0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
Re: Инсеминации Септември, Октомври и Ноември
« Отговор #60 -: Октомври 15, 2010, 20:35:00 pm »
Много сте мили, аз просто не зная къде се намирам все още....сърцето ми кърви от болка.
При първата спермограма му откриха много бавно подвижни и малко бързо подвижни...но все пак, количествено нещата бяха много добре -близо 144млн.
Днес биоложката ме разби- едва 4млн, от които успяла на изолира нищожния според нея 1млн.
Не мога да разбера как може да се получи толкова меко казано драстична разлика и тоза на няма и месец, това не са десети, стотни дори а милиони?!! Мъжът ми спази правилата- не употреби капка алкохол, пи Фертил Айд, спазихме въздържанието...Не се е лекувал с антибиотици, не е променял драстично начина си на живот.Умът ми не го побира!! По-лошото е, че той не вярва много на лекари, едвам го убедих, че имаме проблем. Сега категорично отказва да се подложи на повече лечения...Наистина, ми остава само чудо
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 20:38:32 pm от bubulina79 »
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #61 -: Октомври 15, 2010, 21:16:41 pm »
Не е леко да се преглътне такъв проблем, но с времето се свиква.
И ти, и той ще попретръпнете, дайте си малко време за съвземане от шока.

После действайте - повторете спермограмата и направете щателни изследвания за варикоцеле, хормони и микробиология при уролог/андролог за мъжа ти. За да варират така показателите, проблем има.

Само да напомня: да не пие алкохол и антибиотици и да спази въздържанието в 5те дни преди спермограмата не е от голяма полза. Сперматогенезата отнема 65-70 дни. Така че промените в начина на живот и лечението трябва да са дълготрайни.
« Отговор #62 -: Октомври 15, 2010, 22:17:23 pm »
Момичета и аз да се вклча в темата и дано да е късметлийски месец за всички нас.Аз вече имам опит с една инсеминация,която за съжаление беше неуспешна.Първата ми инсеминация беше със стимулация Меногон,направих 5 фоликула ,но не е било писано.Сега ще пробваме инсеминация на естествен цикъл,днес бях на преглед и имам един доминантен фоликул ,които е 11мм.Днес ми е 8 ден от цикъла.Надявам се той да е печелившият ми фоликул и да се появи най-красивото :bori_003: Успех на всички ще ви пиша как вървят нещата около мен.В понеделник пак съм на преглед
« Отговор #63 -: Октомври 17, 2010, 23:53:56 pm »
Момичета,
в събота си правих тест. За съжаление - отново отрицателен.
За тази инсеминация всичко беше перфектно, всичко.
На 5-6 ден след инсето получих познатите симптоми: болки ниско долу в корема (резки и непостоянни), наедрели и болезнени гърди .... всичко като по учебник. Преди 3-4 дни изведнъж всичко спря да ме боли. И теста вчера беше отрицателен.
Мисля, че с времето от ходенето ми по лекари или започнах да губя вяра или се примирих с поражението.
Този път не се разплаках.....
Просто съм много тъжна ...

Успех на всички в процедура.

а аз ще се отдам на почивка .... :( 
« Отговор #64 -: Октомври 18, 2010, 01:02:24 am »
мила орхидея, съжалявам. няма начин да не ти е криво известно време, но наистина се надявам, че ще е за кратко.  горе главата. ще се случи когато трябва. сега си почивай. на мен ми подейства добре, когато приех, че може би процесът ще е по-дълъг отколкото аз се надявах. много прегръдки!
« Отговор #65 -: Октомври 18, 2010, 06:30:31 am »
Момичета,
в събота си правих тест. За съжаление - отново отрицателен.
За тази инсеминация всичко беше перфектно, всичко.
На 5-6 ден след инсето получих познатите симптоми: болки ниско долу в корема (резки и непостоянни), наедрели и болезнени гърди .... всичко като по учебник. Преди 3-4 дни изведнъж всичко спря да ме боли. И теста вчера беше отрицателен.
Мисля, че с времето от ходенето ми по лекари или започнах да губя вяра или се примирих с поражението.
Този път не се разплаках.....
Просто съм много тъжна ...

Успех на всички в процедура.

а аз ще се отдам на почивка .... :( 
А аз до тест така и не стигнах.Изчаках да видя дали ще има закъснение, но рано сутринта ,точно да датата цикълът ме връхлетя с пълна сила, но не губя вяра- смело продължавам напред. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #66 -: Октомври 18, 2010, 08:40:50 am »
Благодаря ви за подкрепата момичета!

На мен все още не ми е дошло - 31 ден ми е. Аз имам кратък цикъл. Нямам и надежда  - все пак два теста пуснах. От клостила е.
Иначе, от 4-те инсета (само 4 доведох до край, но започнатите са повече) - това беше с перфектната почва. Направих 4 фоликулчета, три от които доминантни. От толкова много Ф много ме болеше като ми дойде О.
Както и да е ...
Сега почивка... после като събера сили и се окопитя сигурно ще се насоча към инвитрото.

