го казах, така че яничка, дръж се .

Алеле, определено трябва да се държиш :-) 4...абе бедно ми е въображението :-) Я си представете количката: 2 отпред и 2 отзад  :D

« Отговор #107 -: Септември 14, 2010, 19:02:38 pm »
Яничка, абе какво ще ги правиш толкова много бебета бе жена? Сумати памперси ще трябва да им купуваш после, ще се разорите. Ние с моя мъж сме си пожелали едничко :D
kedar много се радвам,че при теб всичко е минало добре.
Ели мен май най-дълго ще трябва да ме чакате, надявам се да не ви разочаровам и аз да се прехвърля заедно с вас в "средна подтема"
*
« Отговор #108 -: Септември 14, 2010, 19:45:24 pm »
пролетина, колкото трябва, толкова ще те чакаме, а това с разочерованието хич не си го и помисляй, да не е някакъв изпит? И аз както и друг път съм писала искам едно и то момиче, но сега основното е да си остане където е, че такъв страх ме гони хора ви казвам, ужас.

Кедър, защо не се обадиш на лекаря си, аз при всичките си болки и колабирания не съм кървяла въобще? пиши после какво са ти казали, даже не зная къде си, но ако имаш спешен телефон или дежурен, аз бих се обадила и сега, макар да е извън работно време. Въобще не искам да те плаша, просто си мисля, че най-малкото могат да ти кажат какво да пиеш, за да спре кървенето.

яничка, къде се загуби?
« Отговор #109 -: Септември 14, 2010, 19:52:18 pm »
Ей, какви четеризнаци??? Вие представяте ли си какво кърмене ще падне :D :D
Ние искаме едно или две - и ако са две , ако може да са разнополови, ей така, за цвят  :D  Дано!
*
« Отговор #110 -: Септември 14, 2010, 20:05:54 pm »
Ели, говорих с док още на обяд, утре ще ме прегледа, ако продължава, то днес беше вече съвсем слабо. Споко, явно понякога се получава така :?, все пак е пункция, има интервенция. 

*
« Отговор #111 -: Септември 14, 2010, 20:19:15 pm »
Кедър, хубаво, то аз само се чудя за какво да се панирам.
Яничка, дано да са момък и девойка, тогава, стискам ви палци,

кога сте на трансфер
*
« Отговор #112 -: Септември 14, 2010, 20:25:50 pm »
Ели, и аз се притеснявам, просто се старая да не се отпускам в черни мисли :wink, и сега ми е леко тревожно.  Моят  трансфер не се знае още кога ще е, няма да е утре, със сигурност. Ти кога си на преглед, следващата седмица ли беше.
« Отговор #113 -: Септември 15, 2010, 18:19:07 pm »
Здравейте, момичета. Върнах се от трансфер. Върнаха ми две ембриончета, от които едното има добри шансове. За съжаление останалите не са се развивали според очакванията на док. Но пък аз си чакам положотелния тест със стиснати палци  :wink: :D
 Успех , Кедар, кога ти е трансфера? (Това, че не бързат е добър знак) :wink:
*
« Отговор #114 -: Септември 15, 2010, 19:53:25 pm »
ей Яничка, ама ти като кажеш нещо и докторите те слушат, каза близнаци - ето ти две ембриончета. Онова, дето не казват да има добри шансове може да се окаже, че като е у теб рязко ще му се подобрят шансовете. стискам палци, всичко да е наред. глези се, почивай си и ни пиши.

кедър, пролетина - успешни трансфери
« Отговор #115 -: Септември 15, 2010, 20:08:26 pm »
Благодаря, Ели  :D
И Пролетина ли стигна до трансфер, изгубих ви кая, момичета ;) .УСПЕХ!!!
*
« Отговор #116 -: Септември 16, 2010, 10:07:26 am »
Ей, Яничка, 2 е прекрасна бройка, сега чакаме на 24 да докладваш двоен резултат :-)
« Отговор #117 -: Септември 16, 2010, 11:14:18 am »
Не, не аз не съм до никъде все още, чакам си цикъла много нетърпеливо още няколко дни за да започна  :needleani: .Само уточнихме с док, че ще съм по къс протокол стимулация с гонал 150 еденици на ден. Надявам се да реагирам добре, че те мойте яйчници малко мързеливи...
Яничка започвам да стискам палци и аз да видиш положителен резултат след десетина дни.
« Отговор #118 -: Септември 16, 2010, 12:54:11 pm »
Благодаря ти, Пролет, не се тревожи, док ги разбира тия неща, аз бях със същата доза и имах 12 яйцеклетки, от които 10 бяха отлични. Това била златната среда  :D
Важното е после да се харесате с ембриончетата, на теб все пак ти трябват само 2-3 силни мехурчета  :D :D
Успех!!!
*
« Отговор #119 -: Септември 16, 2010, 13:54:34 pm »
Ехооо, да не сте ме забравили :D
Яничка, виждам, че си вече трансферирана, хайде успех след десет дни!
Аз зачезнах, че имах малко дертове, но трансферът ще го бъде съботно :D!
Как са девойките от подтемата :wink:, похвалете се нещо!