Melody, честито и от мен!
Бях чела твои постове, че ти предстояло ин витро, ако инсето е неуспешно, но колко хубаво, че изобщо не стигна до там. Пожелавам да си се носите до края на деветия месец с бебчо
Орхидея, благодаря ти, че си се поровила и си намерила инфо за изтичането
. Ако този месец стигнем до инсе и имам изтичане, тогава вече ще имаме разговор на 4 очи с доктора, защото...аз този цикъл цервикална слуз
нямам. Причина - Клостилбегитът, който е-- -----а на лигавицата, а няма лигавица - няма ЦС.
Моят отчет от прегледа преди час и половина
Лигавицата от 4 е станала 5.5 мм. Големият фоликул от 18 на 22 мм, а малкият от 13 на 15 мм. Преглед в петък, ще ми пуснат и хормони и тогава ще се реши дали ще се прави инсе. Но май натам отиват нещата, пък аз не съм много сигурна, че го искам. Отговорът на Владимиров за дебелината на лигавицата беше, че критичният минимум е 6 мм. Вероятно до петък ще скоча на 7 мм, ако нарастне с още 1.5 мм, както от понеделник насам, но това отново е твърде малко, а пък парите си вървят....
Побързах да попитам док за следващата стимулация, той ме отряза да не бързам. Поне Димитрова ми отговори на въпроса с какво друго стимулират, освен с Клостилбегит и Фемарата беше едно от лекарствата, което очаквах да чуя.
Научих и нещо ново. Цервикална слуз липсва, тъй като лигавицата е тънка и няма кой да я произвежда. Което, всъщност, за инсето няма значение, защото ние игнорираме целия цервикален канал и сперматозоидите се доставят директно в матката.