Прегръщам ви топло всички! Ще продължа да следя темата!
Искрено желая успех!   
*
« Отговор #67 -: Октомври 18, 2010, 09:14:56 am »
Много съжалявам да прочета тези новини ...
И без това днес нямах настроение, и е толкова дъждовно навън ...

Орхидея, на кой ден от цикъла беше ову?
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #68 -: Октомври 18, 2010, 09:16:37 am »
Благодаря ви за подкрепата момичета!

На мен все още не ми е дошло - 31 ден ми е. Аз имам кратък цикъл. Нямам и надежда  - все пак два теста пуснах. От клостила е.
Иначе, от 4-те инсета (само 4 доведох до край, но започнатите са повече) - това беше с перфектната почва. Направих 4 фоликулчета, три от които доминантни. От толкова много Ф много ме болеше като ми дойде О.
Както и да е ...
Сега почивка... после като събера сили и се окопитя сигурно ще се насоча към инвитрото.

Прегръщам ви топло всички! Ще продължа да следя темата!
Искрено желая успех!   

не губи вяра...остава ни чудо  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #69 -: Октомври 18, 2010, 10:01:44 am »
Орхидея, на кой ден от цикъла беше ову?
.

Снежи,
О ми беше на 13-ия ден. Тогава направихме и инсето. Два дни преди инсето ми биха 10000 ед. прегнил, за да се спукат всички Ф. В деня на прегнила водещия Ф беше 23мм а другите два 21мм. В днея на инсето два Ф бяха спукани, единия казаха, че ще се спука до няколко часа, а четвъртия беше започнал да намалява.
Както казах вече няколко пъти - перфектните условия , не съм имала подобна картина до сега, но уви .... когато не е писано, не е писано.

Сега съм решила да се поглезя и да си подаря едно пътешествие. Дано не ми мине черна котка път.
После с нови сили - не бива да се предавам!Никоя от нас не бива да се предава!
Просто се чувствам страшно изморена. 

Успехи, много успехи ви желая милички!

*
« Отговор #70 -: Октомври 18, 2010, 10:34:21 am »
Т.е. вече имаш 18 дена след ову, доста се е забавил цикъла.

Сега съм решила да се поглезя и да си подаря едно пътешествие.

Това вече звучи много добре  :)
« Отговор #71 -: Октомври 18, 2010, 10:41:43 am »
Т.е. вече имаш 18 дена след ову, доста се е забавил цикъла.

Забавя се, но и това съм го преживяла - от Клостила е. Той ми влияе много зле. Единия път заради него ми дойде на 34 или 35 ден (вече и аз не помня). Лошото е, че знам че ще дойде.

Момичета, наближава КОледа!
Аз отсега си знам желанието! :)
« Отговор #72 -: Октомври 18, 2010, 16:44:18 pm »
Здравейте на всички,много съжалявам Орхидея за случилото се с теб.Много е тежко да се приеме реалността и особено,когато всичко е идеално и няма причина за да не се получи.При мен първата инсеминация докторката каза ,че е като по учебник,но уви сега се надявам на новата с нови сили и разчитам само на 1 доминантен фоликул,който днес е 16мм.Утре вечер пак съм на преглед и късно вечерта ще ми бият Прегнил 5000 и в четвъртък ще е голямото събитие.Така се надявам да се получи този път.
*
« Отговор #73 -: Октомври 18, 2010, 17:07:47 pm »
Здравейте на всички ....... в четвъртък ще е голямото събитие.Така се надявам да се получи този път.

Дано се получи, успех!
« Отговор #74 -: Октомври 18, 2010, 17:24:55 pm »
Благодаря Ви много! :D
« Отговор #75 -: Октомври 18, 2010, 17:54:23 pm »
Здравейте момичета, да се отчета и аз:
Утре ще правим второ инсе, имам един доминантен фоликул , който днес беше 22мм и един по-малък - към 16мм. В неделя ми сложиха и Прегнил 10000. Надявам се да не изпуснем момента и утре всичко да е ОК. Стискайте палци, на всички вас пожелавам много успех, не се предавайте, ще достигнем крайната цел!!!!
« Отговор #76 -: Октомври 18, 2010, 17:58:04 pm »
Емилиа,
много стиснати палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #77 -: Октомври 18, 2010, 19:06:23 pm »
Много успех утре zhelanie с теб съм и ще стискам палци за едно хубаво :bori_003:
« Отговор #78 -: Октомври 18, 2010, 21:13:00 pm »
emilia_k, дано този месец да ни е късметлийски! много стиснати палчета и на теб, ще чакаме да ни кажеш как е минала процедурата и... дано да завърши с :bfp1:
« Отговор #79 -: Октомври 18, 2010, 21:25:02 pm »
Здравейте, приемате ли ме в групата 8)Докато чакам заповедта си от фонда, за да направя ин витро, лекарката реши да направя инсеминация. Направих я в четвъртък и се опитвам да нямам големи очаквания, защото след това е гадно. Като ви прочетох, че сте имали по няколко фоликула направо се смутих с моя едничък боец, дето го имах.
Болят ли ви яйчниците или аз нещо не съм наред. Много ми дърпат и двата яйчника, редуват се. Иначе слагам утрогестан, надявам се поне това да ги успокои.