0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« -: Септември 05, 2010, 11:28:08 am »
Здравейте,

ето я и новата тема (месечна) дано е пълна само с хубави новини и след 9 месеца да се видим в тема на бебетата.

Успех на всички
*
Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #1 -: Септември 05, 2010, 12:18:15 pm »
Хайде и аз да се запиша тук :D
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #2 -: Септември 05, 2010, 13:58:43 pm »
Да се запиша и аз тук ,че няма отделна тема за ЗЕТ.И така започнах да пия Естрофем, сега на 2-ри чист ден съм на преглед и чакам с нетърпение момента да си прибера снежковците.Успех на момичетата в процедура и чакащите резултати.
*
« Отговор #3 -: Септември 05, 2010, 14:20:42 pm »
Момичета, честита нова тема!Пожелавам ви есената сесия да е по успешна от лятната и да има много хубави новини в темата!Късмет на всички!
« Отговор #4 -: Септември 05, 2010, 14:29:54 pm »
И аз се записвам в новата темичка  :D Дано да ни е късметлийска, ммичета  :D
*
« Отговор #5 -: Септември 05, 2010, 15:16:17 pm »
Момичета имам един въпрос,снощи ми зацапваше днес вече няма никакво кървене нито зацапване.Днес ли го броя за първи чист ден? Доктора ми каза на 2-ри чист да отида за Пролактин и TSH и сега се чудя да звъна ли да питам утре дали работи нали е национален празник.
« Отговор #6 -: Септември 05, 2010, 16:17:21 pm »
Здравейте, присъединявам се и аз към есенната групичката. Дано темата е късметлийска  yahoo_17
*
« Отговор #7 -: Септември 05, 2010, 16:23:53 pm »
Зузана, някои клиники утре не работят, така че зависи дали твоята работи. Но за пролактина няма значение на кой ден ще се вземе кръв, и за ТСХ също май беше така, важно е да не по време на цикъл. Но защо ТСХ се чудя преди замразен трансфер, да не е ФСХ... За пролактина е важно без кафе сутринта.
« Отговор #8 -: Септември 05, 2010, 16:57:06 pm »
zuzana, звънни на спешния телефон да попиташ ако се притесняваш. Нали си в Надежда?TSH не беше ли хормон на щитовидната жлеза? Той не се променя през различните периоди на цикъла. Сега погледнах в моите изследвания: TSH е хормон на щитовидната жлеза и е с постоянна стойност, а FSH  се мени през цикъла. Виж за кой от двата ти е казал. За Пролактина  на мен ми бяха казали предния ден да съм спала добре, без секс и стрес и сутринта без кафе и на гладно. Аз зная, че клиниката започва от от 7.09., но дали и лабораторията е така? Успех.
*
« Отговор #9 -: Септември 05, 2010, 17:05:04 pm »
Благодаря ви момичета за бързите отговори. maya_the_bee да в Надежда съм, но тези изследвания ще ги правя в Шумен при Д-р Димов и той ми каза на 2-ри чист ден за Пролактин и ТСХ.Обикновено ми идва по 7 дена и го планувахме за 07.09, но този месец седми ден не ми кърви затова се чудя как да постъпя. Ще се опитам да се свържа с него.
*
« Отговор #10 -: Септември 05, 2010, 19:10:43 pm »
Доктора ми прати СМС да отида във вторник сутрин.
*
« Отговор #11 -: Септември 05, 2010, 22:58:29 pm »
Пролетина, добре дошла :D, тъкмо да стане малко по-оживено тук.
Зузана, успех във вторник.
« Отговор #12 -: Септември 05, 2010, 23:05:19 pm »
kedar благодаря за посрещането! Макар, че аз за сега няма с какво да се похваля. Пия си лекарствата и чакам цикъла към 20.09 за да започнем със стимулацията. Ще съм по къс протокол. Вече нямам търпение да стартираме  :D
« Отговор #13 -: Септември 06, 2010, 09:00:15 am »
Здравейте и от мен! Нареждам се на опашката за октомврийска процедура.Успех на всички пожелавам!
« Отговор #14 -: Септември 06, 2010, 09:21:26 am »
kedar благодаря за посрещането! Макар, че аз за сега няма с какво да се похваля. Пия си лекарствата и чакам цикъла към 20.09 за да започнем със стимулацията. Ще съм по къс протокол. Вече нямам търпение да стартираме  :D
...и аз ..и аз към 20.09 :D
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #15 -: Септември 06, 2010, 09:33:09 am »
Влизам да ви пожелая успеха, който аз имах в пролетната тема  :D

Бъдете силни и вярвайте, че мечтата е близо!
*
« Отговор #16 -: Септември 06, 2010, 12:27:59 pm »
Здравейте мацки добре дошли на всички, които се включиха в темата и дано да ни е успешна септемврийската темичка. Пролетина :wink: значи най-после стартираш, много много късмет ти желая може да се засечем при док. :)Ти ще ме познаеш от снимката в скайп.
*
« Отговор #17 -: Септември 06, 2010, 12:41:33 pm »
здравейте, много се радвам да видя толкова хора в темата, вече си мислех, че сме само аз, яничка и кедар. успех на всички ни.

аз съм 4 дни преди тест за бременност след трансфер. много ме болят яйчниците и ниско долу в корема, та се обадих в клиниката, и "изненадващо" ми казаха, че е нормално. на някого друг да му се е случвало?
« Отговор #18 -: Септември 06, 2010, 13:48:02 pm »
juli4ka значи ще започнем заедно с теб, ти в коя клиника си?
zuzana разбира се, че ще те позная-пък то може и да се разберем кога ще идваш при док. и да пием някъде сокче тъкмо ще се запознаем на живо :D
Elena B дано тези болки са симптом на нещо прекрасно при теб, стискам палци!!!
Аз щях да ви питам има ли някоя от вас със завишени НК и кога трябва да направя контрола за да видя как са, защото сега пия лекарства за да ги смъкна във реф. стойности?
« Отговор #19 -: Септември 06, 2010, 16:13:43 pm »
Proletina, аз съм в " Малинов".
Дано са ни  успешни  стартът и финалът :)
Elena B, стискам палци!
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.